Σοκ στον Βόλο! 15χρονη πήγε για καφέ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

σοκ-στον-βόλο-15χρονη-πήγε-για-καφέ-και-σ

Σοκ στον ! 15χρονη πήγε για καφέ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση 15χρονης μαθήτριας της Α’ Λυκείου στον Βόλο.

Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου, φέρεται να βρισκόταν σε καφετέρια στην παραλία την Τρίτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όταν τελείωσε τον καφέ της, γύρω στη 1 το μεσημέρι, πλήρωσε τον λογαριασμό, σηκώθηκε, έφυγε και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορούν η οικογένεια και οι φίλοι της να επικοινωνήσουν μαζί της.

Η 15χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί γιατί δεν επέστρεψε στο σπίτι της και η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου την εξαφάνισή της και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Χθες το πρωί, οι συμμαθητές της είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο στην παραλία του Βόλου και η μητέρα της, πήγε στο σημείο και τους ρωτούσε αν γνωρίζουν κάτι.

Η αστυνομία, διερευνά όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, για τον εντοπισμό της κοπέλας, που φορούσε μαύρη ζακέτα και τζιν παντελόνι.

Οπως συμβαίνει σε όλες τις εξαφανίσεις εφήβων τόσο ο κοινωνικός περίγυρος όσο και η αστυνομία έχουν προβληματιστεί και αναζητούν απαντήσεις.Δείτε επίσης.