Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ: Κακοκαιρία θα χτυπήσει την Αττική-Τι καιρό θα κάνει σε άλλες περιοχές

Newsroom από Newsroom
15/04/2019 21:00
Ενημερώθηκε: 15/04/2019 21:01:14
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Καιρός ΕΜΥ: Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στην Αττική και συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν για το επόμενο δίωρο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ – Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Αγριεμένος θα είναι και αύριο Τρίτη (16/04) ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΚΑΙΡΟ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στα ανατολικά και νότια ο καιρός θα είναι άστατος με νεφώσεις και τοπικές βροχές και στα νοτιά σποραδικές καταιγίδες. Πιθανώς κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα έχουμε τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα με τα φαινόμενα βαθμιαία να εξασθενούν.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Τρίτη (16/04) από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο θρακικό τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις στα νοτιά τοπικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα ορεινά, και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες οι νεφώσεις πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νοτιά 5 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στις Κυκλάδες και από το βράδυ στην Κρήτη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και μέχρι το μεσημέρι πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους το πρωί ισχυρές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα νοτιά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
Να προφυλάσσονται αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφεύγουν σε κτήριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
Να αποφεύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κ.λπ.

ΚΑΙΡΟΣ: ΟΛΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ετικέτες: εμυΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣκαιρόςΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΑΙΡΟΣ ΚΡΗΤΗΚΑΙΡΟΣ ΠΑΤΡΑΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Καιρός: Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Επτά μποφόρ στο Αιγαίο

15/08/2025 | 06:00
Featured

Καιρός σήμερα: Εξασθενούν οι άνεμοι και πέφτει η θερμοκρασία

14/08/2025 | 06:00
Featured

Καιρός: Ζέστη και ισχυροί βοριάδες και σήμερα – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 10 περιφέρειες

13/08/2025 | 13:33
Featured

Τετάρτη με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά

13/08/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα καταβάλλει τα επιδόματα- Ημερομηνίες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου – Η αξέχαστη «Ρίτσα-Μάρθα» του «Στο Παρά Πέντε»

    617 shares
    Share 247 Tweet 154
  • Αυστηρά μέτρα ασφαλείας και γεωπολιτικά ρίσκα: Ο Πούτιν καθ’ οδόν για την κρίσιμη συνάντηση με τον Τραμπ στην Αλάσκα

    288 shares
    Share 115 Tweet 72
  • Συνάντηση ΗΠΑ-Ρωσίας στην Αλάσκα με το βλέμμα στην Ουκρανία: «Ο Πούτιν δεν πρόκειται να παίξει μαζί μου», λέει ο Τραμπ

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Ενίσχυση κινήτρων για υπαγωγή σε ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία – Πότε δεν ασκείται ποινική δίωξη

    149 shares
    Share 60 Tweet 37
  • Αναχώρησε για την Αλάσκα ο Τραμπ: «Υψηλό διακύβευμα», δήλωσε πριν την ιστορική συνάντηση με τον Πούτιν

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • Γιορτή σήμερα 15 Αυγούστου, εορτολόγιο: Κοίμησις της Θεοτόκου

    135 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Helios: Η αεροπορική τραγωδία στο Γραμματικό που συγκλόνισε τη Ελλάδα και την Κύπρο πριν 20 χρόνια

    137 shares
    Share 55 Tweet 34
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch