Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Με νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη αντιδρά το Μαξίμου για τα δημοσιεύματα λάσπη του Σύριζα

TechTeam από TechTeam
18/07/2021 22:01
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
52
SHARES
111
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για ενδεχόμενη απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων από το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, επί τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε το πρωί της Κυριακής, «από την πρώτη στιγμή της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσαν άλλοτε ευθέως άλλοτε μέσω εντολοδόχων τους, έναν πόλεμο λάσπης εναντίον του κι εναντίον της συζύγου του». Συνεχίζει δε τονίζοντας πως «Πρωταγωνιστής σε αυτό τον πόλεμο λάσπης, ο κ.Βαξεβάνης, η εφημερίδα του οποίου στήθηκε όπως ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Καλογρίτσας μέσα από υπόγειες διαδρομές χρήματος».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει πως «το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από όλες τις αρμόδιες αρχές (Δικαιοσύνη, ΚΕΦΟΜΕΠ και από την Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής στην οποία είχαν πλειοψηφία ανώτατοι δικαστικοί) και δεν έχει προκύψει τίποτα απολύτως».

Στην συνέχεια απαντά τονίζοντας πως το δημοσίευμα του κ. Βαξεβάνη πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στον πόλεμο λάσπης. «Οι μετοχές της Γαλλικής εταιρείας ανήκαν στην κυρία Γκραμπόφσκι, όπως είναι γνωστό, μέχρι την 3η Αυγούστου 2016. Τότε εξαναγκάστηκε να τις μεταβιβάσει λόγω του απαράδεκτου νόμου που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προέβλεπε απαγόρευση κατοχής μετοχών αλλοδαπών εταιριών και εταιριών της ΕΕ από πολιτικά πρόσωπα είτε αυτοπροσώπως είτε δια παρένθετου προσώπου όπως η σύζυγος».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού δίνει δε στην δημοσιότητα τη συμφωνία δωρεάς των μετοχών της κυρίας Γκραμπόφσκι στον ετεροθαλή αδελφό της κ. Γιώργο Παπαζήση, η οποία έχει υπογραφεί εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου που έθετε ο νόμος τον Αύγουστο του 2016 και συνεπώς είναι απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα πόθεν έσχες».

Δείτε ΕΔΩ τη συμφωνία δωρεάς των μετοχών: Share_Transfer_Donation_Agreement

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

Aπό την πρώτη στιγμή της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσαν άλλοτε ευθέως άλλοτε μέσω εντολοδόχων τους, έναν πόλεμο λάσπης εναντίον του κι εναντίον της συζύγου του. Επειδή αδυνατούν να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά κι αφού ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις, συνεχίζουν στο ίδιο βιολί: προσωπικό πόλεμο με κάθε τρόπο και κάθε μορφή, εναντίον του ίδιου και της συζύγου του κι εσχάτως κι εναντίον του γιού του.

Πρωταγωνιστής σε αυτό τον πόλεμο λάσπης, ο κ.Βαξεβάνης, η εφημερίδα του οποίου στήθηκε όπως ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Καλογρίτσας μέσα από υπόγειες διαδρομές χρήματος με μοναδικό σκοπό τις προσωπικές επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Οι διαδρομές αυτές θα ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές κατόπιν των όσων συγκλονιστικών στοιχείων προέκυψαν από την πρόταση παραπομπής του κ. Νίκου Παππά στο Δικαστικό Συμβούλιο.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς τον εντολοδόχο τους κ. Βαξεβάνη που επιμένουν να συντηρούν στην επικαιρότητα ένα πολυπαιγμένο, ανύπαρκτο θέμα: το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από όλες τις αρμόδιες αρχές (Δικαιοσύνη, ΚΕΦΟΜΕΠ και από την Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής στην οποία είχαν πλειοψηφία ανώτατοι δικαστικοί) και δεν έχει προκύψει τίποτα απολύτως. Το μόνο που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την επιμονή είναι η πολιτική φτώχεια, όπως ακριβώς καταγράφεται σε όλες τις μετρήσεις που δείχνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπερέχει συντριπτικά του Αλέξη Τσίπρα σε όλους τους δείκτες. Κι επιμένει να μετατρέπει την αντιπολιτευτική απελπισία του σε τοξικότητα και να πιστεύει ότι το δηλητήριο που ρίχνει, θα γίνει αντίδοτο στο πολιτικό του αδιέξοδο.

ΥΓ. Όσον αφορά στη νέα «αποκάλυψη» του κ. Βαξεβάνη και του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στον πόλεμο λάσπης. Για να τελειώνουμε με τα χυδαία ψέματα, οι μετοχές της Γαλλικής εταιρείας ανήκαν στην κυρία Γκραμπόφσκι, όπως είναι γνωστό, μέχρι την 3η Αυγούστου 2016. Τότε εξαναγκάστηκε να τις μεταβιβάσει λόγω του απαράδεκτου νόμου που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προέβλεπε απαγόρευση κατοχής μετοχών αλλοδαπών εταιριών και εταιριών της ΕΕ από πολιτικά πρόσωπα είτε αυτοπροσώπως είτε δια παρένθετου προσώπου όπως η σύζυγος. Ενός νόμου που εισήγαγε διάκριση των ελληνικών από τις ευρωπαϊκές εταιρείες, προφανώς αντίθετου με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο με στόχευση στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία ελέγχθηκε εξονυχιστικά, όσο ελάχιστοι Έλληνες πολίτες από όλες τις αρμόδιες αρχές που έκριναν οριστικά ότι όλα είναι απολύτως νόμιμα.

Δίνουμε στη δημοσιότητα, λοιπόν, σήμερα τη συμφωνία δωρεάς των μετοχών της κυρία Γκραμπόφσκι στον ετεροθαλή αδελφό της κ. Γιώργο Παπαζήση, η οποία έχει υπογραφεί εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου που έθετε ο νόμος τον Αύγουστο του 2016 και συνεπώς είναι απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα πόθεν έσχες.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά ο κ. Βαξεβάνης, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι για συκοφαντική δυσφήμιση, έχει όση σχέση με την αλήθεια, όση και το δημοσίευμά του που εμφάνιζε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι να βρίσκεται στην Αίγυπτο το 2020, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, όταν το ταξίδι είχε γίνει το 2019. Για τα υπόλοιπα το λόγο θα έχει ξανά η Δικαιοσύνη.

Ετικέτες: ΒαξεβάνηςΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑμαξίμουΜΑΡΕΒΑΜητσοτάκηςΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

19/08/2025 | 23:45
HOT NEWS

Με ποια «όπλα» ξεκινάει ο Μητσοτάκης την πορεία από τη ΔΕΘ έως τις εκλογές

19/08/2025 | 22:13
Featured

Μητσοτάκης: Εκεχειρία τώρα για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα για την ειρήνη

19/08/2025 | 18:32
Featured

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο κυβερνητικό επιτελείο ενόψει ΔΕΘ

19/08/2025 | 13:32
Load More
Επόμενο Άρθρο

Η επικίνδυνη αγέλη των αντιεμβολιαστών............


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ 2025: Πληρωμές έως 8.200€ για στρατιωτικούς – Πίνακες με ποσά για αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες

    630 shares
    Share 252 Tweet 158
  • Σεισμός στην Καρδίτσα 4,3 Ρίχτερ: Πού έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα

    363 shares
    Share 145 Tweet 91
  • Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και μετά καύσωνας

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Σέρρες: Βυτιοφόρο όχημα έπεσε σε κανάλι – Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό

    224 shares
    Share 90 Tweet 56
  • Τραμπ: Είναι πιθανό ο Πούτιν να μη θέλει συμφωνία – Πρέπει να δείξει ευελιξία ο Ζελένσκι

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • Αίμα στην Αθήνα: Το παρελθόν πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα – Η δράση της σπείρας στα ΜΜΜ 

    192 shares
    Share 77 Tweet 48
  • Μαζική ρωσική επίθεση σε όλα τα μέτωπα: Ο Πούτιν «σφίγγει τον κλοιό» στο Ντονμπάς πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες

    181 shares
    Share 72 Tweet 45
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch