Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άθλια ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα επιχείρησε συμψηφισμό νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Μυρσίνη Βουνάτσου κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση και επιχειρεί να εμφανίσει εαυτόν ως θύμα της αθλιότητας όσων κατήγγειλαν τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου για τους νεκρούς στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανακοίνωσε πως κατέβασε την ανάρτηση, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις για το γεγονός πως σε αυτήν ανέφερε ότι αναμένει πότε οι νεκροί θα φτάσουν σε αριθμό τους νεκρούς στο Μάτι καθώς και ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της επιχειρούσε να υπερασπιστεί τη Ρένα Δούρου, ενώ στη νεότερή της υποστηρίζει πως όσο έφταιγε η πρώην περιφερειάρχης και ο Αλέξης Τσίπρας, άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί αρμόδιοι.

 

Πάντως, στην νεότερη της ανάρτηση δεν αναιρεί οτιδήποτε από όσα έγραψε στην αρχική. Δηλώνει μόνο ότι κατεβάζει την προηγούμενη έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους «είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν».

 

Τι αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ανάρτηση που προσβάλει και εκθέτει τον χώρο του κόμματος.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κεντρική παρέμβαση από την Κουμουνδούρου για την Μυρσίνη Βουνάτσου και τα όσα έγραψε τα οποία και έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση έχοντας διαπιστώσει το μέγεθος των αντιδράσεων και μέσα στο νησί στο οποίο δραστηριοποιείται έντονα κομματικά η Μυρσίνη Βουνάτσου.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατά πόσο η Κουμουνδούρου θα πάρει θέση εναντίον ενός στελέχους που εύχεται να αυξηθούν οι νεκροί από τον ιό, προκειμένου να μπορέσει το κόμμα της να αναζητήσει ευθύνες και ποινικές, όταν ξεπεραστεί ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στο Μάτι.