Το καλοκαίρι είναι κοντά και τα πρώτα προσκλητήρια γάμου καταφθάνουν. Ένα από τα πιο σημαντικά, και συχνά από τα πιο δύσκολα αξεσουάρ να βρει κανείς, είναι τα τσαντάκια για special occasions. Γι’ αυτό τον λόγο βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα.

Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε κάποιες προτάσεις για να εντυπωσιάσετε με τις στιλιστικές σας επιλογές σε έναν γάμο και συγκεκριμένα με την fashionable επιλογή της τσάντας σας.

1. Πρωινή Βάπτιση

Πολλές από μας σε μια πρωινή βάπτιση θα επιλέξουμε να φορέσουμε ρούχα σε nude αποχρώσεις. Για να κάνουμε την διαφορά, θα πρέπει να επιλέξουμε μια τσάντα σε έντονα χρώματα. Για παράδειγμα αν διαλέξουμε ένα σύνολο σε αποχρώσεις του ροζ nude η ιδανική τσάντα που θα συμπλήρωνε το outfit θα ήταν μια φούξια. Οι πιο τολμηρές μπορούν να επιλέξουν ακόμα και ένα τσαντάκι σε μωβ.

2. Γάμος στην πόλη

Σε μια βάφτιση μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απλό φόρεμα, ενώ σε έναν γάμο συνήθως, τα outfits είναι πιο εντυπωσιακά και βραδινά. Επιλέξτε λοιπόν την ιδανική τσάντα για τον σωματότυπο σας, για την εποχή του χρόνου και τον τόπο που θα γίνει το μυστήριο, ώστε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αντίστοιχα στον γάμο μπορείτε να διαλέξετε ένα τσαντάκι πιο βραδινό και εντυπωσιακό σε χρώμα και σε σχέδιο.

3. Γάμος σε παραλία

Σε έναν γάμο σε παραλία συνήθως οι καλεσμένοι επιλέγουν να ντυθούν πιο απλά και σε boho γραμμές. Φλατ σανδάλια, στεφανάκι στα μαλλιά και πιο χαλαρή διάθεση από έναν γάμο στην πόλη. Σύμφωνα πάντα με το υπόλοιπο outfit επιλέξτε και το τσαντάκι σας. Κατά την γνώμη μας το ιδανικό τσαντάκι για ένα τέτοιο γάμο σίγουρα θα πρέπει να έχει crossbody λουράκι για να μην σας δεσμεύει κρατώντας το.

Λίγα ακόμα σχέδια, για να διαλέξετε το αγαπημένο σας:

Ολα τα παραπάνω σχέδια που βρήκαμε για εσάς, είναι αποκλειστικά από δέρμα, και είναι της εταιρίας Tuscany Leather, που στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει η εταιρία Leathertouch!