Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Υποκινείτε ένα υγειονομικό και πολιτικό σαμποτάζ σε βάρος της χώρας

TechTeam από TechTeam
12/03/2021 14:26
Ενημερώθηκε: 12/03/2021 14:33:13
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με αιχμές απάντησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που του υπέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας και στο «κατηγορώ» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που ανέβηκε πρώτος στο βήμα, σημείωσε: «Σας επιστρέφω το κατηγορώ, εσείς ενσαρκώνετε την υποκρισία και τον φανατισμό».

«Υποκινείτε τις διαδηλώσεις που διασπείρουν την πανδημία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα για αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη από πλευράς θανάτων -ήτοι, είναι στις χώρες με τις λιγότερες απώλειες. Δεν αποτύχαμε, είναι ψέμα και το ξέρετε, υπογράμμισε.

Ο Πρωθυπουργός επικαλέστηκε και τα στοιχεία για την ύφεση 8,2% στη χώρα, λέγοντας ότι η Kυβέρνηση τα κατάφερε καλύτερα στην πανδημία του κορωνοϊού και ακόμα καλύτερα στην οικονομική κρίση.

«Αναφερθήκατε» είπε, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, «στην παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης. Ποιος όμως είναι ο δείκτης κ. Τσίπρα; Ένα μέτρο σύγκρισης και μόνο μπορεί δυστυχώς να υπάρξει και είναι ο αριθμός συμπολιτών μας που έχασε την ζωή του σε σχέση με άλλες χώρες. Εκεί η Ελλάδα έχει την 4η καλύτερη επίδοση και είναι ανεπίτρεπτο σε μια εποχή που επιχειρεί η χώρα να ανοίξει την επιρροή της και να χρησιμοποιήσει την καλή της πορεία, για να προσελκύσει τουρίστες, να έρχεστε εσείς και να αμφισβητείτε αυτή την πορεία. Αν η Ελλάδα ήταν στον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είχαμε θρηνήσει ακόμα 7.000 συμπολίτες μας. Το πετύχαμε όλοι μαζί».

«Πως έρχεστε λοιπόν και λέτε ότι, επειδή αποτύχαμε οικτρά στην πανδημία, εγκαθιδρύουμε αστυνομικό κράτος; Δεν έχετε αίσθηση στοιχειώδους ευθύνης να δείτε τη μεγάλη εικόνα και τα πραγματικά δεδομένα και να ακυρώνετε μια προσπάθεια που είναι όλων των συμπολιτών μας, που με μεγάλη προσπάθεια κάθονται στα σπίτια τους. Τι θα κερδίσετε; Θα ζημιώσετε εμένα ή την κυβέρνηση, όταν λέτε ανερυθρίαστα τέτοια ψέματα» σημείωσε.

«Το ξέρετε ότι είναι ψέμα και το λέτε. Λέτε ότι αποτύχαμε στην πανδημία και είναι ψέμα. Ρωτήστε τους συμπολίτες μας και την εμπειρία τους. Αυτή είναι νίκη της Ελλάδας και όχι της κυβέρνησης και όταν την ακυρώνετε, έρχεστε αντιμετωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Εκφράζετε μια μικρή μειοψηφία που επενδύει στην εμπάθεια και τον διχασμό. Τα ίδια λέγατε και για την οικονομία. Λέγατε ότι έχουμε την χειρότερη ύφεση. Η ύφεση είναι 8,2% λίγο πάνω από τον μέσο όρο. Είμαστε καλύτερα από Ισπανία, Ιταλία» υπογράμμισε.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να «ψαρέψει» στα θολά νερά της πανδημίας, προκειμένου να δημιουργήσει νέες «πλατείες» και νέους «αγανακτισμένους». Τον κάλεσε επίσης να υποδείξει ποιο κόμμα αντιπολίτευσης στην Ευρώπη στηρίζει τις διαδηλώσεις.

«Μόλις χθες ανακοινώσαμε νέα οικονομικά μέτρα, που εσείς χαρακτηρίσατε χάντρες στη μεσαία τάξη. Η δυνατότητα να μην επιστραφεί το 50% της προκαταβολής των 3 πρώτων επιστρεπτέων είναι χάντρες; Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω αν νομίζετε ότι σας πιστεύουν και επειδή έχετε βεβαρημένο παρελθόν. Δεν είμαι εγώ όμως αυτός που θα σας υποδείξει τι να κάνετε. Εχουμε μπροστά μας κάποιες δύσκολες εβδομάδες, ώστε να χτίσουμε τείχος εμβολιασμού και να φέρουμε την κάμψη του 3ου κύματος και να ανοίξουμε την οικονομία μας με ασφάλεια» υπογράμμισε.

«Ξέρω ότι οι επιτυχίες σε αυτή την συγκυρία εύκολα μειώνονται και οι αποτυχίες μεγεθύνονται. Ένας χρόνος πανδημία πράγματι μας έχει κουράσει. Την αγωνία του επιχειρηματία, του φοιτητή και του νέου του 17χρονου, που δεν φανταζόταν την τελευταία σχολική χρονιά με αυτό τον τρόπο. Θα ήθελε να είναι παρών το σχολείο. Καταλαβαίνουμε την δυσκολία της γιαγιάς που δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα εγγόνια της. Ολοι έχουμε λόγους να παραπονεθούμε. Η αγανάκτηση όμως δεν μπορεί να είναι τυφλή. Ο εχθρός είναι ένας. Δεν είστε εσείς κ. Τσίπρα. Ο εχθρός μου είναι η πανδημία. Και σε αυτές τις στιγμές είναι αναγκαία η ενότητα, η αλληλεγγύη και η ωριμότητα. Αυτό είναι το ζητόυμενο. Τι γίνεται λοιπόν εδώ; Τι γίνεται στην Ελλάδα;».

«9/2 είχαμε 1.400 κρούσματα. 9/3 3.000 κρούσματα. Αυτές τις δύο στιγμές δεν τις ενώνει απλά ο διπλασιασμός κινδύνου, αλλά και η συμπεριφορά συγκεκριμένου πολιτκού αρχηγού, που είπε ότι «δέχεται το ρίσκο της διασποράς του κορωνοϊού από τις συγκεντρώσεις. Και σήμερα επιμένετε να διοργανώνετε πορείες και συγκεντρώσεις. Το κάνετε στην κορύφωση της πανδημίας».

«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε καμία επιστημονική έρευνα όπως αυτή του πανεπιστημίου Χουμπολντ για να κατανοήσουμε ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις χωρίς μάσκες είναι καταστάσεις υπερμετάδοσης. Αν συμφωνείτε, τότε θα πρέπει να ισχυριστείτε ότι το αγαθό της διαμαρτυρίας που εμείς σεβόμαστε και δεν απαγορεύσαμε συγκεντρώσεις. Πρέπει λοιπόν να μας πείτε ότι το αγαθό διαμαρτυρίας είναι υπέρτερο του αγαθού της υγείας. Όταν καλείτε σε συγκεντρώσεις, αναλαμβάνετε το ρίσκο να αυξηθούν τα κρούσματα και να πιεστεί το ΕΣΥ. Δεν είναι ο μόνος λόγος οι συγκεντρώσεις για αύξηση των κρουσμάτων, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτή η συμπεριφορά του κ. Τσίπρα είναι υπεύθυνη».

«Θα σας προσάψω ότι επιχειρείτε να μετατρέψετε σε αντικυβερνητικό επιχείρημα την κούραση των πολιτών. Θέλετε να ψαρέψετε στα θολά νερά νεοαγανακτισμένους. Να ψαρέψετε τα ίδια συνθήματα που σε μια άλλη συγκυρία σας έφεραν στην εξουσία. Χούντες, πληρωμένα ΜΜΕ, κράτος αυταρχισμού, επιστροφή στη δεκαετία του ’50. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να βάλει ταμπέλες. Για να περιγράψεις μια κατάσταση πρέπει να την κατανοήσεις. Το πρόβλημα είναι άλλο: αφού η αξιωματική αντιπολίτευση απέτυχε να εκφράσει ουσιαστική πρόταση επιλέγει τη δημόσια υγεία ως πεδίο πολιτικής δράσης. Αυτό δεν θα σας κάνει καλό. Σίγουρα δεν κάνει καλό στη Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή».

«Πείτε μου αν γνωρίζετε ένα κόμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στηρίζει ανοικτά δημόσιες συγκεντρώσεις. Όλες οι αντιδράσεις που βλέπω είναι από περιθωριακά κόμματα, αρνητές μάσκας, εμβολίων και μέτρων προστασίας. Υποδείξετε μου σε πια χώρα η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει ανοικτά δημόσιες συγκεντρώσεις, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να μετέχουν στη διασπορά του ιού».

«Ζητώ συγγνώμη από όλα τα θύματα αστυνομικής βίας»
Συγγνώμη από όλα τα θύματα αστυνομικής βίας ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη βία, απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Έχω μια ευθύνη ως πρωθυπουργός της χώρας, γιατί η χώρα έχει συνέχεια και το κράτος έχει συνέχεια, να ζητήσω συγνώμη, από όλους όσοι πληγώθηκαν από κρούσματα αστυνομικής βίας κατά το παρελθόν και επί δικών μας ημερών και επί δικών σας ημερών, κύριε Τσίπρα. Και από τους συνταξιούχους που ψεκάσατε, εγώ θα ζητήσω συγνώμη και για τα περιστατικά αστυνομική βίας που προηγήθηκαν της δική σας διακυβέρνησης, εγώ θα ζητήσω συγγνώμη», είπα χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ετικέτες: ΒουλήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜητσοτάκηςΝέα ΣμύρνηΠΑΝΔΗΜΙΑΤσίπρας
Προηγούμενο Άρθρο

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας»

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός Ελασσόνα ΤΩΡΑ : Το πρόβλημα στέγασης των σεισμόπληκτων

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο οι ευρωπαϊκές προκλήσεις – Υποψήφιος αντιπρόεδρος ο Κωστής Χατζηδάκης

29/04/2025 | 19:24
Featured

Μητσοτάκης: Αναγνώριση ιατρικών τίτλων από ΗΠΑ για επαναπατρισμό γιατρών

29/04/2025 | 16:30
Featured

Στο συνέδριο του ΕΛΚ στην Ισπανία ο Μητσοτάκης – Οι επαφές, η διεκδίκηση Χατζηδάκη για μία από τις θέσεις αντιπροέδρου

29/04/2025 | 08:13
Featured

Συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη το Υπουργικό Συμβούλιο

27/04/2025 | 23:31
Featured

Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

27/04/2025 | 20:30
Featured

Το μήνυμα Μητσοτάκη στα social media: Το Κράτος πληρώνει ένα ενοίκιό σου το χρόνο – Επιστρέφουμε το πλεόνασμα από την ανάπτυξη

27/04/2025 | 12:13 - Ενημέρωση 28/04/2025 | 00:00
Featured

ΔΕΘ – Τα μέτρα που επεξεργάζονται από την κυβέρνηση

27/04/2025 | 09:00
Featured

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο την Δευτέρα – Στο επίκεντρο τα μέτρα για τις τιμές των τροφίμων

27/04/2025 | 06:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σεισμός Ελασσόνα ΤΩΡΑ : Το πρόβλημα στέγασης των σεισμόπληκτων


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στη Χαλκίδα: Αισθητός στην Αττική – Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον κίνδυνο μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα

    523 shares
    Share 209 Tweet 131
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    521 shares
    Share 208 Tweet 130
  • Αναδρομικά – ΦΩΤΙΑ: Έρχονται πληρωμές έως 8.556 ευρώ για συνταξιούχους – Ποια ποσά κλειδώνουν στις συντάξεις 

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
  • Σαν φθινόπωρο και σήμερα ο καιρός: Με βοριάδες 9 μποφόρ και την πιο κρύα μέρα το τελευταίο διάστημα

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι θα πληρωθούν αγρότες και κτηνοτρόφοι μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες-Όλες οι νέες καταβολές από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    134 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Χιλιάδες ευκαιρίες για ανέργους και νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Όλες οι προκηρύξεις και τα προγράμματα επιχειρηματικότητας 2025

    130 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Νέα Δημοκρατία: Επιστρέφει στο 30% στις δημοσκοπήσεις, βυθίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθεροποιείται δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας

    130 shares
    Share 52 Tweet 33
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch