Σεισμός Κρήτη: Κοιμάται σε σκηνή και κάθε μέρα μαγειρεύει για τους σεισμόπληκτους

σεισμός-κρήτη-κοιμάται-σε-σκηνή-και-κά

Κοιμάται σε σκηνή και κάθε μέρα μαγειρεύει για τους σεισμόπληκτους

Ο Μανώλης Σμυρνάκης από τις 27 Σεπτεμβρίου ζει σε σκηνή καθώς το σπίτι του υπέστη πολλές ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το γεγονός όμως αυτό δεν τον σταματά. Σύμφωνα με το cretapost.gr, προσφέρει σε άλλους συγχωριανούς του που είχαν την ίδια μοίρα μ εκείνον.

Κάθε πρωί ξυπνάει και πηγαίνει στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου προκειμένου να αναλάβει βάρδια και να ξεκινήσει το μαγείρεμα για τους σεισμόπληκτους. Κάθε βράδυ κουρασμένος μετά από τόσες ώρες ορθοστασίας επιστρέφει και πάλι στη σκηνή του.

Η ικανοποίηση της προσφοράς προς τους συνανθρώπους του, του δίνει δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσει.
Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Πάντα στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

Τόνοι από ρούχα και τρόφιμα

Την ίδια ώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου καθημερινά συγκεντρώνονται τόνοι από ρούχα που στέλνουν πολίτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να δοθούν στους σεισμόπληκτους.

Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να τα κατηγοριοποιήσουν και να τα μοιράσουν στα χωριά που επλήγησαν προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται την τεράστια αίθουσα του εκθεσιακού προκειμένου μόνοι τους να πάρουν αυτά που χρειάζονται. Είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για παπούτσια, είτε τρόφιμα.Δείτε επίσης.