Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

«Κυβέρνηση-κουρελού» – Μητσοτάκης και Φώφη ζητούν εκλογές

TechTeam από TechTeam
15/01/2019 16:49
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε πολύ υψηλούς τόνους, με εκατέρωθεν βολές αλλά και βαρείς χαρακτηρισμούς από πλευράς Κυριάκου Μητσοτάκη για τους «πρόθυμους» των ΑΝΕΛ και τον Σπύρο Δανέλλη που θα ψηφίσουν ναί στην πρόταση εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης, εξελίχθηκε η κόντρα στην Ολομέλεια της Βουλής, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξι στην τιμή μιας ψήφου εμπιστοσύνης

Η πιο χαρακτηριστική φράση είναι η διατύπωση που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους πρόθυμους βουλευτές: «Εξι σε τιμή μιάς ψήφου εμπιστοσύνης»… με ένα σαφές υπονοούμενο περί συναλλαγής…

Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους αφού μίλησε για την Αποστασία του ’65 και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφύγει τις σχετικές αναφορές…λόγω οικογενειακής ευθύνης.

«Στέλνω, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για άλλη μια φορά ένα σήμα κινδύνου για την επικίνδυνη υποβάθμιση της δημόσιας ζωής. Για τον συνεχή και συστηματικό ευτελισμό της, που δημιουργεί αποστροφή στους πολίτες. Σε όλα αυτά, βέβαια, αποκτούν μερίδιο ευθύνης και οι «πρόθυμοι» βουλευτές που ακούγεται ότι βρέθηκαν σε προσφορά: Έξι σε τιμή μιας ψήφου εμπιστοσύνης.»

«Όποιος αύριο δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, ψηφίζει «ναι» και στη Συμφωνία των Πρεσπών και στηρίζει μια κυβέρνηση – κουρελού. Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται να έχει βρει τους 151 βουλευτές. Πριν από 15 ημέρες ο Τζανακόπουλος έκανε λόγο για κυβέρνηση ανοχής, μειοψηφίας δηλαδή. Συναλλαγή μεσολάβησε! Τόσο ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Καμμένο, όσο και ανάμεσα στο Μαξίμου και τους πρόθυμους βουλευτές που κάνουν τους γυρολόγους μέσα στη Βουλή», και απευθυνόμενος στον κ. Δανέλλη που διεγράφη από το Ποτάμι, είπε: Τι άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες, κύριε Δανέλλη;

Η βουλευτής που εξελέγη από τη ΝΔ – συνέχισε μιλώντας για την Κατερίνα Παπακώστα – αλλά τώρα σας ερωτεύτηκε ξαφνικά, κύριε Τσίπρα. Πού είναι η κυρία Παπακώστα; Είμαι περίεργος να δω αν θα την αναβαθμίσετε. Τα αντάλλαγματά σας είναι πρόσκαιρα», τόνισε.

«Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα, όπως έλεγε ο Τσίπρας το 2014», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Κυβέρνηση κουρελού

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για το δίδυμο Τσίπρα- Καμμένου που «δεν έχει καμία αναστολή προκειμένου να εξυπηρετήσει ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα» και για «περιφερόμενους βουλευτές» που γίνονται δεκανίκια της κυβέρνησης κουρελού.

Η κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά, «διαλύει κόμματα, διαφθείρει συνειδήσεις, καταπατά αρχές και υπονομεύει θεσμούς. Και μετατρέπει την πολιτική ζωή του τόπου σε ένα απίστευτο παζάρι.

Μιλάω για περιφερόμενους βουλευτές που αλλιώς εξελέγησαν σε αυτή τη Βουλή και αλλιώς θα την εγκαταλείψουν. Πρόθυμοι να μεταβληθούν σε δεκανίκια μιας κυβέρνησης που έχει γίνει κουρελού η ίδια αφού κουρέλιασε και την οικονομία και τα εθνικά συμφέροντα».

Μάλιστα συνέχισε κάνοντας λόγο για ιδιοτελείς συμμάχους που θα του επιτρέψουν να μείνει για λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία.

«Αντί να αποκλιμακώσει ο κ. Τσίπρας την τοξικότητα με την οποία έχει πλημμυρίσει τη δημόσια ζωή ψάχνει ιδιοτελείς συμμάχους για να εδραιωθεί στην κυβέρνηση για λίγους μήνες ακόμα».

Πολιτικοί γυρολόγοι

Ενώ καταφέρθηκε και εναντίον των στελεχών της κεντροαριστεράς που φλερτάρουν με την ιδέα να είναι υποψήφιοι με τον Σύριζα, τα οποία στελέχη χαρακτήρισε «ναυάγια»:

«Και, τώρα, ξαφνικά, απαλλαγμένος δήθεν από το βάρος της ακροδεξιάς συνιστώσας, κάνετε και δήθεν ανοίγματα στην κεντροαριστερά. Αλλά και εκεί βλέπω μόνο πολιτικούς γυρολόγους πρόθυμους να σας συνδράμουν. Διάφορα πολιτικά ναυάγια, που μέχρι πρότινος χαρακτήριζαν τον κ. Τσίπρα ως τον πιο ανέντιμο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, τώρα τρέχουν από πίσω σας, εκλιπαρώντας για ένα κομμάτι εξουσίας για τους λίγους μήνες που σας απομένουν. Και δεν ντρέπονται ούτε αυτοί ούτε εσείς που τους δέχεστε».

