Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μ. Βορίδης: Οι αγρότες μας ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση τους έχει στηρίξει και ότι θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε

Newsroom από Newsroom
12/02/2024 18:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
65
SHARES
139
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Βορίδης: Το αγροτικό ζήτημα, το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, όπως, όμως, και το τραγούδι του Πάνου Βλάχου και ο οιονεί διάλογος Κασσελάκη-Μπέου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Ξεκινώντας από το αγροτικό ζήτημα και τη συνάντηση πρωθυπουργού και εκπροσώπων των αγροτών την Τρίτη, ο υπουργός Επικρατείας επικαλέσθηκε εν πρώτοις το επιχείρημα ότι «τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι στενεμένα», όπως επίσης ότι τα 83 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν για την επιστροφή του ειδικού φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο «δεν ήταν εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό». Όμως, συνέχισε, πάνω σε αυτό το τελευταίο «ενδεχομένως μπορούν να γίνουν πράγματα, ώστε να διευκολύνουμε το ταμειακό κομμάτι. Δηλαδή να μην περιμένουν να τα πάρουν στο τέλος του χρόνου».

Συμπερασματικώς, «μέσα στα δημοσιονομικά πλαίσια θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, αλλά τα δημοσιονομικά πλαίσια είναι δεδομένα και πιεσμένα. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα υπάρξει μια πρόταση εξαιρετικά θετική στο θέμα του κόστους ενέργειας».

Και προχώρησε με μια γενική πολιτική τοποθέτηση ότι «οι αγρότες μας ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει μια σειρά από διαδοχικά πράγματα με τα οποία τους έχει στηρίξει και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε. Το ξέρουν αυτό». Επί παραδείγματι, υπενθύμισε, έχει μειωθεί ο ΦΠΑ στα αγροτοεφόδια από το 13% στο 6%, πριν τις κινητοποιήσεις.

Επεκτεινόμενος στα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ανέφερε ότι ανοίγει μια συζήτηση και, μάλιστα, «άκουσα τον κ. Κασσελάκη να την στηρίζει και να λέει και αυτός ότι πρέπει να γίνει αυτή η συζήτηση. Πολύ θετικό».

Παρατήρηση την οποίαν αξιοποίησε εν συνεχεία επισημαίνοντας ότι «στην Κοινή Αγροτική Πολιτική το ποσό που έρχεται στην Ελλάδα είναι περίπου το ίδιο. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η κατανομή του σε σχέση με τη βασική ενίσχυση και τα λεγόμενα περιβαλλοντικά μέτρα και τα οικολογικά σχήματα. Να είμαστε συντονισμένες οι πολιτικές δυνάμεις» ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας και έστρεψε τα βέλη του κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης λέγοντας: «Ο λόγος για τον οποίον έγινε αυτή η κατανομή είναι γιατί οι Πράσινοι Οικολόγοι, οι Αριστεροί και οι Σοσιαλιστές πίεζαν να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη και επιθετικότερη περιβαλλοντική προσαρμογή […] Έρχονταν οι κυβερνήσεις και ζητούσαν πιο αργό ρυθμό, αλλά ήταν πάρα πολύ επιθετικά τα κόμματα τότε». Και, εν κατακλείδι, «να συμφωνήσουν τα πολιτικά κόμματα να έχουμε όλοι μαζί μια στρατηγική στόχευση, θα χαρώ πολύ που ο κ. Κασσελάκης θα αναθεωρήσει τη στάση αυτή».

Αλλάζοντας θέμα και με αφορμή τις κυριακάτικες διαδηλώσεις κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ο Μ. Βορίδης παρατήρησε εισαγωγικώς ότι «οι πολίτες έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν, θα πουν την άποψή τους». Και προσέθεσε: «Δεν είναι κανείς αφελής στην κυβέρνηση», δηλαδή ο πρωθυπουργός ο οποίος υποστηρίζει τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία γνωρίζει ότι η θέση της Εκκλησίας είναι διαφορετική, όπως και ότι ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας διαφωνεί.

Σε σχέση με τη συνταγματικότητα ή μη του νομοσχεδίου, επεσήμανε πως υπάρχουν δύο όργανα, τα οποία κρίνουν τα θέματα αντισυνταγματικότητας: η Βουλή και το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Όλοι οι υπόλοιποι λέμε τις απόψεις μας […] η γνώμη μου είναι γνώμη μου, αλλά εκεί θα κριθούν τα θέματα αυτά».

Κληθείς, αμέσως μετά, να σχολιάσει το τραγούδι του Πάνου Βλάχου με τη γνωστή επίμαχη αναφορά κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι «δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Άδωνις (Γεωργιάδης) έχει υπερβολική αντίδραση εδώ». Και, εν τέλει, «καλό είναι σε αυτήν την ωραία δημοκρατική κοινωνία, στην οποία ζούμε, να είμαστε μετρημένοι και συγκρατημένοι».

