Η κακοκαιρία Αθηνά «χτύπησε» την Εύβοια – Δρόμοι κόπηκαν στη μέση

Η κακοκαιρία «Αθηνά» πλήττει από το βράδυ της Παρασκευής (08/10) και ακόμα πιο έντονα από το πρωί του Σαββάτου (09/10), πολλές περιοχές στην Εύβοια που το καλοκαίρι είχαν έρθει αντιμέτωπες με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ολόκληρες πόλεις έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δρόμοι έχουν κλείσει από κατολισθήσεις.

Ειδικότερα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις σε Αχλάδι, Κοτσικιά.

Εύβοια κακοκαιρία «Αθηνά»
Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, κάνει έκκληση στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr, «Κατακλυσμό έκανε νωρίτερα στο ανατολικό κομμάτι του Δήμου.

Η βροχή είναι έντονη με αποτελέσματα να δημιουργήσει προβλήματα και να κόψει στα δύο την παραλία των Λουτρών. Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.Δείτε επίσης.