Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Thomas Cook: Πως έφτασε στη χρεωκοπία

Newsroom από Newsroom
23/09/2019 19:39
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Thomas Cook: Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της κατάρρευσης του αρχαιότερου ταξιδιωτικού κολοσσού Thomas Cook, ύστερα από 178 χρόνια παρουσίας του στον τομέα των επιχειρήσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής εταιρείας, Πίτερ Φανκχάουζερ εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για την πτώχευση της Thomas Cook, καθώς το διοικητικό συμβούλιο δεν κατόρθωσε να επιτύχει ένα πακέτo διάσωσης από τους δανειστές της εταιρείας για να αποφύγει το «λουκέτο». Η εταιρεία καλείτο να βρει 200 εκατομμύρια στερλίνες (227 εκατομμύρια ευρώ) επιπρόσθετης χρηματοδότησης για να μην χρεοκοπήσει. Απέτυχε όμως να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιβίωσή της, πυροδοτώντας μια πρωτοφανή επιχείρηση επαναπατρισμού περισσότερων από 600 χιλιάδων πελατών που βρίσκονται σε διακοπές σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, οι βρετανικές αρχές οργανώνουν την επιστροφή 150.000 υπηκόων της χώρας, αριθμός δύο φορές μεγαλύτερος από όταν πτώχευσε η αεροπορική εταιρεία Monarch πριν από δύο χρόνια. Η εταιρεία βάδιζε σε τεντωμένο σχοινί τα τελευταία χρόνια, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Guardian» προσθέτοντας ότι μία αλυσίδα πραγμάτων οδήγησε στην πτώχευση της εταιρείας.

Το γεγονός ότι ο βρετανικός όμιλος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα «σωσίβιο», ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών από τους τραπεζίτες του , συμπεριλαμβανομένης της κρατικής «RBS», είναι μία πρώτη απάντηση για τα αίτια της πτώχευσης της Thomas Cook. Ωστόσο, η αρχή του τέλους της εταιρείας είχε σημάνει πριν από 12 χρόνια.

Η Thomas Cook είναι θύμα μιας καταστροφικής συγχώνευσης το 2007 και με την αβεβαιότητα του Brexit, ήταν πλέον θέμα χρόνου η κατάρρευσή της. Η συγχώνευση του 2007 με την ταξιδιωτική εταιρεία «MyTravel» – γνωστή με τα εμπορικά σήματα «Airtours» και «Going Places», της άφησε χρέος πάνω από ένα δισεκατομμύριο λιρών. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία Thomas Cook συγχωνεύτηκε με μια εταιρεία της άφησε χρέη, όπως επισημαίνει η βρετανική εταιρεία και προσθέτει: Επιπλέον, η κλιματική αλλαγή είχε αντίκτυπο στα έσοδα της εταιρείας. Ο παρατεταμένος καύσωνας το Μάιο του 2018 που έπληξε τη Βρετανία, μείωσε αισθητά τη ζήτηση των διακοπών, καθώς οι πελάτες καθυστέρησαν τις διακοπές τους μένοντας κλεισμένοι στα σπίτια τους αγκαλιά με τα κλιματιστικά.

Στις αρχές του φετινού έτους, η εταιρεία Thomas Cook δήλωσε ότι προσπαθούσε να… αλιεύσει Βρετανούς πελάτες λόγω της αβεβαιότητας γύρω από το θέμα του Brexit.

Το 2011 , ο ταξιδιωτικός κολοσσός βρέθηκε ένα βήμα πριν από την χρεοκοπία καθώς το χρέος του είχε ξεπεράσει τα 1,1 δισεκατομμύριο λίρες. Με την βοήθεια των μετρητών παρέμεινε για άλλα οκτώ στη ζωή.

Πώς επιβίωνε μέχρι σήμερα

Επί δύο σχεδόν χρόνια, ο «σωτήρας» της εταιρίας ήταν η κινεζική εταιρεία «Fosun International», υπό τη διεύθυνση του Guo Guangchang, ενός δισεκατομμυριούχου που θεωρείται ο «Γουόρεν Μπάφετ της Κίνας». Η Fosun εξαγόρασε το πρώτο της μερίδιο στην Thomas Cook το 2015, στο πλαίσιο ενός σχεδίου για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου συγκροτήματος διακοπών και ψυχαγωγίας, έχοντας ήδη αναλάβει το «Club Med» της Γαλλίας και το «Cirque de Soleil» του Καναδά.

Τον Αύγουστο, η εταιρεία Thomas Cook δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με μια προγραμματισμένη αναδιάρθρωση, η οποία περιελάμβανε εισφορά μετρητών ύψους 450 εκατομμυρίων λιρών από την Fosun σε αντάλλαγμα για πλειοψηφικό μερίδιο του ομίλου – το οποίο απαιτούσε επίσης από τις τράπεζες να διαγράψουν το χρέος ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων λιρών.

Και τότε άρχισαν να εξαφανίζονται οι υφιστάμενοι μέτοχοι. Αλλά η κυβέρνηση του Λονδίνου αρνήθηκε να παρέμβει υποστηρίζοντας ότι, όπως και η αποτυχημένη αεροπορική εταιρεία Monarch, ήταν καθαρά εμπορικό θέμα σε μια μεμονωμένη επιχείρηση και ότι οι πελάτες θα προστατευόταν από το σύστημα οικονομικής προστασίας Atol της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου .

Η Thomas Cook έπαυσε τις εργασίες της με την συνεργασία της κυβέρνησης θα επαναπατρίσει πάνω από 150.000 Βρετανούς τουρίστες, πελάτες της εταιρείας, μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους εκατομμύρια πελάτες μας και τους χιλιάδες εργαζομένους μας, προμηθευτές και συνεργάτες μας, που μας στήριξαν επί πολλά χρόνια», δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Πίτερ Φανκχάουζερ με ανακοίνωση που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εταιρεία «Fosun International», σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τη λύπη της που η Thomas Cook, δεν μπόρεσε να βρει βιώσιμη λύση και εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε όλους εκείνους που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.

Η περιουσία της Thomas Cook

Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα, αεροπορικές εταιρείες και κρουαζιερόπλοια, και έχει 600.000 πελάτες που βρίσκονται σε διακοπές. Το δυναμικό που απασχολεί παγκοσμίως ανέρχεται σε 22 χιλιάδες εργαζόμενους, εκ των οποίων οι εννέα χιλιάδες είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποτυγχάνοντας να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιβίωσή της, πυροδότησε μια πρωτοφανή επιχείρηση επαναπατρισμού περισσότερων από 600.000 πελατών που βρίσκονται σε διακοπές σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα, οι βρετανικές αρχές θα πρέπει να οργανώσουν την επιστροφή 150.000 υπηκόων της χώρας, αριθμός δύο φορές μεγαλύτερος από όταν πτώχευσε η αεροπορική εταιρεία Monarch πριν από δύο χρόνια.

«Παρά τις σημαντικές προσπάθειες» που καταβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, «οι συζητήσεις μεταξύ των διαφόρων των ενδιαφερόμενων μερών για νέες πηγές πιθανής χρηματοδότησης δεν οδήγησαν σε συμφωνία», τόνισε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να προβεί σε ενέργειες για άμεση έναρξη εκκαθάρισης. Η AlixPartners και η KPMG θα οριστούν ως διαχειριστές των διαφόρων θυγατρικών της εταιρείας.

Ο επικεφαλής της Thomas Cook εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την πτώχευση της ιστορικής εταιρείας . Η εταιρεία καλείτο να βρει 200 εκατομμύρια στερλίνες (227 εκ. ευρώ) επιπρόσθετης χρηματοδότησης για να μην χρεοκοπήσει.

Η Thomas Cook , που ιδρύθηκε το 1842, αφήνει από σήμερα άνεργους 22 χιλιάδες εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο και από αυτούς, οι εννέα χιλιάδες είναι στην Βρετανία. Για την γερμανική εφημερίδα Bild, το Brexit οδήγησε στην κατάρρευση τον ταξιδιωτικό όμιλο. Η κυβέρνηση του Λονδίνου που στροβιλίζεται στη δίνη του Brexit, ενεργοποίησε την «Επιχείρηση Μάτερχορν»: πρόκειται για ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης με τον κωδικό αυτό από το όνομα μιας εκστρατείας βομβαρδισμού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

«Οι πελάτες που βρίσκονται στο εξωτερικό θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: www.thomascook.caa.co.uk και να πάνε στο αεροδρόμιο μόνο όταν έχουν επιβεβαιωμένη εναλλακτική πτήση», ανέφερε η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας παραπέμποντας στους αριθμούς των ειδικών τηλεφωνικών γραμμών για τη βοήθεια των ταξιδιωτών: 0300 303 2800 για κλήσεις από την Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, και 0044 1753 330 330 από το εξωτερικό).

Η Υπηρεσία πρόσθεσε ότι έχει εξασφαλίσει ειδικά αεροσκάφη για την μεγάλη επιχείρηση που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Οκτωβρίου αν και ορισμένοι τουρίστες θα μπορέσουν να επιστρέψουν με εμπορικές πτήσεις, αναφέρει το protothema.gr

Ετικέτες: THOMAS COOKΔΙΕΘΝΗταξίδιατουρισμός
Προηγούμενο Άρθρο

Το «κανόνι» της Thomas Cook και ο Τουρισμός στην Ελλάδα

Επόμενο Άρθρο

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Συνάντηση με τον Κολομβιανό πρόεδρο Μάρκεζ

ΣχετικάΆρθρα

Smoke rises up after an explosion in Tehran, Iran, Friday, June 13, 2025. (AP Photo/Vahid Salemi)
Featured

ΕΚΤΑΚΤΟ – Αιφνιδίασε ο ΤΡΑΜΠ – Οι ΗΠΑ χτύπησαν τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν – Η επίσημη ανακοίνωση

22/06/2025 | 03:01
HOT NEWS

Οι 5 τομείς που επηρεάζονται στην Ελλάδα από τη σύρραξης Ισραήλ – Ιράν – Πού επικεντρώνεται η ανησυχία

16/06/2025 | 17:55
HOT NEWS

ΔΥΠΑ: 3 επιδόματα για ανέργους και κοινωνικός τουρισμός 2025 – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για αιτήσεις και δικαιολογητικά

12/05/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ 2024: Τελευταία ευκαιρία έως 30 Μαΐου για δωρεάν διακοπές, εκδρομές, βιβλία και επιδόματα – Αναλυτικός οδηγός για δικαιούχους

07/05/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΔΥΠΑ 2025: Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και όλα τα επιδόματα ανέργων – Ποιοι δικαιούνται 614 ευρώ, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

06/05/2025 | 15:02
Featured

Ο Τραμπ εύχεται καλό Πάσχα σε όλους, «ακόμη και στους τρελούς ακροαριστερούς και τον ηλίθιο Μπάιντεν»

20/04/2025 | 19:56
HOT NEWS

Με το «δεξί» ο τουρισμός στη χώρα μας: 11,4% πάνω οι αφίξεις και 7,5% τα έσοδα, τον Ιανουάριο

25/03/2025 | 06:00
Featured

“Αλλαγή Υποδείγματος”…

10/02/2025 | 20:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Συνάντηση με τον Κολομβιανό πρόεδρο Μάρκεζ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – «Μόλις περάσουν 12 ώρες ο πόλεμος θα τελειώσει»

    607 shares
    Share 243 Tweet 152
  • Εκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη και ολική εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – Αποδέχεται ο Αραγτσί, αλλά ο στρατός ρίχνει πάλι πυραύλους

    565 shares
    Share 226 Tweet 141
  • Χίος – Πυρκαγιά 2025: 23 Οικισμοί εκκενώθηκαν, 250+ πυροσβέστες στη μάχη – Αγανάκτηση κατοίκων στη μαστιχοπαραγωγική ζώνη

    554 shares
    Share 222 Tweet 139
  • Καιρός σήμερα: Έως τους 36 με 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Βοριάδες 6 μποφόρ στα πελάγη

    546 shares
    Share 218 Tweet 137
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ : Πληρωμές–σοκ με επιστροφές έως 6.970€ και αυξήσεις 172€ – Τι αλλάζει σε επικουρικές, προσωπική διαφορά και ΕΑΣ

    362 shares
    Share 145 Tweet 91
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ προσοχή! Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά – Επιστροφές έως 6.200€ σε κίνδυνο για χιλιάδες συνταξιούχους λόγω λαθών και παραλείψεων

    360 shares
    Share 144 Tweet 90
  • Αποκάλυψη: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αρνήθηκε να αναλάβει την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα – Σοβαρές αναταράξεις και έντονο παρασκήνιο

    357 shares
    Share 143 Tweet 89
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch