Στις κατάφωτες και κομψά στολισμένες αίθουσες του Μεγάρου βρίσκονται τα περισσότερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που μάλιστα είχε και διάλογο με την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και του πολιτισμού. Ο κ.Τσίπρας όμως, είχε θερμή χειραψία με πολλά χαμόγελα με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Η κυρία Αγγελοπούλου μάλιστα επέλεξε να φορέσει λαμπερή τουαλέτα σε κόκκινο χρώμα, όπως κόκκινα είχε φορέσει και στο κλειστό γεύμα στον Διόνυσο το μεσημέρι, τιμώντας έτσι το χρώμα της Κίνας. Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε μαύρο φόρεμα ενώ επέλεξε να τραβήξει ελαφρώς προς τα πίσω τα μαλλιά της.

Στα λευκά ντύθηκε η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη, ενώ κομψή φορώντας μια έξωμη μπλε ρουαγιάλ τουαλέτα εμφανίσθηκε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

Ενα ιδιαίτερο ντε πιες επέλεξε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ενώ στο αγαπημένο του total blach look επέμεινε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Φόρεμα στον κλασικό συνδυασμό λευκού- μαύρου επέλεξε η σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.