Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Πλήθος περιοχών χωρίς ρεύμα και νερό στην Αττική

TechTeam από TechTeam
16/02/2021 14:21
Ενημερώθηκε: 16/02/2021 14:22:47
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
54
SHARES
115
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, από το πρωί διαπιστώνονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Μεταξύ αυτών είναι οι εξής: Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς. Κατά πληροφορίες προβλήματα στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν και στην περιοχή της Λυκόβρυσης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, στην περιοχή του σημειώθηκαν εκατοντάδες πτώσεις δέντρων που παρέσυραν καλώδια της ΔΕΗ, με συνέπεια 5 δημοτικές ενότητες να είναι στο σκοτάδι. Να σημειωθεί ότι οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως αργά το βράδυ και πιθανώς μέχρι το πρωί της Τετάρτης.
Επίσης προβλήματα που αντιμετωπίζονται, υπάρχουν σε ορισμένα νησιά όπως η Αμοργός και η Ικαρία και κάποιες πτώσεις τάσης στην Κρήτη.

«Υπήρχε μεγάλο θέμα στη Βόρεια Εύβοια όπου στείλαμε 14 συνεργεία και πλέον των 50 ατόμων και διψήφιο αριθμό ειδικών μηχανημάτων ούτως ώστε να μαζευτεί και το θέμα της Βόρειας Εύβοιας. Καταλαβαίνετε ότι λόγω της μεγάλης έκτασης των φαινομένων δεν είναι εφικτό να μεταφέρεις κόσμο από περιοχές σε περιοχές. Αυτή τη στιγμή είναι ανακουφισμένη Μακεδονία-Θράκη γιατί έχει φύγει το φαινόμενο, αλλά δεν μπορεί να κατέβει κόσμος από τη Μακεδονία – Θράκη στην Αττική. Κάνουμε συνεχώς αναδιάταξη εργαζομένων και εργολάβων, ούτως ώστε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Αντίστοιχα έχουμε κόσμο στην Κρήτη έχουμε τους εργολάβους σε επιφυλακή είναι ειδοποιημένοι και ξέρουμε κάποια σημεία στα οποία δημιουργούνται προβλήματα. Θα δούμε πάλι που θα δημιουργηθούν τα προβλήματα και θα τα αντιμετωπίσουμε», σημείωσε ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ, Τάσος Μάνος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, μετά την έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική
Την ίδια στιγμή, στην Εύβοια συνεχίζεται η «μάχη» των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών με ενισχυμένες δυνάμεις συνεργαζόμενων εργολάβων από γειτονικές περιοχές. Τα βασικά προβλήματα αφορούν τα χωριά από το κεντρικό τμήμα έως το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Αγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά τμήματα της Ιστιαίας. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης είχαν γίνει 1.067 κλήσεις στην Πυροσβεστική. Οι 616 ήταν για κοπές δέντρων και κλαδιών, οι 238 για παροχή βοήθειας (απεγκλωβισμοί από σπίτια ή οχήματα) και οι 100 για μεταφορές νεφροπαθών.

Στην Αττική έγιναν 660 κλήσεις στην Πυροσβεστική, με τις 450 να αφορούν κοπές δέντρων και κλαδιών. Οι 50 ήταν για παροχή βοήθειας και 70 για μεταφορές νεφροπαθών.

Πολλές περιοχές χωρίς νερό
Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, διακοπές ύδρευσης έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες σε σημεία του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Φιλοθέης, της Πεντέλης, του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής.

Να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θοδωρής Χρονόπουλος, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών – Λαμίας, τονίζοντας ότι η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 19:00 και πως η απόφαση θα αξιολογηθεί εκ νέου βάσει των καιρικών φαινομένων. Εν ολίγοις, άφησε να εννοηθεί ότι αν η χιονόπτωση και η χιονόστρωση συνεχιστούν τότε ενδεχομένως να παραταθεί το διάστημα διακοπής κυκλοφορίας.

 

Η κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Ο ΟΑΣΑ προ ολίγου εξέδωσε νέα ενημέρωση για τα προβλήματα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, γίνονται συντονισμένες ενέργειες με τις ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής προκειμένου να αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία των ΜΜΜ.

Στο πλαίσιο αυτό και αφού διεξήχθησαν δοκιμαστικά δρομολόγια στη γραμμή 1 του μετρό, τέθηκε σε λειτουργία η γραμμή στο τμήμα Πειραιάς – Αττική και γίνονται προσπάθειες να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία. Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Επιπλέον, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και εκτελούνται δρομολόγια μέχρι το Σύνταγμα. Λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια πραγματοποιούνταν νωρίτερα μόνο στο παραλιακό του τμήμα «ΣΕΦ – Βούλα – ΣΕΦ».

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλη την Αττική, λεωφορεία και τρόλει δεν εκτελούν αυτή τη στιγμή δρομολόγια. Ο στόλος των οχημάτων βρίσκεται στα αμαξοστάσια και παραμένει σε ετοιμότητα. Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΗΔΕΔΔΗΕΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

17/05/2026 | 23:45
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/05/2026 | 23:55
Featured

Σενάριο-σοκ για το ΝΑΤΟ: Ευρωπαϊκή άμυνα χωρίς ΗΠΑ – Η μυστική στρατηγική, ο ρόλος της Γερμανίας και το «ρίσκο Τραμπ»

15/04/2026 | 13:20
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

6 Απριλίου: Μεγάλη Δευτέρα – Ιωσήφ του Παγκάλου

06/04/2026 | 00:05
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ: Νέα αίτηση για το βοήθημα ανεργίας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Αγρότες: Πληρωμές – μαμούθ έως τον Ιούνιο και νέο άνοιγμα για το ΟΣΔΕ 2026 – Ενισχύσεις 800 εκατ. ευρώ

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Μοναστήρια στην Αττική: Διευθύνσεις και τηλέφωνα

    338 shares
    Share 135 Tweet 85
  • Σε φυλάκιο στον Έβρο ο Τασούλας: «Εδώ ο αέρας σε γεμίζει εθνική υπερηφάνεια»

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μαρία Καρυστιανού: Τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο για το νέο κόμμα – “Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα”

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μαρτυρίες πιστών για το μήλο της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου

    145 shares
    Share 58 Tweet 36
  • Κυριάκος Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Συνέδριο ΝΔ: Ρεπορτάζ και παρασκήνιο από το διήμερο

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch