Τρίτη, 7 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ρόδος: Φρίκη-Νεκροθάφτης κατηγορείται ότι ασέλγησε σε πτώμα 9χρονης

Newsroom από Newsroom
03/10/2017 13:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και για απόκτηση επαφής και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεώτερου των 15 ετών, θα καθίσει στις 9 Οκτωβρίου ένας 60χρονος Άγγλος, που διέμενε στη Ρόδο και βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης.

 

Ο 60χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος της τακτικής Ανακρίτριας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην οικία του στις Καλυθιές.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012, όταν στις ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε το πρώτο έγγραφο της Interpol της Μεγάλης Βρετανίας.

Άγνωστο άτομο με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια, εκ των οποίων η μια είναι κόρη του αλλά και ότι βρίσκεται στη Ρόδο και φωτογραφίζει γυμνά παιδιά στην παραλία.

Είχε υποστηρίξει επίσης σε συνομιλίες του μέσω του διαδικτύου ότι είχε εγκαταλείψει την Αγγλία διότι είχε εντοπιστεί να κακοποιεί την 7χρονη κόρη της πρώην φίλης του. Εντοπίστηκε το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του 60χρονου και την 10η Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς αιφνίδιος έλεγχος στην οικία του και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός δίσκος.

Από έρευνα στα κατασχεθέντα αντικείμενα προέκυψε ότι υπήρχαν μεταξύ των πειστηρίων, 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 33 αρχεία εικόνας τα οποία απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα κι ότι είχε επισκεφθεί τους επίμαχους λογαριασμούς στο κοινωνικό δίκτυο facebook.

Σε δύο λογαριασμούς στο yahoo messenger βρέθηκαν μηνύματα στα οποία αναφέρει μεταξύ άλλων την επιθυμία του να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα παιδιά, δηλώνει ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 5 και 7 ετών αλλά και με το νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.

[irp posts=”151038″ name=”Ρόδος: «Ντελιβεράς» παρέδωσε σουβλάκια με… ηρωίνη στα κρατητήρια”]

Σε λογαριασμό του στο yahoo messenger έλαβε εξάλλου 7 αρχεία εικόνας 4 εκ των οποίων είναι παιδική πορνογραφία και 3 με ανήλικα ημίγυμνα παιδιά. Βρέθηκε επίσης και λογαριασμός στο δίκτυο skype και με δύο συνθηματικά ονόματα στο ένα εκ των οποίων υπήρχε πλήθος άμεσων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα οποία ο χρήστης ζητά από γονείς ανήλικων παιδιών να εμφανίσουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης προκειμένου να αυνανιστεί μπροστά τους. Βρέθηκαν επίσης εγγραφές διαδικτυακών διευθύνσεων, που παραπέμπουν σε διαδικτυακές αναζητήσεις με λέξεις κλειδιά για πορνογραφία ανηλίκων. Απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Τόνισε συγκεκριμένα ότι δεν έχει αποπλανήσει ποτέ ανήλικα παιδιά και δεν έχει προσβάλει την γενετήσια αξιοπρέπεια ανηλίκων υποστηρίζοντας ότι όλες οι συνομιλίες που είχε μέσω του υπολογιστή του με διάφορους άλλους χρήστες του internet ήταν προϊόντα της φαντασίας του και ότι δεν αποτελούν ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά που βρέθηκε στα κατασχεθέντα από την οικία του, υποστήριξε ότι πρόκειται για φωτογραφίες που ήταν διαγραμμένες και δεν είχε την φυσική εξουσία τους με αποτέλεσμα να μην νοείται καν το αδίκημα της κατοχής πορνογραφικού υλικού. Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την κόρη του, επιδεικνύοντας μάλιστα φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μαζί κατά τις επισκέψεις της στην Ρόδο.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η κόρη του είναι επιστήμονας αναγνωρισμένου κύρους στην χώρα του και δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει μια τέτοια εξέλιξη στην ζωή της αν ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Αρνήθηκε, επίσης, ότι έχει οποιαδήποτε δόση αληθείας μήνυμα που είχε αποστείλει σύμφωνα με το οποίο είχε έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα νεκρό ανήλικο κορίτσι. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι η φαντασία του γενικώς οργιάζει και μάλιστα υποστήριξε ότι ανάλογες φαντασιώσεις του ανέπτυξε σε μηνύματα του σε άνδρες προφασιζόμενος τον bisexual. Yποστήριξε επίσης ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι παντελώς αόριστες αφού δεν προσδιορίζεται η ταυτότητα, ο χρόνος και ο τόπος των αδικημάτων που κατηγορείται ότι τέλεσε προσθέτοντας ακόμη ότι δεν έχει υπάρξει καμία καταγγελία σε βάρος του από τα υποτιθέμενα θύματα του.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατική
Ετικέτες: teleutaia nea simeraΡόδοςΡόδος ειδήσειςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΡΟΔΟΣ – Σοκ από την απάτη με «έκρηξη στο σπίτι»: Έτσι άρπαζαν χρυσαφικά και μετρητά με το κόλπο της λεκάνης

14/09/2025 | 12:10
Featured

Σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Ρόδο – Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν

16/08/2025 | 17:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη 15χρονη στη Ρόδο για διανομή πορνογραφικού υλικού φίλης της

09/07/2025 | 15:00
Featured

LIVE ΠΟΛΕΜΟΣ – “Ιστορικό πλήγμα”, λένε τα διεθνή πρακτορεία: Νεκρός ο αρχηγός στρατού του Ιράν – Στο τραπέζι «ανοιχτός διάλογος» ΗΠΑ

17/06/2025 | 12:38
Load More
Επόμενο Άρθρο

Nomads-ant1: Δείτε το πρώτο επεισόδιο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριμ 13€/στρέμμα για ετεροεπαγγελματίες, έως 40€ για νέους αγρότες – Απειλή χρεοκοπίας χιλιάδων αγροτών 

    224 shares
    Share 90 Tweet 56
  • Στο κόμμα Τσίπρα ο μισός ΣΥΡΙΖΑ

    182 shares
    Share 73 Tweet 46
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Καλώδια, φήμες και σπριντ σε «ταραγμένο» Οκτώβρη

    162 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Περίπου 900.000 κάτοικοι έχουν φύγει από την πόλη της Γάζας, σύμφωνα με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αναδρομικά 2025 – ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΗΜΟΣΙΟ: Ποσά έως 5.200€ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου – Πληρωμές, προθεσμίες και

    153 shares
    Share 61 Tweet 38
  • ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ 1.212 προσλήψεις σε Πυροσβεστική – Λιμενικό και 500 θέσεις ανέργων από τη ΔΥΠΑ – Προθεσμία έως 6 Οκτωβρίου

    121 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΑΓΡΟΤΕΣ μπροστά σε καταιγίδα αλλαγών: 720 εκατ. ευρώ πληρωμές από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ – «Τσεκούρι» στα βιολογικά και επιστροφές έως το 2026

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch