Όπως και την περασμένη Παρασκευή έτσι και σήμερα από νωρίς το πρωί έχουν «μπλοκάρει» τα πάντα – Την κατάσταση επιδεινώνουν τα έργα που γίνονται στην περιοχή
Τεράστια είναι η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών με προορισμό τα νησιά του Σαρωνικού και του Αιγαίου, καθώς από το πρωί της Παρασκευής επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στον .

Σήμερα 11 Αυγούστου αναχωρούν για διακοπές και οι τελευταίοι αδειούχοι του καλοκαιριού και το κύμα εξόδου αναμενόταν μεγάλο. Έτσι, όπως είχε συμβεί και την περασμένη Παρασκευή, οι δρόμοι γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι «μπλοκαρισμένοι» με χιλιάδες ακίνητα ΙΧ και επιβάτες που δεν ξεκίνησαν καλά τις διακοπές τους…

Διαβάστε επίσης:   Πώς να διαλέξετε το άρωμα που σας ταιριάζει

Την κατάσταση επιδεινώνουν τα έργα που γίνονται σε ένα μεγάλο κομμάτι του οδοστρώματος, στο ύψος του Καραϊσκάκη αλλά και στην Γούναρη, με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιώτες που δεν υπολόγισαν σωστά την κίνηση να κινδυνεύουν ακόμα και να χάσουν τα πλοία τους.

Το λιμενικό προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης του πλοίου στο λιμάνι.

protothema.gr