Έντονη είναι η κινητοποίηση της η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει και να συλλάβει τον μανιακό που έχει βάλει στο στόχαστρο .

Όπως διαβάζουμε στο tribune.gr οι έρευνες κινούνται σε τρεις άξονες, προκειμένου να εντοπιστεί ο μανιακός που έχει σκοτώσει έναν και έχει τραυματίσει έναν δεύτερο, στην .

Οι ερευνούν στις ηλεκτρονικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από χρήστες smartphones για τον εντοπισμό οδηγών ταξί που κινούνται στην ίδια περιοχή βλέποντας το αυτοκίνητο, τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία του οδηγού.

Ο δεύτερος άξονας ερευνών έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ο μανιακός δολοφόνος με την κουκούλα και το «φτιαγμένο» 22άρι πιστόλι, να είναι πρώην ταξιτζής που για κάποιο λόγο έβαλε στόχο τους συναδέλφους του και θέλησε να εκδικηθεί.

Ο τρίτος άξονας ερευνών στρέφεται στο προφίλ των δύο θυμάτων, σε τυχόν κοινά σημεία από το παρελθόν τους. Για παράδειγμά και οι δύο οδηγοί που έπεσαν θύματα χρησιμοποιούσαν ταξί μάρκας Mercedes ενώ ένας από τους δυο είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε ένα συμβάν που τον οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες.