Ο Γεώργιος-Συρίδωνας Λαιμός, που δηλώνει γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες της Ασφάλειας Νέας Σμύρνης.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, για την εκτέλεση των καταδικαστικών αποφάσεων και του εντάλματος σύλληψης.

Εις βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης για πλαστογραφία και άλλα αδικήματα, αφού ο Σπύρος Λαιμός έχει συνολικά καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκισης.

O 54χρονος που πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ, ήταν ευγενικός με τους αστυνομικούς και συνεργάσιμος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είτε θα ζητήσει συγχώνευση των ποινών είτε αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

Ο Σπύρος Λαιμός όταν συνελήφθη ενημέρωσε τους άνδρες Ασφαλείας ότι είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά ζήτησε παράλληλα να μην ενημερωθεί η οικογένειά του για τη σύλληψη. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες τον επισκέφτηκαν συγγενείς του και μάλιστα έχουν ενδιαφερθεί για τη νομική του εκπροσώπηση.

Ειδικότερα, σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούν:

– Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για απάτη και πλαστογραφία με ποινή κάθειρξης 12 ετών,

– Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για απάτες με ποινή κάθειρξης 10 ετών,

– Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για κάθειρξη 8 ετών και

– Απόφαση του Τριμελούς για απάτη, με ποινή κάθειρξη 3 ετών.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον Δ Τακτικό Ανακριτή Αθηνών για υπόθεση απάτης.