Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Πρωτομαγιά 2018: Καιρός-Θερμοκρασίες ανά περιοχή

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
29/04/2018 21:20
Ενημερώθηκε: 29/04/2018 23:01:49
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΑΙΡΟΣ –ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018: Η θερμοκρασία  ανέβηκε και σε πολλές περιοχές να κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα σήμερα και ορισμένοι θαρραλέοι να έσπευσαν στις παραλίες, το σκηνικό του καιρού, όμως, αναμένεται να αλλάξει μέσα στις επόμενες ώρες.  Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (EMY),  ανακοινώνει ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες ενώ επιστρέφει και η… αφρικανική σκόνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Αναλυτικά, για αύριο, Δευτέρα (29/04) στην Αττική, σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Πιθανότητα το μεσημέρι στα βόρεια του νομού για τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Αραιές νεφώδεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το μεσημέρι και απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πού θα βρέξει την Πρωτομαγιά
Την Τρίτη (01/05/2018) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια, όπου ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη (02/05) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και νότια.

Την Πέμπτη (03/05) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμο στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και στα ανατολικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά.

Την Παρασκευή (04/05) προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με πιθανότητα παροδικών ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης, κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά από ανατολικές και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ

 

Ετικέτες: NewsΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕλλάδαεμυθερμοκρασίεςκαιρόςκαιρός liveΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΑΙΡΟΣ ΘΡΑΚΗΚΑΙΡΟΣ ΚΡΗΤΗΚΑΙΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣΚΑΙΡΟΣ ΠΑΤΡΑΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑΜάιοςΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙΠρωτομαγιάΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Την Παρασκευή 01 Αυγούστου αναμένονται αρχικά βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές

01/08/2025 | 06:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/08/2025 | 00:15
Featured

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές με καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

31/07/2025 | 06:00
Featured

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη

30/07/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Φόρμουλα 1 Σήμερα-GP Αζερμπαϊτζάν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σηκώνει το γάντι ο Μεντβέντεφ: Υπενθυμίζει στον Τραμπ τις «Αποκαλυπτικές» πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας

    595 shares
    Share 238 Tweet 149
  • Πέθανε δημοσιογράφος – Συνάδελφοί της μιλούν στο tilegrafimanews.gr για την 52χρονη συντάκτρια που αγάπησε τον Βόλο

    324 shares
    Share 130 Tweet 81
  • Συναγερμός στη Μονή Σινά – Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός απαντά στο «εκκλησιαστικό πραξικόπημα»

    1439 shares
    Share 576 Tweet 360
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2025-2026: 8.500€ αναδρομικά για 82.000 συνταξιούχους – Ποιοι κερδίζουν από επανυπολογισμό και προσωπική διαφορά

    557 shares
    Share 223 Tweet 139
  • Σκηνές έντασης στην Κόρινθο: Παπαδιά κατηγορεί ιερέα για εξωσυζυγική σχέση – Απόπειρα επίθεσης με αυτοκίνητο

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Συνελήφθη η γυναίκα με το καροτσάκι: Το παιδί ήταν ήδη νεκρό;

    257 shares
    Share 103 Tweet 64
  • Κωνσταντινούπολη: Τριμερής Τουρκίας–Ιταλίας–Λιβύης με τουρκικά drones,και ρόλο-σκιώδη στην Ανατολική Μεσόγειο- Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ!

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch