Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Καμμένος: Νιώθω προδομένος – Ο Τσίπρας μου έκλεψε βουλευτές

Newsroom από Newsroom
25/01/2019 11:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Καμμένος: «Προδομένος» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6» μετά τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε πως «δεν είχα έντιμη συνεργασία».

«Η εντιμότητα της συνεργασίας έληξε με το που είδε ο Τσίπρας ότι ο Κοτζιάς έλεγε ότι έχουμε την πλειοψηφία. Αυτό σημαίνει ότι είχαν επεξεργαστεί το σχέδιο αποστασίας με υπουργικές καρέκλες και δουλευαν πίσω από την πλάτη μου αυτά τα σενάρια», τόνισε και συμπλήρωσε: «Νιώθω προδομένος. Αν μείνουν με τις καρέκλες. Έχουμε σχέδιο αποστασίας που σχεδιάστηκε από τον πρωθυπουργό και εκτελέστηκε».

Αναφερόμενος στους Έλενα Κουντουρά, Βασίλη Κόκκαλη και Τέρενς Κουίκ, ανέφερε αρχικά ότι «είχαν πάρει δημόσια θέση κατά των Πρεσπών. Οι δύο εξ αυτών εξελέγησαν με ένα κόμμα που είχε ως καταστατική αρχή ότι δεν παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας. Και οι τρεις έλεγαν ότι θα παλέψουμε για το όνομα της Μακεδονίας. Στην ΚΟ που ερχόντουσαν ορκίζονταν ότι η θέση τους ήταν αυτή και δεν θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Ξαφνικά ο Κουίκ, η Κουντουρά και ο Κόκκαλης βρίσκονται με την αλλαγή της συνείδησης από το “όχι” στο “ναι” στις Πρέσπες και δημόσια ο πρωθυπουργός τους προσφέρει υπουργική καρέκλα που δεν την πήραν από τον Τσίπρα αλλά από τους ΑΝΕΛ».

Σχετικά με το τι συνέβη με την κυρία Κουντουρά και τον κ. Κόκκαλη πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «έρχονται μετά και την Παρασκευή πριν τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης η μεν Κουντουρά μου λέει ότι εγώ σκέφτομαι να δώσω ψήφο εμπισοσύνη αλλά να μην ψηφίσω στις Πρέσπες έχω έναν προβληματισμό. Ο Κόκκαλης μου λέει γιατί δεν λες ξεκάθαρα ότι θα ρίξεις την κυβέρνηση. Αυτά τα πράγματα όταν βρίσκονται με υπουργικές καρέκλες είναι συναλλαγή και αποστασία. Είναι αλλαγή της θέσης που είχαν». «Όταν ένας πολιτικός έχει εκφράσει δημόσια θέση σε όργανα και τύπο κάτι συμβαίνει. Δεν πήραν λεφτά, πήραν καρέκλα» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μάλιστα αναφορά σε δημοσιογράφο που είναι κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο οποίος, όπως είπε, «ήρθε κλαίγοντας και μου είπε στην έχουν στημένη».

«Ο Τσίπρας μού έκλεψε βουλευτές»
«Ο Βούτσης θέλει να παρερμηνεύσει τον κανονισμό που λέει ότι για να υπάρξει ΚΟ πρέπει να υπάρχουν πέντε βουλευτές από την ίδια εκλογή και να το κάνει με απόφαση του συμβουλίου των προέδρων της Βουλής, έτσι φαίνεται η αγωνία Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Κουίκ» είπε στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην καταγγελία του ότι θέλουν να διαλύσουν την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Θα προσπαθήσω να παλέψω το πραξικόπημα του Βούτση να παρερμηνεύσει τον Κανονισμό της Βουλής. Ήμουν με συνταγματολόγους με γνωμοδοτήσεις που λένε ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να διαλύσει την ΚΟ» πρόσθεσε

Επιμένοντας στα περί σχεδιασμού ο πρώην υπουργός Άμυνας είπε ότι «αυτός ο σχεδιασμός δείχνει ότι ο Τσίπρας πέραν του ότι ήθελε να κλέψει βουλευτές για να έχει πλειοψηφία και δεν του βγήκε κεντροαριστερή αλλά κεντροδεξιά με αποστάτες, είναι κυβέρνηση αποστατών».

«Ξέρετε τι μπόσικα έχω κρατήσει στην προσπάθεια να γυρίσουμε το καράβι στις ΗΠΑ; Σας λέω ευθέως ότι αυτός ήταν ο στόχος μου και το “ευχαριστώ” είναι να μου πάρει τους βουλευτές και να καταργήσει την ΚΟ, όλα έχουν ένα όριο» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος ενώ στην ερώτηση γιατί επείγεται τόσο ο Αλέξης Τσίπρας να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε ότι «σας δίνω το λόγο μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοια πρεμούρα. Καταλαβαινω ότι υπάρχει πίεση από τη Μέρκελ αλλά από τις τις ΗΠΑ δεν υπάρχει η πίεση που λένε. Πήγα και ρώτησα στις ΗΠΑ αν θεωρούν τις Πρέσπες προϋπόθεση για την πολιτική τους στα Βαλκάνια και μου απάντησαν ότι δεν είναι σχέδιο δικό μας αλλά του κ. Κοτζιά αυτού που κουβαλούσε την βαλίτσα του Γιώργου Παπανδρέου που ήταν κοντά στον Σορος και το ίδρυμα Κλίντον», ανέφερε ακόμη.

Κάνοντας ειδική αναφορά στον Τέρενς Κουίκ είπε ότι «είναι διορισμένος υπουργός χωρίς να είναι βουλευτής. Μου έκανε εντύπωση που ήθελε ο πρωθυπουργος να κρατήσει τον Κουικ που είναι αναπληρωματικός του Παπαχριστόπουλου. Εγώ κάλεσα τον Παπαχριστόπουλο και του του είπα ότι “δεν έχεις λόγο να παραιτηθείς. Εγώ έχω υποχρέωση να σε διαγράψω αλλά είσαι ικανός βουλευτής, δεν θα δώσεις τη θέση στον Κουίκ που είναι αμοραλιστής».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη βιασύνη και έχει προκύψει τον τελευταίο χρόνο και φαινόταν σαν κάποιοι να θέλουν να κλείσουν γρήγορα και με οποιονδήποτε τρόπο το θέμα των Σκοπίων» συμπληρώνοντας ότι «η πτώση της κυβέρνησης συνεργασίας έγινε με δύο αναβολές, με δύο φορές που ο πρωθυπουργός ενώ είχε συμφωνηθεί ότι οι Πρέσπες θα έρχονταν μετά τις εκλγοές υπέκυψε σε κάποιες πιέσεις και το πήγε στα τέλη Μαρτίου και μετά υπαναχώρησε ξανά και το πήγε για το τέλός Ιανουαρίου».

Ο Σόρος και το ΥΠΕΞ
Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για «περίεργο τρόπο» εμπλοκής του Τζορτζ Σόρος με το ΥΠΕΞ υπενθυμίζοντας ότι «ο Σόρος όταν ξεκίνησαν το 90-93 οι πρώτες διαδηλώσεις σε Αυστραλία και ΗΠΑ (σ.σ. υπέρ των Σκοπίων) ήταν αυτός που τις χρηματοδοτούσε. Ήταν αυτός πάντα που προσπαθούσε να παρέμβει σε καίρια πόστα που αφορούν τη Μακεδονία. Ήταν ο πρώτος ιδιοκτήτης των μεταλλείων της Χαλκιδικής πριν τα πάρουν οι Καναδοί, ήταν αυτός αυτός που χρηματοδοτούσε τον Μπουτάρη».

«Χθες τον είδαμε αγκαλιά με τον Ζάεφ, δεν σας έκανε εντύπωση αυτό; Η πρώτη συνάντηση του κ. Ζάεφ μετά τις αλλαγές στα Σκόπια ήταν με τον κ. Σόρος στην Ελβετία που τον παίρνει αγκαλιά και δηλώνει ότι τώρα πια άνοιξε ο δρόμος για νέες επενδύσεις και το ίδρυμα του Σόρος θα δημιουργήσει μεγάλα προγράμματα στα Σκόπια».

Εξηγώντας τις καταγγελίες του ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «οι εταιρίες που εκπροσωπούνται από έναν πρώην πρέσβη και έναν πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ έκαναν μια εταιρεία που πήρε το διαγωνισμό για τη βίζα. Αυτές πήραν χρηματοδότηση στο σύνολο του κεφαλαίου τους από κυπριακές εταιρείες που καταλήγουν στον στενό συνεργάτη του Σόρος». «Είναι περίεργο πώς μια εταιρεία παίρνει το διαγωνισμό και εν συνεχεία δίνει το διαγωνισμό στην εταιρεία που τον είχε προηγουμένως» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Όπως είπε «του είχα δώσει όλο τον φάκελο του Τσίπρα. Όταν έδωσα τον φάκελο με όλες τις ανοιχτές εταιρείες ο κ. Τσίπρας στην κόντρα μου στο υπουργικό απομάκρυνε τον Κοτζιά. Από εκεί και περα προσέφυγε ο κ. Κοτζιάς στη δικαιοσύνη και περιμένω να με καλέσουν, θα δώσω όλα τα στοιχεία».

«Λέω ότι πρέπει να διερευνηθεί επειδή ο Σόρος έχει αυτή τη σχέση με τον Ζάεφ και είναι περίεργη η εμπλοκή του με το ΥΠΕΞ για τις βίζες. Το δεύτερο θέμα είναι ότι στα Σκόπια έχει γραφτεί ότι υπήρχαν χρηματοδοτήσεις από την Ελλάδα σε σκοπιανά ΜΜΕ για να ψηφίσουν “ναι” στο δημοψήφισμα οι Σκοπιανοί. Υπήρχαν μυστικά κονδύλια που πήγαν σε σκοπιανά ΜΜΕ για να ψηφίσει ο λαός υπέρ;» έκλεισε την αναφορά του στο θέμα του Σόρος.

newsbeast.gr

Ετικέτες: βουλευτέςΚαμμένοςΣΥΡΙΖΑΤσίπρας
Προηγούμενο Άρθρο

Ελληνικό Κοινοβούλιο – Ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Επόμενο Άρθρο

Συμφωνία των Πρεσπών: Αποκαλυπτικά στοιχεία δημοσκόπησης από το ΚΕΔΙΣΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δημοσκόπηση MRB: Ανεβάζει πάλι τη συσπείρωσή της η Ν.Δ. – Από πού κερδίζει η «Πλεύση»

11/04/2025 | 21:30 - Ενημέρωση 12/04/2025 | 06:46
Featured

Τι δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις σε OPEN, MEGA, Attica

11/04/2025 | 07:00
Featured

Άνοδος για τη Νέα Δημοκρατία, στο 12,3% η διαφορά με την «Πλεύση Ελευθερίας»

10/04/2025 | 23:00 - Ενημέρωση 11/04/2025 | 04:56
Featured

Δημοσκόπηση Real Polls: Πρώτη η ΝΔ, ανεβαίνουν τα ποσοστά -Δεύτερη η Ζωή, στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ

10/04/2025 | 21:31
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μπαράζ τροπολογιών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία: Στο επίκεντρο ακρίβεια, μισθοί στο Δημόσιο και δανειολήπτες

09/04/2025 | 21:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδημητρίου: Παλινωδεί πιεζόμενος – Ποιοι τον πιέζουν;

07/04/2025 | 15:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Γ. Καραμέρος: Η κυβέρνηση λέει σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους και δικαιούχους επιδομάτων να κάνουν Πάσχα με δανεικά

06/04/2025 | 20:00
Featured

Δημοσκόπηση Marc: Τα κριτήρια της ψήφου των Ελλήνων – Τι Κυβέρνηση θέλουν

03/04/2025 | 22:00 - Ενημέρωση 04/04/2025 | 02:26
Load More
Επόμενο Άρθρο

Συμφωνία των Πρεσπών: Αποκαλυπτικά στοιχεία δημοσκόπησης από το ΚΕΔΙΣΑ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    746 shares
    Share 298 Tweet 187
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    535 shares
    Share 214 Tweet 134
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    690 shares
    Share 276 Tweet 173
  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    384 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    286 shares
    Share 114 Tweet 72
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    285 shares
    Share 114 Tweet 71
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch