-Επεισόδιο 98 :
Survivor Spoiler:  Η μαύρη και η άσπρη ομάδα και το ποθούμενο έπαθλο!

-Άνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης. Συνεχίζεται το Survivor και ένα ακόμα έπαθλο έχει ήδη κριθεί σύμφωνα με τη σημερινή (06/06) διαρροή.

Ύστερα από αρκετό διάστημα, η άσπρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει ένα έπαθλο στο Survivor, στο επεισόδιο της Τετάρτης και… γύρισαν τα χαμόγελα ανάμεσα στα μέλη της. Η μαύρη ομάδα, βέβαια, δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερη, στη διεκδίκηση του επάθλου που θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το ριάλιτι επιβίωσης, άλλωστε, συνεχίζεται και τα αγωνίσματα γίνονται όλο και πιο σκληρά. Για αυτό και σήμερα (06/06), θα δούμε ακόμα και τραυματισμούς στη διάρκεια της προσπάθειας των παικτών των δυο ομάδων του Survivor. Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο; Τι λένε τα spoilers και η τελευταία διαρροή που κυκλοφορεί; αναφέρει το  onsports.gr

Survivor Διαρροή 6/6: Σήμερα έχουμε ένα σχετικά γρήγορο στίβο μάχης, με βάτο στόχο και αναμένεται με ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο νικητής. του σημερινού αγώνα.

SURVIVOR 2019 -Επεισόδιο 98 : Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα στο survivor- Η διαρροή του σημερινού αγώνα

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ…

Έχει πέσει ο ηθικό της ομάδας. Όπως σας έχουμε πει η θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη, αφού τον τελευταίο καιρό μετράει μόνο ήττες.

Ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα τους ανέβαζε την ψυχολογία, ενώ θα τους έδινε και φαγητό. Από την άλλη οι «μαύροι» είναι σε εκπληκτική κατάσταση και κερδίζουν όλα τα αγωνίσματα απολαμβάνοντας ασυλίες και έπαθλα.

Όμως σήμερα η άσπρη ομάδα χωρίς τη Μπουσρά έχει τύχη και η διαρροή μας είναι…

SURVIVOR 2019 -Επεισόδιο 98 :Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα στο survivor – Έπαθλα

Η  μας για σήμερα είναι ότι νικάει η άσπρη ομάδα και παίρνει το έπαθλο πριν την ασυλία…

Δείτε το βίντεο από τον σημερινό αγώνα:

2019 Survivor *ΝΕΟ*TRAILER ΑΠΟΨΙΝΟΥ Επεισοδίου 98 (Πεμπτη 6 Ιουνιου 2019) SkaiTV + TV8 HD

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :