Να παρέμβει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ζήτησε να κάνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου. Ο κ. έκανε λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς» από πλευράς της κυβέρνησης για τη «δήθεν» συμφωνία για τα F-16, τονίζοντας ότι όσα είπε ο Πάνος Καμμένος σήμερα τα είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του προ ημερών.

«Όλο το ζήτημα με τα F-16 και τα 2,4 δισ. προήλθε από την ανάρτηση του κ. Καμμένου από τις ΗΠΑ, ο οποίος είπε ότι τα χρήματα αυτά αφορούν αντισταθμιστικά και τεχνική βοήθεια, καθώς και από τη συνέντευξη Τσίπρα, ο οποίος ψευδόμενος είπε ότι το υπόλοιπο ποσό από το 1,1 δις που θα πληρώναμε εμείς, θα βαρύνει τους άλλους, δηλαδή τους Αμερικανούς» είπε.

«Έρχεται ο Καμμένος να πει στην εκπομπή σας αυτά που έλεγε ο Γεωργιάδης πριν τρεις μέρες», τόνισε σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι το κόστος των 2,4 δισ. αφορά σε 123 αεροσκάφη αν αναβαθμιστούν στο σύνολό τους, ενώ το πλαφόν της συμφωνίας για τα F-16 είναι 1,1 δισ. ευρώ.

«Γιατί τρεις μέρες προσπαθούσατε να κοροϊδεύετε τους πολίτες, λέγοντας ότι δήθεν πέτυχαν κάποια τρομερή συμφωνία; Πελάτες είμαστε. Εμείς ζητάμε να δώσουμε λεφτά. Και χωρίς να πάει στο Λευκό Οίκο ο Τσίπρας, αυτή τη συμφωνία την είχαμε. Είναι όλα παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

newsbeast.gr