Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Οι καταθέσεις – σοκ των αστυνομικών: «Τον χτυπούσαν κι έλεγαν σκοτώστε τον»

TechTeam από TechTeam
12/03/2021 21:04
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με συγκλονιστικό τρόπο, περιγράφουν στις καταθέσεις τους, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη, δίπλα στον τραυματία συνάδελφο τους αλλά και περικυκλωμένοι το οργισμένο πλήθος που τους πετούσε με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και μεταλλικές βέργες σαν ακόντια.

Οι αστυνομικοί περιγράφουν πως δέχθηκαν επίθεση από ένα πλήθος περίπου 1500 ατόμων, με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τους επιτίθεται σφοδρά. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του συναδέλφου της, 28 ετών, αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Τι λέει ο συνοδηγός του 28χρονου

Ο μάρτυρας περιγράφει πως παρέμεναν στάσιμοι για λίγα δευτερόλεπτα και τότε ήταν που «ο πλήθος άρχισε να τους πλησιάζει όλο και περισσότερο από κάθε πιθανή κατεύθυνση, όπως αναφέρει, και περιγράφει «τελικά το πλήθος έφτασε δίπλα μας και ξαφνικά ένα άτομο όρμησε και άρπαξε με τα χέρια του τον συνεπιβάτη μου ειδικό φρουρό με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.Οι επιθέσεις που δεχόμασταν ήταν σφοδρές και για αυτόν το λόγο απομακρυνθήκαμε περίπου 50 μέτρα από το σημείο που έπεσε ο συνάδελφός μας ώστε να ανασυνταχθούμε να κάνουμε αναστροφή και να επιστρέψουμε για να απομακρύνουμε το συνάδελφο από το πλήθος. Kαθώς κινούμασταν προς το συνάδελφο είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να τον χτυπήσουν και έλεγαν «Σκοτώστε τον, γ…».Είδα επίσης πολλά άτομα που δεν μπορούσα να τα μετρήσω να χτυπούν με τα χέρια τους με τα πόδια τους με σιδερόβεργες και πέτρες το συνάδελφό μου που ήταν πεσμένος στο έδαφος».

Ανάλογη είναι και η περιγραφή που δίνει και ειδικός φρουρός ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα των ανδρών της αστυνομίας που δέχθηκαν την επίθεση. «Είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να χτυπήσουν τον συνάδελφό μου. Είδα άτομα που δεν προλάβαινα να μετρήσω να είναι όρθιοι πάνω από το συνάδελφό μου που εκείνη τη στιγμή ήταν στο έδαφος και να τον χτυπάνε με τα χέρια τα πόδια με βέργες με κοντάρια με ότι έφερε ο καθένας, στα χέρια του σε όλο του το σώμα του. Βγάλανε το κράνος ώστε να τον χτυπήσουν στο κεφάλι και τα χτυπήματα να έχουν αποτέλεσμα. Όσο ήταν από πάνω του, έλεγαν ο ένας τον άλλον “γ…. τον. Σκοτώστε τον. Ψόφα κωλόμπατσε”» περιγράφει, γλαφυρά, στην κατάθεση του.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε αυτήν την θέση καθώς όπως αναφέρει άλλος ειδικός φρουρός στην κατάθεση του βρέθηκαν εγκλωβισμένοι, ουσιαστικά, απέναντι από ένα οργισμένο πλήθος περίπου 1500 ατόμων, οι οποίοι άρχισαν να τους ρίχνουν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και μεταλλικές βέργες σαν ακόντια. Την ίδια στιγμή, μπροστά τους υπήρχαν οδοφράγματα από φλεγόμενους κάδους, κάτι που τους ανάγκασε να μείνουν στάσιμοι για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε ήταν που το πλήθος άρχισε να τους…πλησιάζει.

«Στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη με πάρα πολύ μεγάλο πλήθος ατόμων περίπου 1.500 άτομα που μας προσέγγισε από όλες τις πιθανές κατευθύνσεις. Στο σύνολο τους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες διάφορες μάσκες full-face και μπλούζες τυλιγμένες στο κεφάλι τους.

Σχεδόν περικύκλωσαν το σχηματισμό μας και άρχισαν να εκδηλώνουν σφοδρότατες επιθέσεις ρίχνοντας μας βόμβες μολότοφ φωτοβολίδες πέτρες και μεταλλικές βέργες σαν ακόντια. Στο δρόμο μπροστά μας υπήρχαν διασκορπισμένα οδοφράγματα από φλεγόμενους αναποδογυρισμένους κάδους απορριμμάτων και φλεγόμενα ξύλα -εστίες φωτιάς και χυμένα λάδια. Έπρεπε να κινηθούμε με μανούβρες μέσα από τα οδοφράγματα για να ξεφύγουμε, τα μηχανάκια περνούσαν με δυσκολία και οι τελευταίοι έπρεπε να περιμένουν να περάσουν οι μπροστινοί τους για να περάσουν και αυτοί με τη σειρά τους. Για το λόγο αυτό η ομάδα μου κατέληξε να παραμείνει στάσιμη για λίγα δευτερόλεπτα και το πλήθος των ατόμων να μας πλησιάζει όλο και περισσότερο» επισημαίνει ο ειδικός φρουρός.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δίνουν την εικόνα ενός οργισμένου, ομοιόμορφου πλήθους που…πέταγε βόμβες μολότοφ. «Κινηθήκαμε προς την κατεύθυνση που είχε κινηθεί το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους. Από τα 1.500 άτομα, είδαμε περίπου 500. Ήταν ολόιδιοι, λέγανε τα ίδια συνθήματα και βρισιές, φέρανε τα ίδια αντικείμενα στα χέρια τους, είχαν στο σύνολό τους καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και εκδήλωναν επιθέσεις σε διμοιρία της ΥΑΤ ρίχνοντας ναυτικές φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ, πέτρες μάρμαρα και μεταλλικές βέργες. Συνδράμαμε τη διμοιρία της ΥΑΤ και καταφέραμε να κάνουμε το πλήθος να υποχωρήσει, να διασπαστεί και να τραπεί σε φυγή. Κάποιοι που ήταν στην πρώτη γραμμή, πρωτοστατούσαν δηλαδή στις επιθέσεις, ξεχώριζαν .Ένας από αυτούς ήταν ένας άνδρας που φορούσε μαύρο παντελόνι μαύρη ζακέτα με κουκούλα και παπούτσια λευκά. Έριχνε βόμβες μολότοφ και πέτρες τις οποίες έβγαζε από σακίδιο που έφερε ο διπλανός συνεργός του. Τον καταδίωξαμε αλλά απτόητος ο άντρας πήρε ένα σπασμένο κοντάρι από το έδαφος και κραδαίνοντας το με τα χέρια του το κουνούσε απειλητικά στον αέρα προς το μέρος μας. Εμείς συνεχίσαμε καταπάνω του και τότε στράφηκε με αυτό εναντίον μας για να μας χτυπήσει και κατάφερε να χτυπήσει έναν υπαστυνόμο ακόμα. Ακόμα και όταν τον ακινητοποιήσαμε και τον συλλάβαμε προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις με τα χέρια και τα πόδια του να ξεφύγει» αναφέρει στην κατάθεση του.

Από την άλλη αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ περιγράφει πως στην προσπάθεια τους να διασπάσουν το πλήθος, δέχθηκε επίθεση με…κάδο απορριμμάτων. «Επιχειρήσαμε να διασπάσουμε το πλήθος. Τρία άτομα έσπρωξαν προς το μέρος μας ένα μεταλλικό κάδο απορριμμάτων με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο του δικύκλου και να πέσω από αυτό χωρίς να τραυματιστώ. Ο οδηγός του δικύκλου που ακολουθούσε παρόλο που ήταν τραυματισμένος κατέβηκε από το δίκυκλο και κυνήγησε τα άτομα και σε 10 μέτρα περίπου ακινητοποίησε έναν εξ αυτών έπειτα από πάλης ενός λεπτού λόγω αντίστασης του με χτυπήματα και σπρώχνοντας μας τελικά του φόρεσαν χειροπέδες» αναφέρει στην κατάθεση του.

Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης. Αστυνομικός καταθέτει «Υπήρχαν εκατοντάδες άτομα που επιτίθεντο σε δυνάμεις και διερχόμενα οχήματα στη Λεωφόρο Συγγρού με φωτοβολίδες ενώ πετούσαν φωτοβολίδες και προς το κτίριο που βρίσκεται το πρατήριο καυσίμων της αστυνομίας στην απέναντι πλευρά της Συγγρού» κατέθεσε.

«Ήρθε με τη μαμά του»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του δίνει ο αστυνομικός που εντόπισε το πορτοφόλι του 22χρόνου που συνελήφθη πρώτος για συμμετοχή στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Όπως λέει εντόπισε το πορτοφόλι σε απόσταση τριών με τεσσάρων μέτρων από τον…τραυματισμένο αστυνομικό. «…είδα πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι μαύρου χρώματος και έσκυψα να το πάρω θεωρώντας ότι ανήκει είτε σε κάποιον από τους δράστες που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους αστυνομικούς είτε σε κάποιον αστυνομικό. Στο οδόστρωμα σε απόσταση λίγων μέτρων από το πορτοφόλι και προς το οδό Πλαστήρα βρήκα και ένα διάφανο πλαστικό μπουκάλι το οποίο σύμφωνα με την ετικέτα του περιείχε βενζίνη. Άνοιξα το πορτοφόλι για να δω αν υπήρχε εντός του κάποια ταυτότητα και διαπίστωσα ότι εντός αυτού υπήρχε ταυτότητα με στοιχεία …Το σημείο ακριβώς που βρήκα τα αντικείμενα είναι το σημείο που νωρίτερα είχε δεχθεί βίαιη επίθεση ο τραυματίας αστυνομικός από 100 και πλέον άτομα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του….Στις 9:50 το βράδυ και ενώ βρισκόμουν σε επιφυλακή έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προσήλθε στο σημείο ένας νεαρός με τη μητέρα του λέγοντας μας ότι έχασε το πορτοφόλι του.Όπως ενημερώθηκα το άτομο αυτό που ήρθε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει απώλεια είναι ο….» περιγράφει ο αστυνομικός στην κατάθεση του.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑκαταθέσειςΝέα Σμύρνη
Προηγούμενο Άρθρο

Lockdown: Τα μέτρα που ισχύουν για την Καθαρά Δευτέρα

Επόμενο Άρθρο

Νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα λειτουργούσε κανονικά !

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

Νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα λειτουργούσε κανονικά !


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    654 shares
    Share 262 Tweet 164
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    619 shares
    Share 248 Tweet 155
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    304 shares
    Share 122 Tweet 76
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    124 shares
    Share 50 Tweet 31
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch