Καμμένος: Την άποψη ότι υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17 Ν εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως μάλιστα ανέφερε δεν έχει συλληφθεί η πρώτη γενιά, εκείνοι που έδωσαν εντολές για συγκεκριμένα χτυπήματα. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Σήμερα” ο υπουργός Άμυνας είπε ότι οι έρευνες για τη 17 Νοέμβρη σταμάτησαν σε αυτή την ομάδα που συνελήφθη.

Δεν αποκαλύφθηκαν, όπως είπε οι κεφαλές που έδωσαν την εντολή για κάποια χτυπήματα και είπε ότι υπάρχουν άτομα εντος και εκτος Ελλάδας.

«Πρέπει να βρούμε την άκρη γιατί η 17 Νοέμβρη και η τρομοκρατία στοίχησαν πολύ στην Ελλάδα και στοίχησαν πολύ αυτοί που προϋπήρξαν», όπως είπε, «αυτής της ομάδας που συνελήφθη».

Καμμένος για τον γιο του Βούτση – «Αφήστε τα παιδιά να παίζουν»

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του γιου του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στην “επιτροπή υποδοχής” του Δημήτρη Κουφοντίνα κατά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Πάνος Καμμένος ανέφερε «εγώ για παιδιά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αναφορά ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη».

Τα παιδιά αφήστε τα να παίξουν, είπε χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το newsit.gr, τονίζοντας ότι “το παιδί έχει τη δική του ευθύνη και δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική, εγώ δεν ασχολούμαι με τα παιδιά των άλλων”.