Μάνος Πίντζης: Για την απόφαση να ρίξει τελικά αυλαία η παράσταση «Πετάει Πετάει» μετά την άρνηση του Σωτήρη Καλυβάτση να υποδυθεί τον ρόλο που είχε ο Μάνος Παπαγιάννης, μίλησε ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος θα αντικαθιστούσε τον ρόλο του Καλυβάτση.

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης, ο Γιώργος Βάλαρης και μου είπε “Μάνο μου υπάρχει ένα πρόβλημα στο θέατρο Χυτήριο, μπορείς να αντικαταστήσεις πολύ γρήγορα και να μάθεις τον ρόλο;” και του είπα “βεβαίως, το έχω δει το έργο, μου αρέσει”», ανέφερε, καλεσμένος στην εκπομπή Στην Φωλιά Των ΚουΚου και συνέχισε:

«Καλό είναι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο θέατρο, δηλαδή, μεταξύ μας. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για κανέναν ματαιόδοξο λόγο, εννοώ, το να έχω προστριβές με κάποιον συνάδελφο πάνω στη σκηνή για το οτιδήποτε».

Διαβάστε επίσης:   Μάνος Παπαγιάννης: Ανακοινώθηκε επισήμως η αντικατάστασή του

Όπως πρόσθεσε, «εγώ πήγα και έκανα δύο δεκαπεντάωρες πρόβες, διάβαζα σαν μανιακός ένα κείμενο 130 σελίδων μέσα σε πέντε μέρες και με πήρε η Βάσια (σ.σ. Παναγοπούλου) και μου είπε ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Δεκτόν! Όλα δεκτά!».

Παράλληλα, ο Μάνος παραδέχθηκε πως ανάμεσα στους συντελεστές της παράστασης υπήρχε μία ενέργεια που δεν ήταν καλή, κάτι που χαρακτήρισε φυσιολογικό, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του Σωτήρη να μην αναλάβει τον ρόλο, ανέφερε ότι «γράφονται και λέγονται διάφορα, ακόμα και ότι ο Σωτήρης είναι ο μεγαλύτερος μαφιόζος ever και έχει στήσει όλο αυτό για να πάρει τον ρόλο. Αυτό το άκουσε και είπε “παιδιά εγώ δεν τα μπορώ αυτά, δεν είμαι τέτοιος τύπος, θα σηκωθώ να φύγω”… Δεν φταίνε μόνο τα παιδιά, το συμβάν έγινε ανεξέλεγκτο και όλη αυτή η κακή ενέργεια έφερε ένα μαύρο πράγμα πάνω από το θέατρο», αναφέρει το protothema.gr.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Μάνος Πίντζης: