: Τι συνέβη και έκλεισαν τα sosial media – Κλειστοί είναι τις τελευταίες ώρες οι επίσημοι λογαριασμοί του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media.

Στον απόηχο του απροσδόκητου θανάτου του , ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας φαίνεται πως απενεργοποίησε τους λογαριασμούς του σε Instagram και Twitter, σε ένδειξη πένθους για την τεράστια απώλεια.

Στην αναζήτηση για τους επίσημους λογαριασμούς, τόσο η πλατφόρμα του Twitter όσο και αυτή του Instagram επιστρέφει αρνητικά μηνύματα και με το όνομά του μπορεί κανείς να βρει μόνο fan pages.

Οι λογαριασμοί με εκατομμύρια followers φαίνεται πως είτε έχουν σβηστεί, είτε έχουν προσωρινά απενεργοποιηθεί.

Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε την Κυριακή ύστερα από συντριβή ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ακόμα η 13χρονη κόρη του και 7 ακόμη άτομα. Όλοι τους τους έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, όταν ο αεροσκάφος έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Ο 25χρονος Έλληνας μπασκετμπολίστας και MVP του NBA γνώριζε προσωπικά τον Κόμπι Μπράιαντ και είχαν προπονηθεί μαζί το καλοκαίρι του 2018. Όπως έλεγε σε συνέντευξη του για αυτή την συνάντηση, από τον Μπράιαντ έμαθε ότι πρέπει να είναι απλός στο παιχνίδι του, αναφέρει το lifo.gr.