Σεισμός ΤΩΡΑ – Φωτιά live

σεισμός-τωρα-φωτιά-live

Σεισμός ΤΩΡΑ – – Οδηγίες σε περίπτωση σεισμού.

Εάν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, απομακρυνθείτε από δέντρα, πινακίδες, κτίρια, ηλεκτρικά καλώδια και κολώνες.

Εάν βαδίζετε σε πεζοδρόμιο κοντά σε κτίρια, προχωρήστε προς την είσοδο του πλησιέστερου, για να προστατευτείτε από τα διάφορα αντικείμενα που μπορούν να πέσουν, όπως τούβλα, γυαλιά, σοβάδες, κ.α.

Εάν οδηγείτε, σταματήστε στην άκρη του δρόμου. Αποφύγετε τις διασταυρώσεις, τις γραμμές μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος και άλλες πηγές κινδύνου. Παραμείνετε μέσα στο όχημα μέχρι να σταματήσει η δόνηση.

Εάν βρίσκεστε σε μεγάλα καταστήματα με πολύ κόσμο ή σε δημόσιους χώρους συνάθροισης κοινού, μη σπεύσετε προς τις εξόδους. Απομακρυνθείτε από ράφια με αντικείμενα που μπορούν να πέσουν.

Εάν βρίσκεστε σε αναπηρική καρέκλα, μην προσπαθήσετε να σηκωθείτε. Μετακινηθείτε σε σημείο που μπορείτε να προφυλαχθείτε εφόσον αυτό είναι δυνατό, ασφαλίστε τους τροχούς και προστατέψετε το κεφάλι με τα χέρια σας.

Εάν βρίσκεστε στην κουζίνα, φύγετε μακριά από το ψυγείο, το φούρνο και τα ντουλάπια που βρίσκονται ψηλά.

Εάν είσαστε μέσα σε στάδιο ή θέατρο, παραμείνετε στο κάθισμά σας και προστατέψτε το κεφάλι με τα χέρια σας. Μην προσπαθήσετε να διαφύγετε προτού σταματήσει η δόνηση. Αποφύγετε να τρέξετε προς τις εξόδους.

Σεισμός ΤΩΡΑ – Φωτιά live – Μάχη με τις φλόγες στη Μάνη.

Για περισσότερες από 30 ώρες μαινόταν η στην ανατολική Μάνη, που έκαψε τεράστια έκτασης γης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, κάνουν λόγο για περισσότερα από 10.000 στρέμματα που καταστράφηκαν από τις φλόγες.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το πιθανότερο σενάριο για τη μεγάλη πυρκαγιά είναι ο εμπρησμός καθώς τις τελευταίες 10 μέρες ξέσπασαν στην ευρύτερη περιοχή τρία πύρινα μέτωπα.

Χθες (22.08) μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, οι κάτοικοι των οικισμών Βαχός, Γέρμα και Δροσοπηγή απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, με δικά τους μέσα. Το απόγευμα εκκενώθηκαν προληπτικά ακόμα δύο οικισμοί, το Σκαμνάκι και το Νεοχώρι. Σύμφωνα με κατοίκους κάηκαν εγκαταλελειμμένα σπίτια, στάβλοι και ζώα.

Ο καπνός από τη μεγάλη πυρκαγιά ήταν ορατός από το διάστημα και καταγράφηκε από δορυφόρο της NASA.

Έφτασε η ώρα ! Πληρωμή συντάξεων Σεπτεμβρίου ΙΚΑ , ΟΓΑ , ΝΑΤ , ΚΕΑ , Α21 , ΟΠΕΚΕΠΕ

ΕΦΚΑ ειδοποιητήρια , Αναδρομικά συνταξιούχων , Παιδικοί σταθμοί

Κοινωφελής εργασία , 534 ευρώ επίδομα : Όλα τα ΝΕΑΔείτε επίσης.