«Είναι σαν να λέμε «θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και το Μαξίμου δεν τον αφήνει»» σημειώνει η ΝΔ σχολιάζοντας το διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές.

Μετά τη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο σποτ ενόψει των εκλογών τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά και το καρέ που αποσύρθηκε, η ΝΔ σχολιάζει και το πλάνο που εμφανίζει τον Πετσίτη, στο διαφημιστικό.

Συγκεκριμένα στο βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων, που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, εμφανίζεται ο Μανώλης Πετσίτης, πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, σε επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καισαριανή.

Ο Πετσίτης πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα
«Οι επικοινωνιακοί φωστήρες του Μαξίμου δεν αφαίρεσαν μόνο τον δικτάτορα Μεταξά από το επηρμένο τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως διάδοχο του Κολοκοτρώνη, του Βενιζέλου και του Καποδίστρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την προεκλογική διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Σε κάποιο πλάνο επανεμφανίζεται κι ο Πετσίτης! Είναι σαν να λέμε «θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και το Μαξίμου δεν τον αφήνει»».