Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: Μοναχοπαίδι ο 27χρονος υποδιοικητής της Πυροσβεστικής που πέθανε στο Γύθειο

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
30/07/2026 16:00
σε Featured, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΑΓΡΙΝΙΟ: Βαρύ πένθος στο Αγρίνιο και στο Πυροσβεστικό Σώμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης 

Ο 27χρονος αξιωματικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην περιοχή της πυρκαγιάς στο Γύθειο, χωρίς, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, να συμμετέχει εκείνη την ώρα στην επιχείρηση κατάσβεσης. Κάτοικοι της ιδιαίτερης πατρίδας του μίλησαν στο tilegrafimanews.gr για έναν νέο άνθρωπο με ήθος, ευγένεια και βαθιά αφοσίωση στο καθήκον.

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του 27χρονου αξιωματικού της Πυροσβεστικής⁠, Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη, ο οποίος υπηρετούσε ως υποδιοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου.

Ο νεαρός αξιωματικός εντοπίστηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026 χωρίς τις αισθήσεις του σε σημείο εκτός της περιμέτρου της πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή του Γυθείου. Παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 27χρονος βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να επιχειρεί εκείνη τη στιγμή στο ενεργό μέτωπο της φωτιάς. Οι απαντήσεις αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Μοναχοπαίδι οικογένειας από το Αγρίνιο

Ο Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης καταγόταν από το Αγρίνιο και ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειάς του. Ο πατέρας του είναι εκπαιδευτικός με καταγωγή από τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ η είδηση της απώλειάς του προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που γνώριζαν την οικογένεια.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στο tilegrafimanews.gr περιέγραψαν έναν νέο άνθρωπο χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα αγαπητό και προσηλωμένο στους στόχους του. Όπως ανέφεραν, η οικογένειά του στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του με υπερηφάνεια, παρακολουθώντας την πορεία του από την εισαγωγή στη Σχολή Πυροσβεστών μέχρι την ανάληψη καθηκόντων υποδιοικητή στο Γύθειο.

Η τοπική κοινωνία δυσκολεύεται να πιστέψει πως ένας άνθρωπος μόλις 27 ετών, με ολόκληρη τη ζωή και την επαγγελματική διαδρομή μπροστά του, έφυγε τόσο ξαφνικά.

Άνθρωποι από το Αγρίνιο εξέφρασαν στο tilegrafimanews.gr τη συντριβή τους για την απώλεια, τονίζοντας ότι το πένθος είναι ακόμη βαρύτερο, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν μοναχοπαίδι και αποτελούσε το στήριγμα και τη μεγάλη υπερηφάνεια των γονιών του.

Μια πορεία γεμάτη προσήλωση και διακρίσεις

Ο Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης είχε επιλέξει από νεαρή ηλικία να ακολουθήσει τον απαιτητικό δρόμο της Πυροσβεστικής. Εισήχθη στη Σχολή Πυροσβεστών το 2017 και, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις. Στη συνέχεια φοίτησε στη Σχολή Αξιωματικών, συνεχίζοντας με συνέπεια την επαγγελματική του εξέλιξη.

Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε επί δύο χρόνια στην Αθήνα, αποκτώντας εμπειρία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον. Από τον Ιούνιο του 2025 είχε τοποθετηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, όπου ανέλαβε καθήκοντα υποδιοικητή.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Η ανάληψη μιας θέσης αυξημένης ευθύνης αποτελούσε αναγνώριση της κατάρτισης, της εργατικότητας και της αφοσίωσής του στην αποστολή του Σώματος.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Μετά τον εντοπισμό του, κινητοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ⁠ και ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι πρώτες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο αξιωματικός δεν είχε εγκλωβιστεί στις φλόγες και δεν συμμετείχε ενεργά στην κατάσβεση κατά τη στιγμή του περιστατικού. Για τον λόγο αυτόν, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, χωρίς να θεωρείται ασφαλές να εξαχθεί οποιοδήποτε πρόωρο συμπέρασμα.

Η τραγική είδηση μεταδόθηκε γρήγορα στους συναδέλφους του στο Γύθειο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Το κλίμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι βαρύ, καθώς οι συνάδελφοί του καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια ενός νέου αξιωματικού με τον οποίο υπηρετούσαν καθημερινά.

«Ήταν περήφανος για τη στολή του»

Οι κάτοικοι που μίλησαν στο tilegrafimanews.gr στάθηκαν ιδιαίτερα στην αγάπη που είχε ο 27χρονος για την Πυροσβεστική. Όπως μετέφεραν, αντιμετώπιζε τη στολή όχι απλώς ως επάγγελμα, αλλά ως ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες.

Φίλοι και γνωστοί του θυμούνται έναν νέο άνθρωπο που απέφευγε τα μεγάλα λόγια και εργαζόταν αθόρυβα, έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων και των απαιτήσεων της υπηρεσίας του. Η προαγωγή και η τοποθέτησή του στο Γύθειο αποτελούσαν για τον ίδιο ένα ακόμη βήμα σε μια καριέρα που είχε ξεκινήσει με όνειρα και μεγάλες προσδοκίες.

Στο Αγρίνιο, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τη σύντομη αλλά αξιόλογη πορεία του. Η απώλειά του έχει ενώσει την τοπική κοινωνία γύρω από την οικογένεια, στην οποία εκφράζονται συλλυπητήρια και λόγια συμπαράστασης.

Τριπλό πένθος για το Πυροσβεστικό Σώμα

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη σημειώθηκε την ίδια ημέρα κατά την οποία δύο ακόμη πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη φωτιά του νότιου Ρεθύμνου.

Ο 25χρονος εποχικός πυροσβέστης Παντελής Διαμαντάκης και ο 58χρονος Μανώλης Στρατιδάκης εγκλωβίστηκαν στο πύρινο μέτωπο, ενώ επιχειρούσαν στην περιοχή της Κρύας Βρύσης. Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί έξω από το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Η εξόδιος ακολουθία του Παντελή Διαμαντάκη τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Επισκοπείου Φουρφουρά Αμαρίου, ενώ το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Στρατιδάκη θα δοθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Γερακάρι.

Μέσα σε λίγες ώρες, το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί τρεις ανθρώπους, με τις σημαίες να κυματίζουν νοερά μεσίστιες και τους συναδέλφους τους να συνεχίζουν τις επιχειρήσεις μέσα σε συνθήκες βαθιάς οδύνης.

Αναμένονται οι απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει τις κρίσιμες απαντήσεις για τον θάνατο του 27χρονου αξιωματικού. Μέχρι την επίσημη ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθε αναφορά σε συγκεκριμένη αιτία παραμένει πρόωρη.

Το βέβαιο είναι ότι το Αγρίνιο αποχαιρετά ένα δικό του παιδί, έναν νέο αξιωματικό που είχε επιλέξει να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του πολίτη.

Για τους γονείς του, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του, η απώλεια είναι αβάσταχτη. Για την τοπική κοινωνία, ο Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης θα μείνει στη μνήμη ως ένας νέος άνθρωπος με ήθος, όνειρα και αφοσίωση στο καθήκον, του οποίου η πορεία διακόπηκε απροσδόκητα και πρόωρα.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: Αγρίνιο

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η μητέρα του κοριτσιού που παρέσυρε ο πατέρας

12/07/2025 | 12:08
Featured

Πατέρας έκανε όπισθεν για να παρκάρει και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

11/07/2025 | 21:53
Featured

«Φλεγόμενο τέλος στην άσφαλτο για τον 21χρονο Θανάση – Συγκλονισμένη η Ελλάδα από το φονικό τροχαίο στο Αγρίνιο»

07/07/2025 | 10:14
Featured

Σοκ και Θρήνος στο Αγρίνιο: Απανθρακώθηκε 21χρονος οδηγός – Οι γονείς του εργάζονται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε

06/07/2025 | 12:47
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΛΓΑ 2026: Αποζημιώσεις 100% και προκαταβολές 65% για το χαλάζι – Οι προθεσμίες και τα νέα επενδυτικά όρια

    207 shares
    Share 83 Tweet 52
  • ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ: «Θα καούν τα χωριά μας» – Κάτοικοι στο tilegrafimanews.gr περιγράφουν τον πύρινο εφιάλτη

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: Η πισώπλατη μαχαιριά, τα επτά κρίσιμα δευτερόλεπτα και τα μυστικά των κινητών

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Πύρινη κόλαση στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια, μπαράζ εκκενώσεων οικισμών, απεγκλωβισμοί διά θαλάσσης

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 8/9 2026: Οι 4 ημερομηνίες για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΔΕΗ και Δημόσιο – Αναδρομικά έως 7.485 ευρώ

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: Η «Ελπίδα» ξεφουσκώνει και ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία – Τι σημαίνει η κρίση για ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2026: Ψηφιακό δελτίο από τα ελαιοτριβεία και πίεση από την Τυνησία – Τι αλλάζει από 12 Οκτωβρίου

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch