Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑΣ : Οι πρώτες 100 ημέρες εκτός μνημονίων δείχνουν τις προθέσεις μας

TechTeam από TechTeam
02/12/2018 06:25 - Ενημέρωση 04/12/2018 10:50
Ενημερώθηκε: 04/12/2018 10:50:38
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τσίπρας: Οι πρώτες 100 ημέρες εκτός μνημονίων δείχνουν τις προθέσεις μας.

Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα αλλά και τις πρώτες 100 ημέρες εκτός των μνημονίων εστίασε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ .  Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκάλυψε τον ή την εκλεκτή υποψήφιο του κόμματος για τον Δήμο της Αθήνας.

8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
1 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
2 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
3 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
4 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
5 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
6 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
7 of 8
8 Photos: Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
– Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
8 of 8
«Η Ελλάδα μετρά ήδη τις πρώτες 100 ημέρες της εκτός μνημονίων. Τις πρώτες 100 πραγματικά δικές μας μέρες. Οι μέρες που δεν θα ξημέρωναν ποτέ σε μια χώρα καταδικασμένη να ζήσει στην αιώνια λιτότητα και την οικονομική καχεξία, ήρθαν, σε πείσμα πολλών» είπε ο κ. Τσίπρας, και συμπλήρωσε: «Μπορούμε να διαμορφώσουμε μια νέα συνθήκη για τη χώρα και να σχεδιάσουμε τη δική μας στρατηγική».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα όχι μόνο «να λειτουργούμε αμυντικά» για να κρατηθεί όρθια η κοινωνία αλλά «να περάσουμε στην πολιτική αντεπίθεση». Όπως εξήγησε, «τώρα υπάρχει η ελευθερία, όπως σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, να υλοποιήσει η κυβέρνηση -στα πλαίσια των υφιστάμενων δημοσιονομικών περιθωρίων- ένα πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης».

«Να βάλουμε τις βάσεις για τις απαραίτητες προοδευτικές θεσμικές τομές. Να δώσουμε το τελικό χτύπημα στο καθεστώς σήψης, της διαφθοράς και της διαπλοκής που επικρατούσε για χρόνια στη χώρα. Να εμπνεύσουμε ξανά τη νέα γενιά που κουράστηκε να δουλεύει για χαρτζιλίκια ή να ξενιτεύεται στα 4 σημεία του ορίζοντα για ένα καλύτερο μέλλον» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, επίσης, ότι οι πρώτες 100 ημέρες δείχνουν τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Και απαρίθμησε:
–Επαναφέραμε την ισχύ των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων και υπογράψαμε την επέκταση κλαδικών συμβάσεων. Με τον τρόπο αυτό, χιλιάδες εργαζόμενοι θα δουν άμεσα αυξήσεις στους μισθούς τους που για χρόνια συρρικνώνονταν ή στην καλύτερη, έμεναν καθηλωμένοι.
-Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ ως και 30% για τη λαϊκή κατοικία και πάνω από 20% για τη μεσαία τάξη. Και έχουμε εξασφαλίσει την περεταίρω μείωση το 2020, ώστε να φθάσει στο 50% για τη λαϊκή κατοικία και το 30% για τη μεσαία.
–Μειώσαμε τις ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών και των νέων επιστημόνων, ως και 35%, άμεσα και στοχευμένα.
–Μειώνουμε τη φορολογία των επιχειρήσεων 4 μονάδες μέσα στην επόμενη τετραετία, κατά μία μονάδα κατ’ έτος.

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι η κυβέρνηση πέτυχε αυτό που κανείς δεν περίμενε ότι θα πετύχει: «Την κατάργηση – και όχι αναστολή – της μείωσης των συντάξεων που θα ίσχυαν από την 1/1/2019».

Σημείωσε ότι αυτό επιτεύχθηκε με σχέδιο, σοβαρότητα και μεθοδική αξιοποίηση των επιχειρημάτων.

«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας

Στρέφοντας τα «πυρά» του κατά της Νέας Δημοκρατίας και μερίδας των ΜΜΕ, ο κ. Τσίπρας είπε :«Πρωτοσέλιδα με δήθεν αποκλειστικά ρεπορτάζ και fake news τα οποία τρομοκρατούσαν επί σειρά μηνών τους συνταξιούχους».

Έκανε, μάλιστα λόγο για «δήθεν αποκλειστικά» από τη συνάντησή του με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς και ρεπορτάζ ότι «θα κοπούν οι συντάξεις».

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έψεξε από βήματος Βουλής τον επίτροπο Μοσκοβισί «επειδή τόλμησε να πει ότι οι μειώσεις μπορεί και να μην εφαρμοστούν».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο τελευταίο σκαλί της αναξιοπρέπειας, ζητώντας στο Βερολίνο από τη γερμανική κυβέρνηση να εξαντλήσει την αυστηρότητα της στο θέμα των συντάξεων.

«Τελικά, ακόμη και οι Γερμανοί τον αγνόησαν. Γιατί ακόμη και οι ομοϊδεάτες του κ. Μητσοτάκη στην Ευρώπη δε μπορούν να μη διακρίνουν ποιος είναι και ποιος δεν είναι αναξιόπιστος» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι στον αντίποδα του μνημονιακού προγράμματος Μητσοτάκη είναι η πολιτική της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «για μας προτεραιότητα είναι ο κόσμος της εργασίας, οι άνεργοι, οι κοινωνικά αποκλεισμένοι, οι συνταξιούχοι, οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες»

Σημείωσε ότι «στη βάση αυτή, παίρνει συγκεκριμένη μορφή και το πολιτικό δίλημμα των εκλογών του Οκτώβρη του 2019», υπογραμμίζοντας ότι «μας χωρίζει λοιπόν όχι μόνο ιδεολογική, πολιτική και αξιακή αλλά και προγραμματική άβυσσος με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη».

Ειδικότερα είπε ότι ενώ η κυβέρνηση προχωρά για την εφαρμογή μιας πολιτικής αναδιανομής, υπέρ των ασθενέστερων, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεσμεύεται να εφαρμόσει την πολιτική του ΔΝΤ χωρίς το ΔΝΤ, να εφαρμόσει μνημονιακό πρόγραμμα χωρίς μνημόνια, μια δέσμευση που τελικά εγγυάται ότι θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα τη χώρα πίσω στο ΔΝΤ.

Είπε ότι η κυβέρνηση προχωρά με συλλογικές διαπραγματεύσεις και αύξηση κατώτατου, ενώ η ΝΔ υπόσχεται επαναφορά του αντεργατικού πλαισίου του 2012 που οδήγησε σε μεσοσταθμική μείωση μισθών κατά 24%.

Η κυβέρνηση υλοποιεί τη μείωση ΕΝΦΙΑ για τους μικρούς και μεσαίους, ενώ ο κ. Μητσοτάκης με την πρόταση για να περάσει ο ΕΝΦΙΑ στους δήμους, ανοίγει το δρόμο για μειώσεις στην Εκάλη και το Καβούρι και αυξήσεις στο Κερατσίνι και το Περιστέρι, είπε.

Η κυβέρνηση όχι μόνο καταργεί τη μείωση των συντάξεων αλλά τις αυξάνει σε πρώτη φάση για 620.000 συμπολίτες μας, ενώ ο κ. Μητσοτάκης οραματίζεται το ασφαλιστικό Πινοσέτ, πρόσθεσε.

Η κυβέρνηση υλοποιεί «ένα συνεκτικό σχέδιο που οδηγεί σε νέες προσλήψεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους χωρίς να ξεπερνάμε τους ευρωπαϊκούς κανόνες, δώσαμε μάχη για να φτάσουμε στη 1 πρόσληψη για 1 αποχώρηση, ενώ ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ευθέως ότι θέλει να επιστρέψει το 1:5, οραματίζεται απολύσεις».

«Όλοι ξέρουν ποιος έριξε την Ελλάδα στα βράχια»

Όπως είπε ο πρωθυπουργός όλοι, και οι εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορούν να διακρίνουν «ποιος έριξε την Ελλάδα στα βράχια της χρεοκοπίας και ποιος την έβγαλε από την κρίση».

«Ποιος έστησε το γαϊτανάκι της διαπλοκής και της διαφθοράς και ποιος παλεύει για δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Τσίπρας, και συμπλήρωσε: «Ποιος κατάφερε τέλος, με το διαφθοράς και ποιος παλεύει για δικαιοσύνη”. “Ποιος κατάφερε τέλος, με το 1/10 της δημοσιονομικής προσαρμογής να πετύχει πλεονάσματα και να πιάνει τους στόχους και ποιοι έβαζαν μέτρα αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να πιάσουν τους στόχους».

«Αν κάποιος πιστεύει ότι η εξέλιξη που ζούμε από την 21η Αυγούστου και μετά είναι μια νομοτελειακή εξέλιξη είναι βαθιά νυχτωμένος» ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «τίποτα από όσα συνέβησαν και όσα θα συμβούν το επόμενο διάστημα δεν ήταν νομοτέλεια να συμβούν».

«Τίποτα από όσα νομοθετούμε αυτή την περίοδο και όσα θα νομοθετήσουμε το επόμενο διάστημα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, δεν ήταν νομοτέλεια να γίνουν. Τίποτα από αυτά δε θα γινόταν πράξη, χωρίς την κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά», σημείωσε.

Ο κ. Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι πριν από ενάμιση χρόνο δεν μίλησε τυχαία για τέταρτο μνημόνιο. «Ήταν στρατηγική επιλογή συγκεκριμένων κύκλων για την Ελλάδα. Κύκλων εκτός αλλά και εντός της χώρας», είπε και πρόσθεσε ότι «γι’ αυτό και ο κ. Μητσοτάκης έχει ετοιμάσει το πρόγραμμά του έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο 4ο Μνημόνιο». CNN.gr

Ετικέτες: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑΜητσοτάκηςΝΕΑΤσίπρας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών από το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, Euronext

01/07/2025 | 20:31
Featured

Νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αύριο – Για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

01/07/2025 | 14:24
Featured

Μητσοτάκης σε Ευρωπαίο Επίτροπο: Να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός στα ανατολικά της Λιβύης

01/07/2025 | 14:00
Featured

«Καλό ταξίδι, Ηρώ»: Το tilegrafimanews.gr αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη – Θλίψη στον ALPHA και τον δημοσιογραφικό κόσμο

01/07/2025 | 09:46
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΝΔ: 100 να 'ναι οι μέρες τους στην κυβέρνηση


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Καλό ταξίδι, Ηρώ»: Το tilegrafimanews.gr αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη – Θλίψη στον ALPHA και τον δημοσιογραφικό κόσμο

    469 shares
    Share 188 Tweet 117
  • Βροχή πυραύλων Storm Shadow από την Ουκρανία: Μαζική επίθεση σε Κριμαία, Ντονέτσκ και Ροστόφ – Αντίδραση Μόσχας και φόβοι για κλιμάκωση

    420 shares
    Share 168 Tweet 105
  • Ρύθμιση για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: Τι προβλέπει – 8 ερωτήσεις και απαντήσεις

    387 shares
    Share 155 Tweet 97
  • Κύμα καύσωνα στην Ευρώπη: Σε κόκκινο συναγερμό το Παρίσι – Σε ύψιστη επιφυλακή οι Αρχές σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία

    350 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Φωτιά σε εργοστάσιο στα Μέγαρα: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τους καπνούς – Μήνυμα του 112 «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
  • 1.128 ευρώ ανά αγρότη στα Βιολογικά – Ποιοι πληρώνονται τον Ιούλιο, τι ισχύει για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Συγκλονίζει η ανάρτηση της Σοφίας Καλογήρου: Ο αποχαιρετισμός στην Εισαγγελία και το μήνυμα στον γάμο του ανιψιού της με φόντο τη θυσία του γιου της

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch