Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μητσοτάκης: Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για το 2020

Newsroom από Newsroom
15/02/2020 10:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγερ είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι χαρά μου να σας υποδέχομαι στην Ελλάδα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο αλλά και με πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι η οικονομία πηγαίνει πολύ καλά τους τελευταίους μήνες και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που η τράπεζα (ΕTEπ) έχει προσφέρει στην Ελλάδα. Και καθώς έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το 2020 προσβλέπουμε στη συνέχιση της στήριξής σας σε διάφορα μέτωπα, περιλαμβανομένης της προσπάθειάς μας να κινηθούμε με ταχύτητα προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα, κάτι το οποίο γνωρίζω ότι είναι και μια από τις δικές σας σημαντικές προτεραιότητες», είπε απευθυνόμενος στον κ. Χόγερ ο πρωθυπουργός στο διάλογο που είχαν.

«Σας ευχαριστώ κ. πρωθυπουργέ για την υποδοχή. Είπατε περιληπτικά τι πρέπει να κάνουμε τα επόμενα χρόνια. Για να μιλήσω κι εγώ περιληπτικά, θα έλεγα ότι είμασταν εδώ πριν την κρίση, παραμείναμε κατά τη διάρκεια της κρίσης, κάποιες φορές είμασταν κάπως μόνοι την εποχή εκείνη ως ξένοι επενδυτές. Τώρα που έχετε ξεπεράσει τα χειρότερα έχουμε σκοπό να μείνουμε εδώ, μετά την κρίση. Το έργο μας θα συνεχιστεί. Επί του παρόντος, η παρουσία μας εδώ κινείται σε επίπεδο-ρεκόρ, πάνω από 1% του ΑΕΠ. Αναλογικά με τον πληθυσμό, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε από την πλευρά του ο κ. Χόγερ.

Ο πρόεδρος της ΕΤΕπ πρόσθεσε πως «η μεγάλη φιλοδοξία μας και η προσδοκία μας από την πλευρά των συναδέλφων σας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι να ενεργοποιηθούμε για το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής».

Σημείωσε για αυτό ότι υπάρχουν πολλά να γίνουν και τόνισε ότι η Ελλάδα δίνει ισχυρή έμφαση στις δράσεις για το κλίμα.

«Για εμάς είναι μια μη διαπραγματεύσιμη προτεραιότητα, όχι απλά γιατί επί της αρχής είναι το σωστό, αλλά επίσης γιατί μπορούμε να δούμε τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα ως μια σημαντική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα φυσικά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ασφαλώς, είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα, όπως γνωρίζετε έχουμε θέσει πολύ φιλόδοξους στόχους, ειδικά η απόφασή μας να εγκαταλείψουμε πλήρως το λιγνίτη σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να συνεργαστούμε ώστε οι πολίτες στις περιοχές που παράγουν λιγνίτη να αισθανθούν ασφαλείς ότι θα έχουν μπροστά τους ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι ένα θέμα που είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε περισσότερο λεπτομερώς», του απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ακριβώς, αυτό είναι κλειδί. Όταν συζήτησα, στα τέλη του προηγούμενου έτους, με σχεδόν όλα τα κράτη-μέλη το ζήτημα της απομάκρυνσης από τα ορυκτά καύσιμα, υπήρχαν επιφυλάξεις για τη μετάβαση σε εναλλακτικές πηγές, την ενεργειακή ασφάλεια και τέτοιου είδους ζητήματα. Αυτά είναι σημαντικά, αλλά αυτό που είναι πολύ σημαντικότερο για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους στα ανθρακωρυχεία και για τις περιοχές που επηρεάζονται από τη βιομηχανία του άνθρακα, είναι ότι χρειάζονται ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Επομένως, χρειάζεται μία πολύ ευρύτερη προσέγγιση και, συνεπώς, χαιρετίζω τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αποκαλούνται «δίκαιη μετάβαση». Αυτό θα είναι κλειδί για τους πολίτες, διαφορετικά θα χάσουμε τη στήριξη τους για τη μετάβαση προς έναν κόσμο με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα», ανταπάντησε ο κ. Χόγερ.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα με αντικείμενο την περαιτέρω στήριξη της ανάπτυξης, τη δημιουργίας θέσεων εργασίας και την αντιμετώπιση της Κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα μέσω της υλοποίησης ενός φιλόδοξου και πολυδιάστατου επενδυτικού προγράμματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παράλληλα, η ΕΤΕπ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δίκαιη μετάβαση στην «πράσινη» οικονομία.

Η Τράπεζα έχει δεσμευτεί πως θα «ξεκλειδώσει» χρηματοδότηση ύψους 1 τρισεκατομμυρίου ευρώ για έργα φιλικά προς το περιβάλλον έως το 2030, ενώ θα τερματίσει τη στήριξη ενεργειακών έργων που αξιοποιούν υδρογονάνθρακες από το τέλος του 2021.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τη στήριξη της ΕΤΕπ και τις συμφωνίες ήδη από το 2019 για τη χρηματοδότηση επενδύσεων ύψους 2 δισ. ευρώ με τη στήριξη σημαντικών έργων για την ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος, τις υποδομές και την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από το Μαξίμου προσθέτουν ότι η Ελλάδα ξεπέρασε σε χρηματοδοτήσεις σχεδόν όλους τους Ευρωπαίους εταίρους της σε σχέση με το κατά κεφαλήν εισόδημα της χώρας. Περίπου 50% των χρηματοδοτήσεων διοχετεύτηκε στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ το άλλο 50% στήριξε ζωτικά έργα υποδομών με την συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. Παράλληλα, οι επενδύσεις με τη στήριξη της ΕΤΕπ στηρίζουν πλέον ευαίσθητα κοινωνικά στρώματα όπως οι αγρότες (ώστε να χορηγηθούν δάνεια με πολύ καλούς όρους) και ενισχύουν περιβαλλοντολογικές επενδύσεις που είχαν καθυστερήσει αρκετές δεκαετίες, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα.

Tα σχέδια της κυβέρνησης για τη συνεργασία με την ΕΤΕπ και για το 2020 είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα με τη δημιουργία χρηματοδοτικών εργαλείων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Μάλιστα, σε διάστημα ενός μήνα, από την 1.1.2020 έχουν υπογραφεί νέα δάνεια για επενδύσεις ύψους 300 εκατ.ευρώ. Η ΕΤΕπ σχεδιάζει να στηρίξει την Αναπτυξιακή Τράπεζα και να είναι ο βασικός σύμμαχος της Ελλάδας στο ΕΣΠΑ 2021-27 αλλά και σε επιμέρους δράσεις όπως η απολιγνιτοποίηση με προγράμματα ανάπτυξης μαζί με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και σε προγράμματα για την ενέργεια και το Κλίμα.

Η ΕΤΕπ, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς, ανακοίνωσε σήμερα πρόγραμμα υποστήριξης της αγροτικής οικονομίας ύψους 560 εκατ. ευρώ, με ειδική μέριμνα για τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες κάτω των 41 ετών.

Παράλληλα, η ΕΤΕπ συμφώνησε με τη ΔΕΗ την παροχή χρηματοδότησης, ύψους 100 εκατ. ευρώ, που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και στην βελτίωση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική χώρα.

Για το 2020, πέρα από τα έργα υπό το συντονισμό του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συζητούνται και έργα για την μετανάστευση, το e-government κλπ. Παράλληλα η κυβέρνηση προτρέπει την ΕΤΕπ να εμπλακεί στη χρηματοδότηση του βορείου τμήματος του Ε65, ώστε να συνδεθεί με την Εγνατία οδό στο πλαίσιο του σχεδίου για την μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από κυβερνητικής πλευράς, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης, Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Αρμόδιος για το συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, ‘Ακης Σκέρτσος και ο προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Παρατίθενται, ενδεικτικά, συμφωνίες για παροχή στήριξης από την ΕΤΕπ σε σημαντικά έργα στην Ελλάδα που υπογράφηκαν το τελευταίο διάστημα:

-Βοήθεια για πιο «πράσινη» ναυτιλία (28 Ιανουαρίου): Συμφωνία με τη ΔΕΠΑ για παροχή χρηματοδότησης έως 20 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή σκάφους-δεξαμενή που θα ανεφοδιάζει πλοία με καύσιμο LNG για ναυτιλιακή χρήση. Το πλοίο -που με έδρα τον Πειραιά θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή- θα έχει χωρητικότητα 3.000 κυβικά μέτρα και θα διευκολύνει τη στροφή της ναυτιλίας σε οικολογικά φιλικότερη ενέργεια, όπως επιτάσσουν οι νέοι αυστηρότεροι διεθνείς κανονισμοί.

-Στήριξη στις επιστήμες και στην έρευνα (24 Ιανουαρίου): Συμφωνία για την διάθεση 24 εκατ. ευρώ για να υποστηριχθεί η επέκταση και ανακαίνιση εγκαταστάσεων του «Δημόκριτου». Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή τριών κτιρίων, όπου θα στεγαστούν ερευνητικές δραστηριότητες, και την επέκταση του Τεχνολογικού Πάρκου «Λεύκιππος».

-Ευρωπαϊκή πνοή στην Κρήτη (13 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου): Συμφωνία για συμμετοχή της ΕΤΕπ στην επένδυση για την κατασκευή του νέου αερολιμένα Ηρακλείου, στο Καστέλι, με δάνειο ύψους 180 εκατ. ευρώ.

-Αναβάθμιση του Πειραιά (11 Νοεμβρίου): Συμφωνία για τη χορήγηση δανείου ύψους 140 εκατ. από την ΕΤΕπ για την αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά, η οποία πραγματοποιείται από την Cosco. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δάνειο που έχει χορηγήσει έως σήμερα η Τράπεζα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα για λιμενική επένδυση.

-Ενεργειακή διασύνδεση των Βαλκανίων (10 Οκτωβρίου): Η ΕΤΕπ ανακοίνωσε πως θα συγχρηματοδοτήσει την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου που θα συνδέει την Ελλάδα με τη Βουλγαρία με δάνειο ύψους 110 εκατ. ευρώ.

Ν.Αρμένης

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕλλάδαΕΤΕΠκυβέρνησηΜητσοτάκηςΝΔ
Προηγούμενο Άρθρο

Καραμανλής: Δεν είμαι εδώ για να απαντάω σε εργολάβους αλλά για να απαντάω στον ελληνικό λαό

Επόμενο Άρθρο

Απίστευτη επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Είστε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα

25/04/2025 | 20:13
Featured

Μητσοτάκης από το υπουργείο Παιδείας: Όποιος αρνείται επί της αρχής την αξιολόγηση, δεν έχει θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα

25/04/2025 | 14:00
Featured

Η «εξίσωση» που καλείται να λύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

25/04/2025 | 08:27
Featured

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

24/04/2025 | 20:15
Featured

Μητσοτάκης από Πολιτική Προστασία: Παράταση 45 ημερών στην προθεσμία καθαρισμού οικοπέδων

24/04/2025 | 20:00
Featured

Μητσοτάκης για Γενοκτονία των Αρμενίων: Μένουμε σε επαγρύπνηση απέναντι σε κάθε μορφή βίας και μισαλλοδοξίας

24/04/2025 | 19:49
Featured

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και τεχνολογίας

24/04/2025 | 16:11
Featured

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

24/04/2025 | 10:10
Load More
Επόμενο Άρθρο

Απίστευτη επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Είστε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    900 shares
    Share 360 Tweet 225
  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    931 shares
    Share 372 Tweet 233
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    548 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Ο Ζελένσκι στο σταυροδρόμι της ιστορίας: Το δίλημμα των εδαφικών παραχωρήσεων και η πίεση Τραμπ

    284 shares
    Share 114 Tweet 71
  • Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα βρέξει

    243 shares
    Share 97 Tweet 61
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    236 shares
    Share 94 Tweet 59
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    182 shares
    Share 73 Tweet 46
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch