Εμβρόντητη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια με δημόσιες τοποθετήσεις του την ώρα που η χώρα δίνει συλλογικά τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τα απανωτά κρούσματα προκλητικών δηλώσεων παραγόντων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλούν πονοκέφαλο στην Κουμουνδούρου και εκθέτουν τον ίδιο τον κ. Τσίπρα που σιωπά μπροστά σε αντικοινωνικές συμπεριφορές προσώπων που έχουν ασκήσει διοίκηση και υποτίθεται πως διαδραματίζουν έναν δημόσιο πολιτικό ρόλο.

Είναι ανεπίτρεπτο από τη στιγμή που ξέσπασε η καταιγίδα και η ελληνική κοινωνία παλεύει να μείνει όρθια, να υπάρχουν φωνές που προέρχονται από το κόμμα που κυβέρνησε για τεσσεράμισι χρόνια τη χώρα και η ηγεσία του να σφυρίζει αδιάφορα παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο.

Δεν υπάρχει άραγε κάποιος νοήμων στην Κουμουνδούρου να ορθώσει ανάστημα και να πει ότι δεν είναι η ώρα να πάρουν τα καρυοφύλλια και να βγουν αλλά να συμβάλλουν με τη στάση τους και τις προτάσεις του στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας;