2019 : σε κινητά, laptop και gadget: Το Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 υποκαταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτει ευρύ κατάλογο προϊόντων και επιλογών σχετικά με μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers, Laptops και gaming.

Το 2016 το Public, έφερε, ως πρωτοπόρος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει προσφορές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι 80%! Η αγοραστική κίνηση αναθερμάνθηκε και το χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη των καταναλωτών.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ 2019 Public -Φαντάζει παραμυθένιο να αγοράζεις και να μη σκέφτεσαι την τιμή, γιατί κάποιος άλλος έχει σκεφτεί την τσέπη σου. Γι΄ αυτό και το 2017, το Public παίρνει την πρωτοβουλία και φέρνει ξανά την Black Friday στη χώρα μας.

Εκπτώσεις, προσφορές, απίστευτες τιμές και μοναδικά deals θα κάνουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να επισκεφτεί ένα από τα καταστήματά μας ή το site μας για on-line αγορές.

Θέλεις κινητό, laptop ή κάποιο gadget για τη δουλειά ή τον ελεύθερό σου χρόνο; Θέλεις βιβλίο ή cd δώρο για τον κολλητό σου; Θέλεις εισιτήριο για κάποιο event; Έλα στη Black Friday και στο Public, για να ικανοποιήσεις κάθε σου επιθυμία και να φύγεις χαρούμενος και με γεμάτο πορτοφόλι. Οι super μοναδικές ευκαιρίες είναι εδώ και σε περιμένουν. Μην αργείς, ο χρόνος τρέχει!!

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ  -Η Black Friday 2019 πλησιάζει και έρχεται και φέτος γεμάτη μεγάλες προσφορές για τους καταναλωτές.

Απαντες περιμένουν την Black Friday, την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων που δημιουργούν πανικό και ουρές στο καταναλωτικό κοινό έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα και μαγαζιά. Ημέρα στην οποία καταγράφονται μεγάλοι τζίροι στα μεγάλα καταστήματα, με τους πολίτες να εκμεταλλεύονται τις υψηλές εκπτώσεις. Ενα έθιμο που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση και στην ελληνική πραγματικότητα.

Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή») ορίζεται συνήθως η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (28/11). Ετσι, φέτος η εν λόγω ημέρα θα είναι στις 29 Νοεμβρίου 2019. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές, έως και με έκπτωση 80%. Υπενθυμίζεται δε πως μετά την Black Friday 2019 ακολουθεί και η Cyber Monday 2019.
H Black Friday είναι ένα αμερικανικό καταναλωτικό έθιμο, οι ρίζες του οποίου πιθανώς ανάγονται στον 19ο αιώνα και το οποίο έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και εδώ και τέσσερα χρόνια έρχεται και στην Ελλάδα.

Τι ξόδεψαν οι Ελληνες πέρυσι στην Black Friday

Πάντως κάθε χρόνο πολλά καταστήματα συνηθίζουν να ξεκινούν τις προσφορές αρκετές ημέρες νωρίτερα, οπότε από τις 22-23 Νοεμβρίου αναμένονται οι πρώτες σημαντικές εκπτώσεις. Σύμφωνα με στοιχεία του Black-Friday.Global, οι Έλληνες ξόδεψαν 206 ευρώ κατά μέσο όρο την Black Friday του 2018, ενώ σε σχέση με μία κανονική Παρασκευή ο τζίρος ήταν αυξημένος κατά 1.600%.