: 3 νεκροί σε λίγες ώρες – 25 συνολικά τα θύματα – Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας.

Δυστυχώς ένας ακόμη συνάνθρωπός μας, ο 25ος, άφησε την τελευταία του πνοή από τον .

Το τελευταίο θύμα είναι ένας 70χρονος από την Γλυφάδα που ήραν θετικός στον κορονοϊό. Μετά από νοσηλεία στην Εντατική τελικά απεβίωσε.

Νωρίτερα, άλλοι δύο συμπολίτες μας άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ενας 64χρονος από τη Δαμασκηνιά εξέπνευσε στο ΑΧΕΠΑ. Πριν λίγες ημέρες ο άτυχος άνδρας έδειχνε σημάδια ανάκαμψης, ενώ είχε χάσει και τον 90χρονο πατέρας του.

Ο 64χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού παντοπωλείου στο χωριό, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Πέμπτης (12/3) σε καραντίνα έχουν μπει δύο χωριά της επαρχίας Βοΐου, της Δραγασιάς και της Δαμασκηνιάς, καθώς δέκα από τους κατοίκους τους έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον ιό.

Οι κάτοικοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και η τροφοδοσία τους με φάρμακα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης γίνεται πλέον μέσω ενός υπαλλήλου του Δήμου Βοΐου, που είναι επιφορτισμένος με αυτή τη δουλειά.

Εκτός από ιατρική υποστήριξη, οι κάτοικοι της Δαμασκηνιάς και της Δραγασιάς θα έχουν τη δυνατότητα να μιλούν τηλεφωνικά με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, που θα τους παράσχει την ανάλογη βοήθεια.

Ενας στρατιωτικός από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή στην Αλεξανδρούπολη από τον , χωρίς να έχει υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ανθυπασπιστής τεχνικού νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο.