Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ! ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΑ, Α21 ΟΠΕΚΑ!!

Newsroom από Newsroom
19/07/2024 11:02
Ενημερώθηκε: 19/07/2024 16:36:34
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
265
SHARES
563
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ! ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΑ, Α21 ΟΠΕΚΑ!! – Διαθεσιμότητα Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στα ΑΤΜ από 30 Ιουλίου 2024!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Συντάξεις: Η προσαύξηση στην επικουρική σύνταξη ισχύει για όσους συνταξιοδοτούνται μετά τον Μάιο του 2016 και υπολογίζεται με συντελεστή 0,075%, πλην όμως δεν εφαρμόστηκε στις επικουρικές συντάξεις, παρά μόνον στις κύριες συντάξεις και για Ταμεία που είχαν εισφορές πάνω από 20%.

Η προσαύξηση στην επικουρική ισχύει για εισφορές (εργαζομένου και εργοδότη) άνω του 6% που είχαν οι ασφαλισμένοι σε 15 επικουρικά ταμεία και οι οποίοι, εφόσον έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί από τον Μάιο του 2016 και μετά ή θεμελιώνουν τις προϋποθέσεις για να πάρουν επικουρική από αυτή την ημερομηνία και μετά, δικαιούνται και την ανάλογη προσαύξηση στην επικουρική τους σύνταξη.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Οι παλαιοί ασφαλισμένοι που είχαν για μεγάλο διάστημα υψηλότερες εισφορές κερδίζουν τα περισσότερα από την προσαύξηση. Ακόμη και με μια 10ετία υψηλών εισφορών θα έχουν κέρδος στις επικουρικές τους για τα έτη ασφάλισης ως το 2014.

ΧΑΜΕΝΟΙ

Οι ασφαλισμένοι της τελευταίας 10ετίας με λίγα έτη ως το 2014 σε Ταμεία που είχαν εισφορά επικουρικής ασφάλισης άνω του 6% θα έχουν ελάχιστο έως καθόλου όφελος, διότι το μεγαλύτερο διάστημα της ασφάλισής τους είναι μετά το 2015, που δεν ισχύει η προσαύξηση των επικουρικών λόγω υψηλών εισφορών.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ- ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ!

Αναδρομικά έως και 12.587 ευρώ για τις επικουρικές συντάξεις

Αναδρομικά επικουρικών συντάξεων που φτάνουν ως και τις 12.587 ευρώ και προέρχονται από την προσαύξηση των επιπλέον εισφορών που κατέβαλαν στα Ταμεία τους δικαιούνται οι νέοι συνταξιούχοι που πήραν επικουρική σύνταξη από 1ης/1/2015 και μετά.

Υπολογίζεται ότι από τους περίπου 450.000 νέους συνταξιούχους με επικουρική σύνταξη από 1ης/1/2015 και μετά, οι 200.000 προέρχονται από Ταμεία που είχαν εισφορές (εργαζομένου και εργοδότη) άνω του 6% και δικαιούνται προσαύξηση και αναδρομικά στις επικουρικές τους συντάξεις.

Η προσαύξηση και τα αναδρομικά θα πληρωθούν αφού γίνει ένας νέος επανυπολογισμός για όλες τις επικουρικές συντάξεις που εκδόθηκαν από την 1η/1/2015 και μετά με εισφορές άνω του 6%.

Το υπουργείο Εργασίας αλλά και ο ΕΦΚΑ δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στον επανυπολογσμό των επικουρικών, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που κατέβαλαν στα ταμεία επικουρικής ασφάλισης επιπλέον εισφορές να έχουν πάρει μικρότερη επικουρική σύνταξη από αυτήν που δικαιούνται, γιατί δεν έχει υπολογιστεί η προσαύξηση των εισφορών που κατέβαλαν.

Ο επανυπολογισμός έχει καθυστερήσει γιατί δεν ήταν έτοιμο το λογισμικό σύστημα στον ΕΦΚΑ που θα έκανε τους επανυπολογισμούς σε εκατοντάδες χιλιάδες επικουρικές συντάξεις.

Εκτιμάται ότι οι επανυπολογισμοί θα ξεκινήσουν μετά το φθινόπωρο, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2025, ώστε οι συνταξιούχοι να πάρουν τις προσαυξήσεις που δικαιούνται.

Βάσει του νόμου 4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου) και του μετέπειτα 4670/2020 (νόμος Βρούτση), οι επιπλέον εισφορές αυξάνουν τη σύνταξη με συντελεστή υπολογισμού 0,075% για κάθε 1 μονάδα επιπλέον εισφοράς. Η διάταξη, όμως, για τον υπολογισμό της προσαύξησης εφαρμόστηκε μόνον για τις κύριες συντάξεις που εκδόθηκαν από 13/5/2016 και μετά και εκκρεμεί για τις επικουρικές που εκδόθηκαν από 1ης/1/2015, όταν άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού τους.

Το όφελος από τις έξτρα εισφορές φτάνει ως και τα 200 ευρώ ή και πιο πάνω και ισοδυναμεί με μια δεύτερη επικουρική σύνταξη. Περισσότερο κερδισμένοι είναι οι συνταξιούχοι από επικουρικά ταμεία τραπεζών που άρχισαν να στέλνουν αιτήσεις στον ΕΦΚΑ ζητώντας να επανυπολογιστεί η επικουρική τους και να πάρουν αύξηση και αναδρομικά.

Τα θέμα αφορά όσους συνταξιοδοτήθηκαν από 1ης/1/2015 και πήραν τις επικουρικές τους συντάξεις με το νέο σύστημα υπολογισμού που χωρίζει την επικουρική σε δύο ποσά, ένα για τα έτη ασφάλισης ως το 2014 και ένα δεύτερο για τα έτη ασφάλισης από το 2015 και μετά.

Όλο το πρόγραμμα πληρωμών: ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

Η προσαύξηση αφορά το τμήμα επικουρικής που αντιστοιχεί στα έτη μέχρι το 2014, εφόσον για τα έτη αυτά οι ασφαλισμένοι ανήκαν σε επικουρικά ταμεία με εισφορές επικουρικής ασφάλισης άνω του 6%.

Οι συνταξιούχοι άρχισαν ήδη να κινητοποιούνται για να διεκδικήσουν τα χρωστούμενα από τον εκκρεμή επανυπολογισμό των επικουρικών τους συντάξεων και στέλνουν αιτήσεις στο ΕΤΕΑΕΠ με τα στοιχεία τους και την απόφαση απονομής της επικουρικής τους σύνταξης, ζητώντας να επανυπολογιστεί η σύνταξη με τις επιπλέον εισφορές που κατέβαλαν και να τους αποδοθεί η αύξηση που δικαιούνται βάσει νόμου, με τα ανάλογα αναδρομικά, όπως γράφει ο Κώστας Κατίκος, στον Ελεύθερο Τύπο.

Πάνω από 200.000 οι δικαιούχοι αυξήσεων λόγω υψηλών εισφορών

Δικαιούχοι των αυξήσεων είναι οι συνταξιούχοι που αποχώρησαν από 1ης/1/2015 και μετά και προέρχονται από ταμεία επικουρικής ασφάλισης που είχαν εισφορές άνω του 6%.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι συνταξιούχοι που έχουν βγει μετά το 2015 από Ταμεία με υψηλές εισφορές επικουρικής ασφάλισης είναι πάνω από 200.000, ενώ στο σύνολό τους οι δικαιούχοι που θα συνταξιοδοτηθούν τα επόμενα χρόνια έχοντας καταβάλει εισφορές επικουρικής ασφάλισης μεγαλύτερες του 6% υπολογίζονται σε πάνω από 150.000.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – SOS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΟΣΔΕ, ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2024! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Υψηλές εισφορές είχαν 15 επικουρικά ταμεία, όπως της ΔΕΗ, με εισφορά επικουρικής ως 10% αντί 6%, των τραπεζών, με εισφορά επικουρικής 12,5% αντί 6%, του ΙΚΑ για τα βαρέα με εισφορά επικουρικής 9% αντί 6%, της ΕΡΤ με εισφορά επικουρικής ως 11% αντί 6%, και άλλα επικουρικά ταμεία (Τσιμέντων, Ναυτιλιακών Πρακτόρων, Χημικών κ.ά.).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσαύξηση αφορά το τμήμα σύνταξης που αντιστοιχεί στα έτη ασφάλισης ως το 2014 και όχι σε όλο το ποσό. Για παράδειγμα, συνταξιούχος που αποχώρησε το 2020 με 30 χρόνια επικουρικής ασφάλισης σε Ταμείο με εισφορά 10%, αντί 6%, δικαιούται να πάρει την προσαύξηση για τα έτη ασφάλισης ως το 2014, δηλαδή για τα 24 από τα 30 χρόνια.

Σύμφωνα με τους αποκαλυπτικούς πίνακες και τα παραδείγματα που επεξεργάστηκε και δημοσιεύει το ένθετο «Ασφάλιση και Συντάξεις», τα αναδρομικά επικουρικών συντάξεων λόγω επιπλέον εισφορών φτάνουν (ενδεικτικά) ως και 12.587 ευρώ.

Για παράδειγμα:

  • Συνταξιούχος από Ταμείο τράπεζας που αποχώρησε το 2018 με 25 έτη (μειωμένη), σε ηλικία 62 ετών, με συντάξιμο μισθό 1.850 ευρώ ως το 2014 και επιπλέον εισφορά 6% (σύνολο 12%), παίρνει επικουρική 148 ευρώ και δικαιούται προσαύξηση 175 ευρώ. Μετά την αύξηση, η επικουρική του σύνταξη θα ανέλθει στα 323 ευρώ, ενώ ο συνταξιούχος δικαιούται αναδρομικά από την προσαύξηση των 175 ευρώ από το 2018, που συνταξιοδοτήθηκε με ποσό 12.587 ευρώ.
  • Συνταξιούχος ΙΚΑ με 25 έτη ασφάλισης στα βαρέα, που αποχώρησε το 2018 σε ηλικία 67 ετών, με συντάξιμες αποδοχές 1.630 ευρώ ως το 2014, παίρνει επικουρική 183 ευρώ. Για τις επιπλέον μονάδες εισφοράς δικαιούται προσαύξηση 51 ευρώ με αναδρομικά 3.697 ευρώ και επανυπολογισμένη επικουρική μετά την προσαύξηση στα 234 ευρώ.
  • Συνταξιούχος της ΔΕΗ, που αποχώρησε το 2022 με 35 έτη ασφάλισης στα 60 και συντάξιμες αποδοχές 2.770 ευρώ, παίρνει επικουρική 414 ευρώ, ενώ δικαιούται προσαύξηση 168 ευρώ, με αναδρομικά ως τώρα 4.039 ευρώ (από 2022 ως 2024). Με την προσαύξηση, η επικουρική του θα διαμορφωθεί στα 582 ευρώ.
  • Συνταξιούχος της ΕΡΤ με επιπλέον εισφορές επικουρικής 4% βγήκε στη σύνταξη το 2022, με 35 έτη ασφάλισης και ηλικία 60 ετών. ΟΙ συντάξιμες αποδοχές του ήταν 2.470 ευρώ και παίρνει επικουρική 370 ευρώ, χωρίς να έχει υπολογιστεί η προσαύξηση από τις επιπλέον εισφορές. Η προσαύξηση που δικαιούται είναι 200 ευρώ. Με την προσαύξηση, η επικουρική του θα διαμορφωθεί στα 570 ευρώ, ενώ τα αναδρομικά που θα πρέπει να του καταβληθούν από το 2022, που συνταξιοδοτήθηκε, μέχρι σήμερα ανέρχονται στις 4.802 ευρώ.

Συντάξεις: Τι ισχύει για αναδρομικά και χηρείας

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ! ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΑ, Α21 ΟΠΕΚΑ!! – Πληρωμές Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για Ιούλιο 2024 από τον ΟΠΕΚΑ

Καταβολή Επιδόματος Παιδιού (Γ’ δόση) από τον ΟΠΕΚΑ στις 31 Ιουλίου 2024

Οι πληρωμές επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον Ιούλιο 2024 θα πραγματοποιηθούν την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, δηλαδή την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜ των τραπεζών από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024, κατά τις απογευματινές ώρες.

