Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του επέλεξαν να παρακολουθήσουν την ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη, Κεν Λόουτς με τον εύγλωττο τίτλο «Sorry We Missed You».

Περιστέρα Μπαζιάνα και Αλέξης Τσίπρας έξω από τον κινηματογράφο «Δαναός» πριν ξεκινήσει η ταινία. Ο σκηνοθέτης, που έχει κερδίσει δυο φορές τον Χρυσό Φοίνικα, είναι έντονα πολιτικοποιημένος και στρατευμένος στην Αριστερά, κάτι που αποτυπώνεται στις ταινίες του, κάτι που δικαιολογεί και την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα.

Στην ταινία, οι βασικοί χαρακτήρες ένα πρώην οικοδόμος, εργάζεται ως ντελιβεράς και η γυναίκα του που εργάζεται ως αποκλειστική νοσοκόμα. Μέσα από τις οικονομικές δυσκολίες, ο Λόουτς περιγράφει την κοινωνική κατάσταση στη Βρετανία του 2019, με την απειλή του Brexit και της οικονομικής κατάρρευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε την πρωταγωνίστρια της ταινία «Sorry We Missed You»
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του είχαν μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσουν με την πρωταγωνίστρια της ταινίας που παρακολούθησαν, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα για το φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», την Βρετανή Ντέμπι Χάνεϊγουντ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα συνομιλούν με μια από τις ηθοποιούς της ταινίας που παρακολούθησαν, την Ντέμπι Χάνεϊγουντ.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον Αλέξη Τσίπρα και οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ Αθηνών, «Νύχτες Πρεμιέρας» που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον κινηματογράφο «Δαναό» για την προβολή της ταινίας.