– Το χωριό του Άη Βασίλη : Χριστούγεννα 2019 -Πρωτοχρονιά 2020 – Σε εξέλιξη είναι η χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δράμα που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου.

Ονειρούπολη Δράμας -Κάθε μέρα στην Ονειρούπολη είναι διαφορετική και για αυτό φροντίζουν όλοι οι συμμετέχοντες στο πλούσιο πρόγραμμα των καλλιτεχνικών δράσεων! Από τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι και ο χορός… Και φυσικά οι φωνές! Πολλές και δυνατές φωνές για να στείλουν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για το πόσο υπέροχη είναι η ζωή στην ! Αλλά και για να φτάσουν (γιατί όχι;) μέχρι και τον Βόρειο Πόλο για να καθησυχάσουν τους συγγενείς και φίλους του Άη Βασίλη, ότι ο αγαπημένος Άγιος βρίσκεται σε καλά χέρια και μετακόμισε στο νέο του σπίτι, στην !

Καθημερινά στην Ονειρούπολη μπορείτε:

να απολαύσετε συναυλίες με τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες
να δείτε και να ακούσετε σπουδαία ονόματα και σχήματα με χριστουγεννιάτικες και άλλες γνωστές μελωδίες
να διασκεδάσετε με μάγους, αστεία και έξυπνα τρικ
να παρακολουθήσετε εντυπωσιακές ακροβατικές παραστάσεις που κόβουν την ανάσα με αιωρούμενους ακροβάτες, ιπτάμενα shows και μοναδικά νούμερα
να γνωρίσετε τα πλούσια έθιμα της χώρας μας
να παρακολουθήσετε παραστάσεις θεάτρου, αλλά και του παραδοσιακού και αγαπημένου Καραγκιόζη.

Και κυρίως η σάς δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσετε και να χορέψετε με την ψυχή σας! Σε έναν παραμυθένιο τόπο, όπου όλα είναι γιορτινά, από τη στιγμή που θα περάσετε την πύλη εισόδου, θα ζήσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις!

Ονειρούπολη Δράμας 2019-2020: Και φέτος μαζί μας

Δείτε τις δράσεις και το πρόγραμμα εδώ