: Το ΚΙΝΟ είναι το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα του οποίου οι κληρώσεις γίνονται με τη βοήθεια κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Απευθύνεται στο κοινό το οποίο δεν θέλει να περιμένει ώρες ή μέρες μέχρι την κλήρωση και μπορεί να προσφέρει μικρά και μεγάλα κέρδη αφού ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το επίπεδο των κερδών του.

Κάθε φορά που γίνεται μια κλήρωση ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ (opap.gr) κληρώνονται 20 διαφορετικοί αριθμοί από το 1 μέχρι το 80. Τα χρήματα που κερδίζουμε εξαρτόνται από το πόσα νούμερα έχουμε παίξει και πόσα νούμερα έχουμε πιάσει.

ΚΙΝΟ BONUS

Αν βρεις το KINO BONUS, μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου αλλά και να κερδίσεις σε συνδυασμούς που δεν κέρδιζες μέχρι τώρα. Τώρα, μπορείς να κερδίσεις ακόμα και αν βρεις μόνο το ΚΙΝΟ BONUS ανεξάρτητα με πόσα νούμερα παίζεις (από 1 έως 12).

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

ΒΗΜΑ 1: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ

ΒΗΜΑ 2: ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ KΙΝΟ BONUS

Το πεδίο του ΚΙΝΟ BONUS είναι προαιρετικό και υπάρχει σε κάθε περιοχή του δελτίου σου, για να επιλέξεις εσύ, που θέλεις να παίξεις με ΚΙΝΟ BONUS

ΒΗΜΑ 3: TΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΟ BONUS ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ

Αν παίζεις με ΚΙΝΟ BONUS σε μία περιοχή του δελτίου, το ποντάρισμά σου – στην αντίστοιχη περιοχή – διπλασιάζεται

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;

Για στήλες που συμμετέχουν στο ΚΙΝΟ BONUS και έχουν «βρει» τον «ΚΙΝΟ BONUS» αριθμό, κερδίζεις τις αποδόσεις του KINO BONUS.

Για στήλες που δεν συμμετέχουν στο ΚΙΝΟ BONUS ή που συμμετέχουν στο ΚΙΝΟ BONUS, αλλά δεν έχουν «βρει» τον KINO BONUS αριθμό, κερδίζεις ό,τι προβλέπεται από τις αποδόσεις του “απλού” KINO

Για να υπολογίσεις τα κέρδη σου, θα πρέπει να πολλαπλασιάσεις το αρχικό σου ποντάρισμα (πριν το διπλασιασμό για την συμμετοχή στο ΚΙΝΟ BONUS) επί το συντελεστή απόδοσης.

Δείτε εδώ live τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