– Κλειστοί δρόμοι ΤΩΡΑ – Στο έλεος της καταιγίδας πολλά σημεία στη χώρα.

Η επέλαση της «» θα συνεχιστεί και τις προσεχείς ώρες, προειδοποιεί σε νέα ενημέρωσή του η υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οπως αναφέρει το meteo.gr οι βροχές και οι καταιγίδες της κακοκαιρίας «Βικτώρια», που ήδη πλήττουν μεγάλο τμήμα της επικράτειας, «αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ της Τετάρτης».

Σύμφωνα με την ομάδα του meteo.gr, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ώρες -οπότε το «σφυροκόπημα» εστιάστηκε στα δυτικά- τα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Βικτώρια» θα είναι πιο έντονα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Το meteo.gr επισημαίνει για την πορεία της κακοκαιρίας «Βικτώρια» ότι μετά το μεσημέρι «όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο σχηματισμό μιας σημαντικής σε έκταση ζώνης σύγκλισης από το Κεντρικό έως το Νοτιοδυτικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα μεγάλης κατά τόπους έντασης».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr, η ζώνη αυτή σταδιακά θα κινηθεί προς τα ανατολικά, επηρεάζοντας την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το βράδυ τα Δωδεκάνησα.

Δείτε τον καιρό ανά ώρα

Κλειστοί δρόμοι ΤΩΡΑ

Πολλά τα εξαιτίας της βροχής.

Δείτε την κίνηση στην Αθήνα εδώ