Η συγκυρία δεν επιτρέπει καμία «χαλαρή» ψήφο στις ευρωεκλογες γιατί και τα προβλήματα στη χώρα δεν είναι καθόλου χαλαρά υποστηρίζει στον Ελεύθερο Τύπο ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Και προσθέτει πως «είναι στο χέρι των πολιτών να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές με την ίδια τους την ψήφο» και να αφήσουν πισω την κυβέρνηση που εξαπάτυσε την κοινωνία.

Ο επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ ξεκαθαρίζει πως στις 26 Μαίου ξεκινά η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ψηφίζοντας µε δύναμη τη ΝΔ, οι Έλληνες ενισχύουν την μοναδική αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την διακυβέρνηση. Την παράταξη που έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται για τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Δίνουν, όμως, δύναμη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τον αρχηγό που ενώνει τους Έλληνες και τους δίνει ξανά ελπίδα αλήθειας και όχι ψέματα, αυταπάτες και αποτυχίες.

Ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ παράλληλα τονίζει πως το βράδυ της 26ης Μαΐου θα μετρήσουμε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, των περιφερειακών εκλογών και των τριών μεγάλων Δήμων: Σε καμία περιφέρεια δεν πρόκειται να εκλεγεί Περιφερειάρχης στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Σε κανέναν μεγάλο Δήμο δεν θα υπάρξει κυβερνητικός δήμαρχος. Και στις Ευρωεκλογές τον κ. Τσίπρα τον περιμένει µια βαριά ήττα.

Ο στόχος είναι µια καθαρή νίκη για τη Ν.Δ µε ενισχυμένα τα ποσοστά της. Και αυτό είναι το συμφέρον των πολιτών σημειώνει χαρακτηριστικά. Το τι θα κάνει ύστερα από τέτοια αποτελέσματα ο Πρωθυπουργός, είναι ένα ερώτημα. Φαντάζομαι ότι τότε θα υπάρξει σοβαρή συζήτηση μέσα στο κόµµα του. Και οι αποφάσεις θα πάψουν να είναι µόνο δικές του…

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρεται και στην υποθεση Πετσίτη και σημειώνει οτι ολο και περισσότερα στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την διαλεύκανση της. Ένα πρόσωπο που δεν είναι ένας απλός ιδιώτης όπως λέει η κυβέρνηση, αλλά που αποδεδειγμένα μετέφερε εντολές του Μαξίμου στην ΔΕΠΑ. Και που εμπλέκεται σε σκάνδαλα. Αυτά είναι πραγματικότητα και όχι «σκανδαλολογία», όπως είπε πρόσφατα ο κ. Τσίπρας. Μια πραγματικότητα στην οποία προστίθενται, τώρα, και οι καταγγελίες του κ. Μαρινάκη οι οποίες μένουν αναπάντητες από το Μέγαρο Μαξίμου. Άλλο ένα δείγμα ενοχής τους. Η κυβέρνηση που παρίστανε ότι τάχα διέθετε ηθικό πλεονέκτημα, αποδεικνύεται ότι είναι βουτηγμένη στη διαπλοκή ως το λαιμό.

Τέλος μιλάει και για την υπόθεση Novartis υποστηρίζοντας οτι κατέρρευσε. Αποδείχθηκε αντιπερισπασμός στην τεράστια αντίδραση των Ελλήνων για το Σκοπιανό και στη δυσαρέσκεια από την αποτυχία τις κυβέρνησης στην οικονομία και από τα συνεχή της ψέματα .