Τα δύο νέα βίντεο απαθανατίζουν τους δράστες της μοιραίας για την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» οπού ήταν και η αρχή για την εξάρθρωση της οργάνωσης.

Στο ένα από τα δύο βίντεο που φέρνει στην δημοσιότητα το bloko.gr, ακούγονται οι … “ελεύθερες” διαβιβάσεις από το κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας, στη συχνότητα του οποίου ήταν συντονισμένοι οι ληστές και κατά την αστυνομία τρομοκράτες, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά και τόσο έμπρακτα, πόσο διάτρητο είναι το σύστημα.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που τραυματίστηκε ο 46χρονος τρομοκράτης
Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρακτορείου, καταγράφει στις 11 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, τις κινήσεις των δυο τρομοκρατών την ώρα που βγαίνουν από το πρακτορείο στον Χολαργό. Όπως φαίνεται, προηγείται ο 41 ετών συλληφθείς, ο οποίος κρατάει στο δεξί του χέρι το Καλάσνικοφ. Πίσω του βρίσκεται ο 46χρονος καταζητούμενος.

Ξαφνικά, την ώρα που ο 41χρονος έχει βγει από την πόρτα, το δεξί του χέρι με μια αδέξια κίνηση προσπαθεί να δώσει το Καλάσνικοφ στον συνεργό του που ακολουθεί, όμως τα δυο χέρια χτυπάνε, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει, να τραυματίσει στο αριστερό γόνατο τον 46χρονο καταζητούμενο και στη συνέχεια να σπάσει την τζαμαρία!

Όπως δείχνει το βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr. ο καταζητούμενος, δεν παίρνει το όπλο και κουτσαίνοντας απομακρύνεται μαζί με τον συνεργό του και στη συνέχεια επιβιβάζονται στην κλεμμένη μοτοσικλέτα (εκλάπη στις 11 Οκτωβρίου από την Πεύκη) και απομακρύνονται. Δυο τετράγωνα πιο κάτω εγκαταλείπουν τη μηχανή αφού πρώτα της ρίχνουν χλωρίνη για να σβήσουν τα αποτυπώματα και εξαφανίζονται. Το αίμα του 46χρονου, προδίδει την ταυτότητα του και σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οργάνωσης.