Συγκεκριμένα, θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα:

  1. Επίδομα Παιδιού (Γ’ δόση): Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση για το έτος 2024 θα λάβουν την τρίτη δόση​ 
  2. Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ): Πληρωμή για τον μήνα Ιούλιο σε όσους έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2024 και έχει εγκριθεί​ 
  3. Επίδομα Ενοικίου (Στέγασης): Καταβολή του επιδόματος σε εγκεκριμένους δικαιούχους​
  4. Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα: Καταβολή των επιδομάτων αυτών για τον Ιούλιο 2024​

Οι πληρωμές γίνονται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση και την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό εξόδων του Υπουργείου Εργασίας​.

ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024!

Ετικέτες: KEAΑ21επικουρικές συντάξειςΟΠΕΚΑΣυντάξεις
Προηγούμενο Άρθρο

Διεθνής μαζική ψηφιακή κατάρρευση: Επεσαν τα συστήματα σε αεροπορικές, ΜΜΕ, τράπεζες λόγω προβλήματος της Microsoft

Επόμενο Άρθρο

Ο Μπάιντεν κοντά στην απόφαση να εγκαταλείψει την κούρσα λένε και οι ΝΥΤ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Κοινωνικός Τουρισμός 2025: 163.000 Δικαιούχοι – Όλα τα ενεργά vouchers και πώς να μην χάσετε τις διανυκτερεύσεις

19/06/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Αναδρομικά Απόστρατων 2025: Ποιοι θα λάβουν έως 3.420€, σε πόσες δόσεις- Οι συντάξεις ανά ταμείο 

19/06/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2025: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και τι να προσέχουν 2.476.000 συνταξιούχοι – Ώρες, ημερομηνίες και παγίδες στους λογαριασμούς 

18/06/2025 | 17:02
HOT NEWS

25.000 λάθος συντάξεις – Κραυγή αγωνίας από συνταξιούχους: Χάθηκαν έως 2.700€ ανά δικαιούχο!

18/06/2025 | 13:02
HOT NEWS

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Ιουνίου – Ποιοι επαγγελματίες δεν θα χτίσουν σύνταξη άνω των 800 ευρώ

17/06/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 6.200 ευρώ σε 10 κατηγορίες συνταξιούχων – Τι θα πληρωθεί τον Ιούλιο

16/06/2025 | 15:02
HOT NEWS

Αναδρομικά συντάξεων δημοσίου και αποστράτων: Τι ισχύει σήμερα

16/06/2025 | 12:52
HOT NEWS

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 2025: Έως 3.180 ευρώ για απόστρατους και συντάξεις ΔΕΚΟ – Πληρωμές σε 3 δόσεις μέχρι Δεκέμβριο, τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες

15/06/2025 | 10:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Μπάιντεν κοντά στην απόφαση να εγκαταλείψει την κούρσα λένε και οι ΝΥΤ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν μεταδίδει το Bloomberg -Ραγδαίες εξελίξεις και συναγερμός στην Ε.Ε

    1144 shares
    Share 458 Tweet 286
  • Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στο Χοκάιντο – Παγκόσμια επαγρύπνηση για νέο φαινόμενο “σεισμικής έξαρσης”

    1050 shares
    Share 420 Tweet 263
  • Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

    454 shares
    Share 182 Tweet 114
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Αναδρομικά Απόστρατων 2025: Ποιοι θα λάβουν έως 3.420€, σε πόσες δόσεις- Οι συντάξεις ανά ταμείο 

    427 shares
    Share 171 Tweet 107
  • Επιδόματα 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 960 ευρώ-Τι να προσέξετε σε αιτήσεις, κάρτες και πληρωμές για να μην τα χάσετε

    411 shares
    Share 164 Tweet 103
  • Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

    376 shares
    Share 150 Tweet 94
  • Αποκλειστικό – ΟΠΕΚΕΠΕ: 390 εκατ. σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι 10 Σεπτεμβρίου – Οργή στον κτηνοτροφικό κόσμο για τις καθυστερήσεις

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch