Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ -Από τις Θεομηνίες του Daniel στις Νέες Μεταρρυθμίσεις της ΑΑΔΕ

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
29/01/2026 11:02
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
111
SHARES
237
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Η αγροτική οικονομία της χώρας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, καθώς το ημερολόγιο δείχνει 28 Ιανουαρίου 2026.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης 

ΑΓΡΟΤΙΚΟ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Επιστροφές ΟΠΕΚΕΠΕ–ΑΑΔΕ: 1,2 εκατ. από 462 ΑΦΜ, ανοίγει το ΟΣΔΕ και «σφίγγει» ο έλεγχος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Η τρέχουσα συγκυρία χαρακτηρίζεται από μια διπλή πρόκληση: από τη μία πλευρά, την ανάγκη για γρήγορη επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι θεομηνίες Daniel και Elias και, από την άλλη, τη ριζική αλλαγή του τρόπου ελέγχου και πληρωμής των ενισχύσεων μέσω του νέου ψηφιακού μοντέλου της ΑΑΔΕ.

Το Αγκάθι του Φυτικού Κεφαλαίου: Προκαταβολές και ο Φόβος των Εντόκων Ανακτήσεων

Η πρόσφατη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για το φυτικό κεφάλαιο έφερε ανακούφιση αλλά και έντονο προβληματισμό στους παραγωγούς της Θεσσαλίας και των λοιπών πληγεισών περιοχών. Αν και η προκαταβολή του 60% άρχισε να πιστώνεται στους λογαριασμούς, το νομικό πλαίσιο είναι σαφές και αυστηρό: τα χρήματα αυτά δεν είναι «δώρο», αλλά επιχορήγηση που συνοδεύεται από την υποχρέωση ανασύστασης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδει ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων), η τελική εξόφληση του υπολειπόμενου 40% προϋποθέτει την πλήρη αποκατάσταση των καλλιεργειών. Εδώ όμως κρύβεται η μεγάλη παγίδα. Η ΚΥΑ ορίζει ρητά ότι αν σε μελλοντικό έλεγχο διαπιστωθεί πως ο παραγωγός δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ή δεν τήρησε το θεσμικό πλαίσιο, τα χρήματα θα αναζητηθούν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

Το πιο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι η επιστροφή δεν θα είναι άτοκη. Θα εφαρμόζεται το επιτόκιο ανάκτησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γεγονός που σημαίνει ότι μια αποτυχημένη προσπάθεια ανασύστασης μπορεί να μετατραπεί σε δυσβάσταχτο χρέος για τον αγρότη. Οι παραγωγοί βρίσκονται μπροστά σε δυσεπίλυτα ερωτήματα: «Πρέπει να φυτέψω τον ίδιο αριθμό δέντρων;», «Μπορώ να αλλάξω καλλιέργεια;». Η αναμονή για τη διευκρινιστική εγκύκλωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) είναι το μόνο που απομένει, ενώ πολλοί έχουν ήδη ρισκάρει προχωρώντας σε αναφυτεύσεις χωρίς επίσημο «μπούσουλα».

Η Νέα Εποχή των Ελέγχων: Η ΑΑΔΕ στο «Τιμόνι» του ΟΠΕΚΕΠΕ

Την ίδια ώρα, το σκηνικό των τακτικών πληρωμών αλλάζει άρδην. Ο «νέος» ΟΠΕΚΕΠΕ, που πλέον λειτουργεί υπό τη στενή εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων της ΑΑΔΕ, εισάγει μια νέα αυστηρότητα στις διασταυρώσεις. Δεν αρκεί πλέον μια απλή δήλωση στο ΟΣΔΕ.

Οι έλεγχοι που διενεργεί η ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) επικεντρώνονται στο ιδιοκτησιακό και φορολογικό καθεστώς των αγροτεμαχίων. Τα στοιχεία από το Ε9, οι κωδικοί ΑΤΑΚ και οι αριθμοί ΚΑΕΚ μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι περιπτώσεις σοβαρών αναντιστοιχιών διαβιβάζονται απευθείας στην εισαγγελία, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των εικονικών δηλώσεων.

Πληρωμές και Εκκρεμότητες: Τι Έγινε την Προηγούμενη Εβδομάδα

Παρά την αυστηρότητα, οι ροές των χρημάτων συνεχίζονται. Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος πληρωμών για τη Βασική Εισοδηματική Στήριξη, την Αναδιανεμητική και τους Νέους Γεωργούς για το έτος 2025.

• Βασική Ενίσχυση: Περίπου 21,8 εκατ. ευρώ διανεμήθηκαν σε 17.174 παραγωγούς.

• Αναδιανεμητική: Καταβλήθηκαν 4,3 εκατ. ευρώ σε 6.819 δικαιούχους.

• Νέοι Γεωργίοι: 1.348 δικαιούχοι μοιράστηκαν περίπου 528.000 ευρώ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαχείριση των «κίτρινων» αγροτεμαχίων. Μέσω της χρήσης τεχνικών παρακολούθησης γης (monitoring) και της αποστολής φωτογραφιών με γεωσήμανση από τους ίδιους τους αγρότες, κατέστη δυνατή η αποδέσμευση πληρωμών για εκατοντάδες παραγωγούς των οποίων τα χωράφια βρίσκονταν υπό αμφισβήτηση.

Χατζηδάκης: Κανείς δεν θέλει τον παλιό ΟΠΕΚΕΠΕ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Το Ζήτημα των Μικρών Αγροτεμαχίων (Κάτω των 20 Στρεμμάτων)

Μια σημαντική λεπτομέρεια που απασχολεί χιλιάδες αγρότες στην Κεντρική Μακεδονία (Σέρρες, Δράμα, Θεσσαλονίκη) είναι η εξαίρεση των μικρών αγροτεμαχίων από την πρόσφατη πληρωμή. Παρότι η εγκύκλιος για την ΕΑΕ 2025 προβλέπει τη δυνατότητα πληρωμής ακόμα και με ελλιπή στοιχεία ΚΑΕΚ για εκτάσεις κάτω των 20 στρεμμάτων, η ΑΑΔΕ επέλεξε να καθυστερήσει τις πιστώσεις για να ολοκληρώσει τις διασταυρώσεις με τα συμφωνητικά αγρομίσθωσης.

Το Χρονοδιάγραμμα για το 2026: Πότε Ανοίγει το ΟΣΔΕ;

Για τους παραγωγούς που περιμένουν να διορθώσουν λάθη ή να καταθέσουν παραστατικά για τα Οικολογικά Σχήματα και τις Συνδεδεμένες Ενισχύσεις, τα νέα απαιτούν υπομονή. Το άνοιγμα της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το 2025 για διορθώσεις αναμένεται μετά τον Φεβρουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες μεγάλες πληρωμές, που αφορούν το δεύτερο τρίμηνο του 2026, θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα με την οποία οι αγρότες θα επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα myBusinessSupport της ΑΑΔΕ και στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Πρακτικές Συμβουλές για τον Παραγωγό

1. Ταυτοποίηση ΙΒΑΝ: 

Βεβαιωθείτε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που δηλώσατε αντιστοιχεί στο ΑΦΜ σας. Η ΑΑΔΕ μπλοκάρει αυτόματα πληρωμές σε λογαριασμούς τρίτων.

2. Αγρομισθωτήρια: Ελέγξτε τη λήξη των μισθωτηρίων σας. Για το Επίδομα Στέγασης και τις αγροτικές ενισχύσεις, η ισχύς του συμβολαίου είναι καθοριστική.

3. Φωτογραφίες Monitoring: Μην αγνοείτε τις ειδοποιήσεις για «κίτρινα» αγροτεμάχια. Χρησιμοποιήστε τις επίσημες εφαρμογές για να στείλετε αποδείξεις καλλιέργειας.

4. Εξόφληση Εισφορών: Η πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για το 2023 είναι εκ των ων ουκ άνευ για να λάβετε την επιχορήγηση του Daniel.

Το μέλλον της αγροτικής στήριξης στην Ελλάδα είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψηφιακή ειλικρίνεια. Η εποχή που οι ενισχύσεις δίνονταν με «εκτιμήσεις» τελείωσε. Τώρα, τον λόγο έχουν οι δορυφόροι, οι διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ και η τήρηση των αυστηρών ευρωπαϊκών κανόνων ανασύστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένη ενημέρωση, οι παραγωγοί μπορούν να επισκέπτονται την πύλη του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων), όπου αναρτώνται οι αναλυτικοί κατάλογοι των πληρωμών και οι οδηγίες για τις ενστάσεις.

Σημείωση: Το παρόν άρθρο βασίζεται σε τρέχοντα δημοσιογραφικά δεδομένα και τις τελευταίες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων για το έτος 2026.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα στοιχεία για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων στην Κρήτη – Δεσμεύονται περιουσίες


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: DANIELΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑαγροτική οικονομίαΚΥΑΟΣΔΕ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΟΣΔΕ 2025: Ανοίγουν οι διορθώσεις έως τα τέλη Αυγούστου – Πληρωμές εκκρεμοτήτων τον Σεπτέμβριο

10/07/2026 | 11:02
HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σεπτέμβριο οι εκκρεμότητες για δεσμευμένα αγροτεμάχια – Έρχονται 61 εκατ. ευρώ για λιπάσματα

09/07/2026 | 11:02
HOT NEWS

Άμεσες ενισχύσεις 2025- ΑΓΡΟΤΕΣ: 86,3 εκατ. ευρώ στον Οκτώβριο – «Κλειδί» monitoring και συνταγολόγιο 

08/07/2026 | 17:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παράταση για εργάτες γης – Έως 2.100€ / στρέμμα για αναδιάρθρωση αμπελώνων

08/07/2026 | 11:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τσουκαλάς: Κωδικοποίηση εργατικής νομοθεσίας για υγιεινή και ασφάλεια, καταγραφή των ατυχημάτων


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2026: Πληρωμές Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, προσωπική διαφορά, ΕΑΣ – Οι 12 αλλαγές 

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Πολιτικός αναβρασμός: Σενάρια για κάλπες το φθινόπωρο, διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ και το νέο χαρτί Σαμαρά που αλλάζει τις ισορροπίες

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΟΠΕΚΑ 2026: Επίδομα έως 750 ευρώ και ενίσχυση 409 ευρώ – Οι δικαιούχοι, τα εισοδηματικά κριτήρια και 7 παραδείγματα

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Το σωφρονιστικό μοντέλο Τσίπρα της περιόδου 2015-2019 – Ποιοι ευνοήθηκαν και τι έδειξαν οι κάλπες το 2019 και το 2023

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Γιορτή σήμερα 11 Ιουλίου, εορτολόγιο: Αγία Ισαπόστολος Όλγα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Marfin: Ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή για τους συλληφθέντες – Ελαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Στουρνάρας: Δεν θα υποχωρήσει το ΑΕΠ μετά το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch