Καταγγελία για διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς – Η ίδια απουσίαζε σε διακοπές.

Καταγγελία για διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς υποβλήθηκε στις αρχές την Κυριακή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την καταγγελόμενη διάρρηξη διαπίστωσε η καθαρίστρια του σπιτιού της εισαγγελέως Διαφθοράς στην περιοχή της Ακρόπολης όταν πήγε το πρωί για να το καθαρίσει και το βρήκε ανάστατο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη, η οποία επιστρέφει σήμερα από διακοπές στην Κρήτη, δεν έλειπαν αντικείμενα καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες έψαχναν τους χώρους μέσα στο γραφείο της.

Με εντολή του διοικητή Ασφαλείας Αττικής κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη προκειμένου, όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας protothema.gr, να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη εκλάπησαν έγγραφα και ο προσωπικός της υπολογιστής.

Πάντως, η ίδια η εισαγγελέας είναι εκείνη που θα διαπιστώσει τι ακριβώς λείπει από το σπίτι της όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Από το σπίτι της εισαγγελέως, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν λείπουν άλλα πολύτιμα η σημαντικά αντικείμενα. Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το βράδυ δεν βρισκόταν έξω από το σπίτι της εισαγγελέως το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που την φυλάει.