Εχοντας στο πλευρό του τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης τη κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μεϊμαράκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ευχαρίστησε τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και όλους όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση.

«Συγκλονιστική η παρουσία των Μακεδόνων στην ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, όπως και τον πρόεδρο Κώστα Καραμανλή» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ υποστήριξε ότι «Η ΝΔ ενωμένη σήμερα περισσότερο από ποτέ, θα δώσει τη μάχη για να πάει η Ελλάδα μπροστά».

Να σημειωθεί ότι την ώρα της εκδήλωσης, έξω από το κτίριο είχε συγκεντρωθεί ομάδα αντιεξουσιαστών.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καταχειροκροτήθηκε όταν του απευθύνθηκε από το βήμα της εκδήλωσης ο Τάσος Σπηλιόπουλος, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη στάση σου στο Βουκουρέστι» είπε ο κ. Σπηλιόπουλος, σύμφωνα με το voria.gr, με το κοινό να επευφημεί τον Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως το πλέον εμβληματικό στέλεχος της ΝΔ.

Μεϊμαράκης: Θα σύρουμε τον Τσίπρα σε εκλογές
Κατά τη δική του ομιλία, ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα του 2015.

«Λένε ότι βάλαμε τότε πλάτη για να στηρίξουμε τον Τσίπρα. Εμείς βάλαμε πλάτη για να σώσουμε την Ελλάδα. Γιατί η δική μας σημαία είναι η ελληνική, δεν υπάρχει για εμάς το εγώ, αλλά το εμείς και η χώρα» τόνισε, με τον Κώστα Καραμανλή να χειροκροτεί θερμά.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο βήμα της εκδήλωσης / Φωτογραφία: TWITTER
Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ επισήμανε ότι «στις εκλογές της 26ης Μαΐου μιλούν οι πολίτες και εάν η διαφορά είναι μεγάλη και το μήνυμα ισχυρό, δεν στέκεται η κυβέρνηση. Θα σύρουμε τον Τσίπρα σε εκλογές».


Καταλήγοντας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε τους πολίτες να «μας δώσετε ισχυρή εντολή για να έχουμε μια ισχυρή ευρωομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», σημειώνοντας ότι η ομάδα της ΝΔ θα αγωνιστεί για να μετριάσει τις αρνητικές επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, μεταξύ πολλών άλλων, έδωσαν το «παρών» οι Μαρία Σπυράκη, Κατερίνα Μάρκου, Γιάννης Ανδρουλάκης, Καλυψώ Γούλα, Βασιλική Λαζαράκου, Γιάννης Πάιδας.