Αυτή την πολύ περίεργη πολιτική άποψη εξέφρασε για το νέο αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

«Προτιμούσα χίλιες φορές Σαμαρά, εγώ που βρίσκομαι απέναντί του. Ο Σχοινάς είναι αυτός που έθαψε την Ολυμπιακή για να αναδειχθεί η Aegean.

Δεν έχουμε Ολυμπιακή σήμερα επειδή το ήθελε Σχοινάς. Παίζει για τα συμφέροντα των Ευρωπαίων, όχι της Ελλάδας», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας «λάθος» του Κυριάκου Μητσοτάκη τη στήριξη που παρείχε στον κ. Σχοινά. «Δεν έχει κάποιον να του πει στο αφτί πέντε πράγματα;

«Θετικά τα πρώτα βήματα της κυβέρνησης ΝΔ»

Ερωτηθείς αν θα τον ενδιέφερε η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι ο ρόλος του θέλει να είναι «παρεμβατικός», να σηκώνουν οι άλλοι το τηλέφωνο και να ζητούν… τα φώτα του.

Σχολιάζοντας τους πρώτους μήνες της ΝΔ στην κυβέρνηση, υπογράμμισε πως τα πρώτα βήματα έγιναν προς τη σωστή κατεύθυνση, διέκρινε ωστόσο «εμφανή στοιχεία αδυναμίας απέναντι στα αφεντικά. Το κουμάντο εξακολουθεί και κάνει το Βερολίνο. Υπάρχει όμως ένας άλλος αέρας στην αγορά. Αλλά όποιος προσκυνά, ανεβαίνει».

Για Ελληνικό: «Σκάβει λακκούβες στο διάβα του ο Μητσοτάκης»

Αινιγματικός εμφανίστηκε αναφερόμενος στην επένδυση του Ελληνικού: «Η επίσπευση του Ελληνικού μπορεί να κρύβει δεινά. Σκάβει λακκούβες στο διάβα του ο Μητσοτάκης».