Ενώ για τις φράσεις που αντήλλαξαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο δήμαρχος Βόλου, διετύπωσε την εξής θέση: «Άκουσα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλά με τον συγκεκριμένο τρόπο – και είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και, απάντησε ο δήμαρχος με τον γνωστό χειρότερο τρόπο. Αλλά, ας έχουμε επίγνωση, στις θέσεις που βρισκόμαστε όλοι όσοι εκφέρουμε δημόσιο λόγο, ότι δεν μιλάμε με ένα φίλο μας. Όταν είσαι σε δημόσιο χώρο και έχεις και τις κάμερες, δεν είσαι με τον ξάδελφό σου […] είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι ο τέταρτος θεσμικός παράγων, δεν μιλάς έτσι». Και έκλεισε την απάντησή του λέγοντας: «Δεν είμαι θιασώτης του ξύλινου λόγου, θεωρώ ότι πρέπει να μιλάνε και πιο ανθρώπινα οι πολιτικοί […] αλλά όμως από τον ξύλινο λόγο μέχρι να λέμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι, αυτό είναι μια μεγάλη απόσταση».

Με αφορμή δε την κατάθεση νομοσχεδίων για τον ποινικό κώδικα, την επιστολική ψήφο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση αυτά τα οποία έχει πει ότι θα κάνει – γιατί όλα αυτά είναι στο πρόγραμμά της – έρχονται όλα».

Ερωτηθείς, τέλος, πού τοποθετεί τον πήχη των ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε ως εξής: «Το βράδυ των ευρωεκλογών θα κοιτάμε λίγο και το ποσοστό, αλλά το σημαντικό είναι αν προκύπτει κάποιου είδους αλλαγή του πολιτικού σκηνικού […] αν θα συζητήσουμε κάποιου είδους πολιτική αναδιάταξη ή όχι. Αυτό, για μένα, είναι το κρίσιμο στις ευρωεκλογές».

Εν τω μεταξύ, κατά την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μαραθώνα του κυβερνώντος κόμματος, ο Μ. Βορίδης ανέφερε – και δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ότι «η μεγάλη εικόνα που καθορίζει την πολιτική επιλογή είναι τα πολλά και σπουδαία που κάνει η παράταξή μας. Για πρώτη φορά έχουμε αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό τρεις φορές πλησιάζοντας τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και συγκλίνουμε στο επίπεδο των μισθολογικών αμοιβών, μειώνοντας παράλληλα όλους τους φόρους. Έχουμε ανασχέσει τις μεταναστευτικές ροές και θωρακίσαμε την άμυνα της χώρας».

Και, στο «δια ταύτα», «καμία κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση δεν αντιμετώπισε περισσότερες εξωγενείς κρίσεις. Κι όμως, τήρησε απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις της απέναντι στους πολίτες».

Ν. Παπ.

Ετικέτες: ΒΟΡΙΔΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και λήψης απόφασης σχετικά με τις δύο προτάσεις που έχουν καταθέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από κοινού με τη Νέα Αριστερά για τη συγκρότηση Προκαταρκτικής Επιτροπής κατά των δύο πρώην υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Αθήνα, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Featured

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Για να υπάρχει έγκλημα πρέπει να υπάρξει πράξη ή παράλειψη»

30/07/2025 | 19:31
Featured

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κατηγορούν για περίοδο που δεν ήμουν υπουργός και γιατί ζήτησα παραίτηση υφισταμένου

16/07/2025 | 11:31
Featured

Πλεύρης: Όποιος έρχεται στην Ελλάδα, είτε θα επιστρέφει στη χώρα του είτε θα μπαίνει φυλακή

30/06/2025 | 17:21
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Την παραίτηση Βορίδη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ

27/06/2025 | 19:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ιράν: Ένας άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία του σκηνοθέτη Νταριούς Μερτζουί


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκκληση Δαμιανού στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου: «Κινδυνεύει η ζωή μου»

    283 shares
    Share 113 Tweet 71
  • ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑ: Αναδρομικά  2025: Ποιοι θα δουν ποσά έως 8.500€ και τι ισχύει για όλους τους αποστράτους και ταμεία

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση σύνταξης στα 60 και ποιοι όχι – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τους συνταξιούχους

    187 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Ουκρανικές επιθέσεις στον αγωγό Druzhba: Η Μόσχα μιλά για «τρομοκρατία» – Αντιδράσεις σε Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα

    183 shares
    Share 73 Tweet 46
  • Μονή Σινά: Μοναχοί επιχειρούν να εισέλθουν βίαια στο μοναστήρι – Στο στόχαστρο ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός

    181 shares
    Share 72 Tweet 45
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με κυρώσεις: «Θα είναι οικονομικός πόλεμος και όχι παγκόσμιος»

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πληρωμές και αποζημιώσεις ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Τι θα εισπράξουν αγρότες και κτηνοτρόφοι το επόμενο διάστημα

    110 shares
    Share 44 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch