: Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά 34, στον Άγιο Διονύσιο, και υπάρχει ένας αστυνομικός τραυματίας, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, αλλά και ο νεωκόρος του ναού.

Η οδός Σκουφά στον Άγιο Διονύσιο έχει αποκλειστεί από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ακόμα γνωστή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για βόμβα και η έκρηξη σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε ένα μεταλλικό κουτί, ενώ είναι ανησυχητικό πως δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για την έκρηξη.

– Τούρκοι χάκερ υποστηρίζουν ότι «έριξαν» την ιστοσελίδα του υπ. Εξωτερικών

Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν Τούρκοι χάκερς.

Οπως υποστηρίζουν οι χάκερς που αυτοαποκαλούνται «κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς» κατέβασαν την Τετάρτη 26.12.2018 την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και το παράρτημα της εθνικής στρατηγικής του υπουργείου.

«Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί» ανέφεραν στα μηνύματά τους στο διαδίκτυο αφήνοντας υπονοούμενα για την μικρασιατική καταστροφή.

– Κατάθεση πινακίδων: Τρεις μέρες ακόμα για τις δηλώσεις «ακινησίας» οχημάτων στις ΔΟΥ

Τρεις ημέρες έχουν οι ιδιοκητήτες οχημάτων που αποφάσισαν να μην τα κυκλοφορήσουν από το νέο έτος προκειμένου να υποβάλουν δηλώσεις «ακινησία» στην εφορία και να απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι αποφάσισαν να μην τα κυκλοφορούν από το νέο έτος -με σκοπό την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας, τα τεκμήρια και, υπό περιπτώσεις, τους φόρους πολυτελούς διαβίωσης- θα πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις «ακινησίας» και να καταθέσουν τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας στις αρμόδιες ΔΟΥ μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2018‬.

– Η ΑΑΔΕ έβαλε «λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο με πασίγνωστους τραγουδιστές

«Λουκέτο» για 48 ώρες σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο με τραγουδιστές-φίρμες έβαλε παραμονή Χριστουγέννων η ΑΑΔΕ λόγω φορολογικών παραλείψεων.

Οι «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων έκαναν έφοδο σε δύο νυχτερινά καταστήματα.

Σύμφωνα με το «Εθνος» οι ελεγκτές έβαλαν λουκέτο σε μία επιχείρηση γιατί όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για 11 μπουκάλια.

– Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας η Ελληνίδα που συνελήφθη με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας αναμένεται να μεταφερθεί το 20χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με ποσότητα κοκαϊνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η κοπέλα είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνης, παραβιάζοντας έναν από τους αυστηρότερους νόμους του Χονγκ Κονγκ.

Η δίκη του νεαρού μοντέλου ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου. Έως τότε, θα μεταφερθεί και θα παραμείνει σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα, όπως είπε μιλώντας στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.