Σκληρή αντιπαράθεση για την Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιφύλαξε αιχμηρά σχόλια για τους πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ που έκαναν στο παρελθόν σκληρές δηλώσεις για την Μακεδονία και το όνομα και τώρα ετοιμάζονται να πούν ναί σε όλα, και στην ψήφο εμπιστοσύνης και στην Συμφωνία των Πρεσπών και προειδοποίησε:

«Οποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ψηφίζει “ναι” και στην Συμφωνία των Πρεσπών που συνιστά μεγάλη εθνική υποχώρηση και στηρίζει μία κυβέρνηση κουρελού δίχως λαϊκή εντολή.»

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του δήλωσε ότι σέβεται όσους πάντα διαφωνούσαν να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια αλλά κατηγόρησε για υποκρισία όσους «επί 20 χρόνια διακήρυτταν μία θέση, την υπερψήφιζαν στις προγραμματικές δηλώσεις των κυβερνήσεών τους, την διακήρυτταν στα διεθνή φόρα ως υπουργοί και σήμερα, μόνο και μόνο για να σώσουν το κομματικό μαγαζί, παριστάνουν ότι διαφωνούν, ψάχνουν να βρουν επιχειρήματα, εκεί που δεν υπάρχουν, για να διαφωνήσουν».

«Για όλους αυτούς, θα πω απλά ότι η στάση τους είναι πολιτικά και ηθικά ανέντιμη» επισήμανε ο πρωθυπουργός καρφώνοντας την Νέα Δημοκρατία και εξήγησε: «Γιατί δεν διαφωνούν στην ουσία, αλλά ψάχνουν να εφεύρουν ψεύτικα δήθεν σκοτεινά σημεία για να ψαρέψουν στα θολά νερά του εκλογικού τους ακροατηρίου. Εκεί βρίσκεται κατά την άποψη μου η διαφορά τους με άλλες πολιτικές δυνάμεις που ποτέ δεν μίλησαν για σύνθετη ονομασία, εκεί βρίσκεται και η διαφορά με τον μέχρι χθες κυβερνητικό μας εταίρο, τον Πάνο Καμμένο».

Για τις εκλογές

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στόχος της πρότασης εμπιστοσύνης είναι «να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες ακόμα εξουσίας», αλλά όχι μόνο αυτό. Η πρόταση εφόσον υπερψηφιστεί να δώσει την δυνατότητα στην κυβέρνηση «να κυρώσει την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών και να διατηρηθεί ως Κοινοβουλευτική Ομάδα το μόρφωμα των ΑΝΕΛ ώστε να διατηρήσει τα προνόμιά του ο αρχηγός του».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές να υπερψηφίσουν την πρόταση εμπιστοσύνης ώστε να προχωρήσει στα θετικά οικονομικά μέτρα που έχει υποσχεθεί.

Φώφη: Κυβέρνηση-κουρελού

Απαντώντας στον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την αίθουσα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είπε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης για να σταθεί η χώρα συντεταγμένα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και δεν έχει καμία σχέση με τη «κυβέρνηση -κουρελού», όπως την αποκάλεσε, για την οποία ο κ. Τσίπρας ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης.«Δεν σας ενοχλεί που μία υπουργός σας μετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου;» ρώτησε.

Αναφερόμενη στην ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι ντροπή να κρύβεται πίσω του και να μην υπερασπίζεται την επιλογή του.

Παρόντος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι δεν είναι λύση για τη χώρα το «φύγε εσύ-έλα εσύ». «Καμία άλλη πολιτική από τη σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εφαρμόσει ο κ. Μητσοτάκης» παρατήρησε και υποστήριξε ότι χρειάζεται κυβέρνηση αξιόπιστη και προοδευτική, με συνεννόηση για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

«Το διακύβευμα των εκλογών είναι μεγαλύτερο από τη νομή της εξουσίας. Ο ελληνικός λαός θα κάνει την ανατροπή και θα αναδείξει ισχυρό το Κίνημα Αλλαγής ή αλλιώς θα μπλέξουμε σε περιπέτειες και διχασμό» κατέληξε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Ετικέτες: ΚΙΝΑΛΝΔΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΚΑΪ: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται

Επόμενο Άρθρο

Αγιος Αντώνιος: Ο Μέγας ασκητής της ερήμου

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δημοσκόπηση MRB: Ανεβάζει πάλι τη συσπείρωσή της η Ν.Δ. – Από πού κερδίζει η «Πλεύση»

11/04/2025 | 21:30 - Ενημέρωση 12/04/2025 | 06:46
Featured

Τι δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις σε OPEN, MEGA, Attica

11/04/2025 | 07:00
Featured

Άνοδος για τη Νέα Δημοκρατία, στο 12,3% η διαφορά με την «Πλεύση Ελευθερίας»

10/04/2025 | 23:00 - Ενημέρωση 11/04/2025 | 04:56
Featured

Δημοσκόπηση Real Polls: Πρώτη η ΝΔ, ανεβαίνουν τα ποσοστά -Δεύτερη η Ζωή, στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ

10/04/2025 | 21:31
Featured

Στην αντεπίθεση η Κίνα – 84% δασμοί σε αμερικανικά αγαθά από την Πέμπτη

09/04/2025 | 15:45
HOT NEWS

Ουκρανία: Έρχεται σφοδρή σύγκρουση Πούτιν, Τραμπ, Ζελέσνκι για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης;

09/04/2025 | 13:00
Featured

Μαρινάκης για Τέμπη και πυρόσφαιρα: Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της αλήθειας

07/04/2025 | 15:20
Featured

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αναξιόπιστο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη – Ξένα πανεπιστήμια διαψεύδουν συμμετοχή

07/04/2025 | 13:36
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αγιος Αντώνιος: Ο Μέγας ασκητής της ερήμου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    703 shares
    Share 281 Tweet 176
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    669 shares
    Share 268 Tweet 167
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    318 shares
    Share 127 Tweet 80
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    190 shares
    Share 76 Tweet 48
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    151 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch