Άστατο , με παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την . Παράλληλα, στη Νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις, αλλά σταδιακά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς, ενισχυόμενοι κατά τόπους στα νότια πελάγη σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, γράφει το meteo.gr. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιότερα τμήματα ισχυροί 6 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:   Καιρός Πάσχα: Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα Σαρωνικό ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Κράτα το