Κώστας Μπίγαλης: Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος οδηγήθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία της ρευματοκλοπής, σε ένα διαμέρισμα στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε λόγω κρίσης. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το τι ακριβώς συνέβη και την περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και αφού εξήγησε τι έχει πραγματικά συμβεί αθωώθηκε.

Διαβάστε επίσης:   Ληστές με το σίδερο: Στα χέρια της αστυνομίας οι αδίστακτοι κακοποιοί

Πώς ξεκίνησαν όλα; Η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή άρχισε όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης την πενταετία 2010-2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο φαινόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να παρουσιάζεται κάποια μεταβίβαση.

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, το διαμέρισμα είχε πουληθεί από το 2008. Ο νέος ιδιοκτήτης όμως, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν άλλαξε τα στοιχεία του κατόχου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, «το διαμέρισμα έμεινε κλειστό και αυτός ήταν και ο λόγος της μειωμένης κατανάλωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά!