Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Γ. Γεραπετρίτης: Η ελληνική Πολιτεία τιμά τις διεθνείς δεσμεύσεις της

Newsroom από Newsroom
17/09/2020 18:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γεραπετρίτης: Η ελληνική κυβέρνηση θα εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί είναι θεσμική και συνταγματική υποχρέωση της χώρας: αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης… 

θυμίζοντας συγχρόνως ότι παρέλαβε (η παρούσα κυβέρνηση) μια κυρωμένη από το ελληνικό Κοινοβούλιο διεθνή συνθήκη. Σε ό,τι αφορά το μέλλον, η χώρα μας θα παρακολουθεί την εφαρμογή της Συμφωνίας, ενώ στις δευτερογενείς συνθήκες θα τηρηθούν τα εθνικά δίκαια, διαβεβαίωσε μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5»

Στη συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας ξεκίνησε με μια ιστορική αναδρομή σημειώνοντας ότι «ο σημερινός πρωθυπουργός είχε εγκαίρως επισημάνει τα σκοτεινά σημεία της Συμφωνίας (σ.σ. των Πρεσπών), τα είχε επισημάνει όταν είχε έλθει στη ελληνική Βουλή προς κύρωση. Διότι το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός -και το καταλαβαίνουμε όλοι -ακόμη κι ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής- και θα μπορούσαν ίσως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθούν σε κάποιους από τους φοιτητές αυτούς- ότι όταν το ελληνικό Κοινοβούλιο κυρώσει μια διεθνή συνθήκη, αυτή δεν μπορεί πλέον να τροποποιηθεί ούτε με νεότερο νόμο. Θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, εκτός αν θέλουν να καταργήσουμε και το Σύνταγμα. Με μεγάλη υπευθυνότητα και εγκαίρως, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι εφόσον κυρωθεί από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία, υπάρχει μια θεσμική συνέχεια, θα πρέπει να τηρηθεί η Συμφωνία. ‘Αρα το γεγονός ότι σήμερα η ελληνική Πολιτεία τιμά τις διεθνείς δεσμεύσεις που ανέλαβε -δεν έχει σημασία ότι πρόκειται για προηγούμενη κυβέρνηση- αποτελεί συνταγματική επιταγή. Ας το καταλάβουμε όλοι, με τους θεσμούς δεν παίζουμε», διεμήνυσε ο Γ. Γεραπετρίτης.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, εξάλλου, «η Συνθήκη των Πρεσπών, δυστυχώς, προέβλεπε ζητήματα πολλά και ανοιχτά, δεν έκλεισε τα θέματα ως όφειλε. Για το λόγο αυτό κατέλιπε σημαντικά κεφάλαια, τα οποία θα έπρεπε να έλθουν στη συνέχεια με συμφωνία των μερών (…) Αυτά υπεγράφησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση κι εκκρεμεί η κύρωσή τους στη Βουλή», ανέφερε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «αυτό είναι σημαντικό για πολλούς λόγους: διότι η ελληνική κυβέρνηση σήμερα θέλει να έχει έναν έλεγχο πάνω στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση της προενταξιακής διαδικασίας, από τη στιγμή που είχε κυρωθεί η Συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία. Όλοι θα πρέπει να είμαστε σε κατάσταση εγρήγορσης για να γίνει εφαρμογή της Συμφωνίας κατά τρόπο επωφελή για τα εθνικά μας συμφέροντα, είναι σαφώς ωφέλιμο να είμαστε μέσα σε αυτή τη διαδικασία», συμπέρανε ο υπουργός Επικρατείας.

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα τη συνάντηση των πρωθυπουργών των δύο χωρών, ο Γ. Γεραπετρίτης απάντησε ότι «εκείνο το οποίο ετέθη, είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει διάλογος μεταξύ των δύο μερών έτσι ώστε να υπάρξει μια αμοιβαία επωφελής πρόοδος. Η οικονομική συνεργασία, τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη συνδρομή της Ελλάδας στη διαφύλαξη του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας, τα ζητήματα με τις εμπορικές ανταλλαγές, θα πρέπει να τύχουν δημιουργικής συνεργασίας. Η Ελλάδα αποτελεί σε κάθε περίπτωση σήμερα τον ισχυρότερο πυλώνα αυτού του ζεύγους», υπογράμμισε επίσης. Ενώ από εδώ και στο εξής, «η στάση της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι, ναι, θα εφαρμοσθεί η Συμφωνία των Πρεσπών γιατί είναι θεσμική και συνταγματική υποχρέωση της χώρας. Θα είμαστε από κοντά και θα παρακολουθούμε την εφαρμογή της κι όσες δευτερογενείς συνθήκες απαιτηθούν, θα τις κάνουμε με όριο πάντοτε την τήρηση των εθνικών δικαίων».

Σε γενικές γραμμές εξάλλου και μέχρι σήμερα είναι συνεργάσιμη η άλλη πλευρά, είπε ακόμη διαμηνύοντας ταυτοχρόνως ότι «στη διαδικασία αυτή κυρίαρχο λόγο έχει η Ελλάδα, ως κράτος – μέλος της ΕΕ έχει δικαίωμα αρνησικυρίας σε οποιοδήποτε από τα κεφάλαια αυτά. Προφανώς με σύνεση θα παρέχουμε την όποια βοήθεια, αλλά υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, κι αυτή είναι ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συμφωνία για τη διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων».

Διάλογος με Τουρκία, χωρίς να απεμπολούμε κυριαρχικά δικαιώματα

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, «προσερχόμαστε στο τραπέζι έχοντας διπλωματικά πλεονεκτήματα τα οποία ουδέποτε είχαμε: τη συνθήκη για τον καθορισμό της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Αίγυπτο και την Ιταλία, ιδίως βέβαια με την Αίγυπτο σε ό,τι αφορά την Τουρκία, επίσης προσερχόμαστε με τις φιλίες που έχουμε οικοδομήσει όχι μόνο με τους παραδοσιακούς μόνο, εταίρους, όπως η ΕΕ και οι ΗΠΑ, αλλά και με ισχυρούς περιφερειακούς παίκτες, όπως είναι το Ισραήλ και η Αίγυπτος». Σκοπός της ελληνικής κυβέρνησης είναι «να συζητούμε με τη γείτονα και να αναπτύξουμε καλές γειτονικές σχέσεις, από την άλλη πλευρά είναι σαφής η τοποθέτησή μας σε ό,τι αφορά τις διερευνητικές επαφές, ότι αντικείμενο της συζήτησης είναι ο καθορισμός των θαλασσίων ζωνών και μόνον αυτός».

Συγχρόνως, ο υπουργός Επικρατείας βρήκε την ευκαιρία να διευκρινίσει ότι «βρισκόμαστε ακόμη αρκετά μακριά από το να συζητήσουμε επί της ουσίας το θέμα της επήρειας των νησιών στη διαμόρφωση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας. Στο στάδιο που βρισκόμαστε σήμερα, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από το να θέσουμε το πλαίσιο αυτού του διαλόγου, ότι δηλαδή συζητάμε για τις θαλάσσιες ζώνες. Αν επικρατήσει ο ορθός λόγος και αποφευχθεί η επιθετική ρητορική, υπάρχει περιθώριο να συζητήσουμε για τα ζητήματα αυτά», εκτίμησε και συνέχισε λέγοντας: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη διεθνή νομολογία και πρακτική: ότι όλα τα νησιά και νησιωτικά συμπλέγματα έχουν υφαλοκρηπίδα, άρα δεν υφίσταται κανένα ζήτημα να απεμπολήσουμε τέτοιου τύπου κυριαρχικά δικαιώματα», ενώ επανέλαβε τη δήλωση του πρωθυπουργού, ότι αν δεν καρποφορήσουν οι συζητήσεις αυτές, υπάρχει πάντοτε το παράθυρο ευκαιρίας, αυτό της προσφυγής στη διεθνή δικαιοδοσία, ένα παράθυρο που, όπως σημείωσε ο υπουργός, «εμφανίζεται σήμερα πιο ισχυρό σε σχέση με προηγούμενα χρόνια». Ενώ έκλεισε την αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα με μια παραδοξότητα, όπως είπε, «ενόσω και η Ελλάδα και η Τουρκία διατεινόμαστε ότι έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας, τη Σύμβαση για το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας την έχει κυρώσει μόνο ο ένας από τους δύο -κι αυτός είναι η Ελλάδα».

«Δεν είμαστε κοντά σε γενικό lockdown»

Αλλάζοντας θέμα, για τον κορονοϊό και σε ερώτηση για ενδεχόμενο lockdown, τόνισε ότι «η πραγματικότητα είναι ότι στην παρούσα φάση δεν είμαστε κοντά σε ένα γενικό lockdown. Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι τέτοια που να δικαιολογούν ένα γενικό κλείσιμο της κοινωνίας και της αγοράς, όπως είχε συμβεί προ μηνών», Επιπλέον, συμπλήρωσε, «έχουμε πολύ αυξημένη φροντίδα για να μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη χωρητικότητα στις Μονάδας Εντατικής Θεραπείας έτσι ώστε να υποστηρίζεται η όποια σχετική αύξηση των διασωληνωμένων. Η λογική στα πράγματα είναι ότι, βεβαίως, αν υπάρξει μεγάλη επιδείνωση, θα αναγκαστούμε να πάρουμε ακόμη αυστηρότερα μέτρα, δεν είμαστε καθόλου κοντά στην καθολική απαγόρευση, αλλά βεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το τι θα γίνει στο μέλλον».

Κλείνοντας επέμεινε ότι «σε αυτή τη δεύτερη φάση του κορονοϊού -το έχει επισημάνει και ο πρωθυπουργός, το έχουν επισημάνει και οι συναρμόδιοι υπουργοί- έχουμε πάει αντικειμενικά καλύτερα σε σχέση με την πρώτη φάση. Ενόσω στην πρώτη φάση, στο δείκτη επιτυχίας των κρατών του ΟΟΣΑ βρισκόμασταν περίπου στη θέση 80, σήμερα είμαστε στη θέση 115 – 130», με δείκτη τον αριθμό διασωληνωμένων και θανάτων. ‘Αρα, συμπέρανε, «είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα αναλογικά με τα άλλη κράτη σε σχέση με εκεί που βρισκόμασταν κατά την πρώτη φάση της πανδημίας».

Ν. Παπ.

Ετικέτες: ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕλλάδα

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

03/07/2025 | 00:13
Featured

Γεραπετρίτης για τουρκολυβικό μνημόνιο: Όσοι και να το υπογράψουν, δεν έχει καμία επίδραση

01/07/2025 | 10:13
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/07/2025 | 00:15
HOT NEWS

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

28/06/2025 | 09:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Καμπάνια της Διεθνούς Αμνηστίας για όσους επλήγησαν από τη φωτιά στη Μόρια


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ Μέρισμα έως 320 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους – Τι αλλάζει με την προσωπική διαφορά – Συντάξεις 

    768 shares
    Share 307 Tweet 192
  • Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ιεράπετρα: Εντολή για μαζική εκκένωση ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και κατοικιών στα Φέρμα – Κάηκαν σπίτια

    463 shares
    Share 185 Tweet 116
  • Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ζότα της Λίβερπουλ σε τροχαίο δυστύχημα

    382 shares
    Share 153 Tweet 96
  • Μεγάλη φωτιά στον Μαραθώνα, σηκώθηκαν 3 ελικόπτερα – Ήχησε το 112 για εκκένωση

    379 shares
    Share 152 Tweet 95
  • Φωτιά στην Ιεράπετρα: Οι ριπές των ανέμων φτάνουν τα 9 μποφόρ – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

    286 shares
    Share 114 Tweet 72
  • Φωτιά τώρα στη Ραφήνα – 90 πυροσβέστες και πέντε εναέρια στη μάχη, 112 εκκένωσης για τρεις περιοχές

    267 shares
    Share 107 Tweet 67
  • ΟΠΕΚΑ – ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα – Αιτήσεις, δικαιολογητικά, όλα τα βήματα για νέους δικαιούχους

    355 shares
    Share 142 Tweet 89
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch