Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

Eurobank: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025, στα 9 δισ. τα κεφάλαια – Μέρισμα 0,12 ευρώ, στόχος για EBITDA 2,3 δισ. ευρώ το 2028

TechTeam από TechTeam
26/02/2026 18:31
σε HOT NEWS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε τροχιά ισχυρής κερδοφορίας και ενίσχυσης της κεφαλαιακής της βάσης κινήθηκε η Eurobank το 2025, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια

Τα καθαρά κέρδη διαμορφώνονται στo 1,36 δισ. ευρώ, ενώ τα συνολικά κεφάλαια ανέρχονται στα 9 δισ. ευρώ, αποτυπώνοντας την ανθεκτικότητα του ομίλου σε ένα περιβάλλον αυξημένων επιτοκίων και μεταβαλλόμενων μακροοικονομικών συνθηκών.
Επίσης η Eurobank ανακοίνωσε διανομή συνολικού ποσού €717 εκ., που αντιστοιχεί στο 55% των καθαρών κερδών του 2025.
Το ποσό περιλαμβάνει μέρισμα €0,118 ανά μετοχή σε μετρητά και πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών ύψους €288 εκ., αποδεικνύοντας τη δέσμευση της τράπεζας να επιστρέφει αξία στους μετόχους και να ενισχύει την κεφαλαιακή της δομή.

Τέλος, η τράπεζα στοχεύει σε EBITDA ύψους €2,3 δισ. το 2028, γεγονός που αντικατοπτρίζει την προσδοκώμενη ισχυρή οργανική ανάπτυξη και τα οφέλη από τις στρατηγικές της πρωτοβουλίες.

Πιο αναλυτικά:

Πώς να πουλήσετε ή να δωρίσετε παλιά έπιπλα στην Ελλάδα
μεταχειρισμένα έπιπλα

▪ Τα καθαρά έσοδα από τόκους αυξήθηκαν σε ετήσια βάση κατά 1,7% σε €2.549 εκ. Το καθαρό περιθώριο επιτοκίου υποχώρησε κατά 25 μονάδες βάσης σε ετήσια βάση, σε 2,48%, αντικατοπτρίζοντας τη μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ (το μέσο επιτόκιο διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων της ΕΚΤ μειώθηκε σε 2,26% το 2025, έναντι 3,73% το 2024).
▪ Τα καθαρά έσοδα από αμοιβές και προμήθειες ενισχύθηκαν κατά 15,7% σε ετήσια βάση και ανήλθαν σε €770 εκ., κυρίως λόγω των εσόδων από τις εργασίες του Δικτύου και της Διαχείρισης Περιουσίας, καθώς και των εσόδων από ασφαλιστικές δραστηριότητες μετά την απόκτηση της CNP Cyprus Insurance, και αντιστοιχούσαν σε 75 μονάδες βάσης επί του συνολικού ενεργητικού.
▪ Τα οργανικά έσοδα αυξήθηκαν σε ετήσια βάση κατά 4,6% σε €3.319 εκ. και τα συνολικά έσοδα ενισχύθηκαν κατά 4,0% σε ετήσια βάση, σε €3.372 εκ.
▪ Οι λειτουργικές δαπάνες αυξήθηκαν σε ετήσια βάση κατά 17,4% σε €1.258 εκ. Οι δείκτες κόστους – οργανικών εσόδων και κόστους – συνολικών εσόδων διαμορφώθηκαν σε 37,9% και 37,3% αντίστοιχα το 2025.
▪ Τα οργανικά κέρδη προ προβλέψεων μειώθηκαν σε ετήσια βάση κατά 1,9% σε €2.061 εκ., ενώ τα συνολικά κέρδη προ προβλέψεων μειώθηκαν σε ετήσια βάση κατά 2,6% σε €2.114 εκ.
▪ Οι προβλέψεις επισφαλών απαιτήσεων μειώθηκαν σε ετήσια βάση κατά 3,6% σε €308 εκ. και αντιστοιχούσαν σε 59 μονάδες βάσης επί των μέσων χορηγήσεων.
▪ Τα οργανικά λειτουργικά κέρδη προ φόρων μειώθηκαν σε ετήσια βάση κατά 1,6% σε €1.753 εκ.

▪ Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε €1.412 εκ., μειωμένα κατά 4,9% σε ετήσια βάση. Τα συνολικά καθαρά κέρδη μειώθηκαν σε €1.362 εκ. και συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το κόστος εθελούσιας εξόδου ύψους €27 εκ. στην Ελληνική Τράπεζα, την αρνητική υπεραξία ύψους €58 εκ. από την εξαγορά της CNP Cyprus Insurance και εισφορά σε κυβερνητικά έργα ύψους €19 εκ. Τα κέρδη ανά μετοχή και η απόδοση των ενσώματων ιδίων κεφαλαίων διαμορφώθηκαν σε €0,37 και 16,0% αντίστοιχα.
▪ Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη των δραστηριοτήτων στο εξωτερικό αυξήθηκαν σε ετήσια βάση κατά 4,5% σε €741 εκ. το 2025 και συνεισέφεραν 52,5% στην κερδοφορία του Ομίλου. Ειδικότερα, τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο ενισχύθηκαν κατά 1,4% σε ετήσια βάση σε €491 εκ. και στη Βουλγαρία αυξήθηκαν κατά 8,0% σε ετήσια βάση σε €224 εκ.
▪ Ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPEs) μειώθηκε σε 2,6% και ο δείκτης κάλυψης των NPEs αυξήθηκε σε 95,2% στις 31 Δεκεμβρίου 2025.
▪ Η κεφαλαιακή επάρκεια διατηρήθηκε σε ισχυρά επίπεδα, με τον δείκτη συνολικής επάρκειας (CAD) και τον δείκτη κοινών μετοχών CET1 να διαμορφώνονται σε 20,0% και 15,6% αντίστοιχα.

▪ Τα ενσώματα ίδια κεφάλαια ανά μετοχή ανήλθαν σε €2,49, αυξημένα κατά 7,8% σε ετήσια βάση (συνολικά 9.042 δισ.).
▪ Το σύνολο του ενεργητικού διαμορφώθηκε σε €108,0 δισ., εκ των οποίων €62,8 δισ. στην Ελλάδα, €28,7 δισ. στην Κύπρο και €13,6 δισ. στη Βουλγαρία.
▪ Τα δάνεια ενισχύθηκαν οργανικά κατά €5,3 δισ. το 2025, εκ των οποίων €3,8 δισ. στην Ελλάδα και €1,6 δισ. στο εξωτερικό. Τα συνολικά υπόλοιπα χορηγήσεων (προ προβλέψεων) διαμορφώθηκαν σε €56,0 δισ. στις 31 Δεκεμβρίου 2025, εκ των οποίων €37,3 δισ. στην Ελλάδα, €8,8 δισ. στην Κύπρο και €8,9 δισ. στη Βουλγαρία. Σε επίπεδο Ομίλου, τα επιχειρηματικά δάνεια ανήλθαν σε €34,3 δισ., τα στεγαστικά σε €12,9 δισ. και τα καταναλωτικά σε €4,8 δισ.
▪ Οι καταθέσεις πελατών αυξήθηκαν κατά €4,1δις το 2025. Τα συνολικά υπόλοιπα καταθέσεων διαμορφώθηκαν σε €82,7δις στις 31 Δεκεμβρίου 2025, εκ των οποίων €45,2δις στην Ελλάδα, €23,9δις στην Κύπρο και €11,0δις στη Βουλγαρία. Ο δείκτης χορηγήσεων προς καταθέσεις διαμορφώθηκε σε 66,1% και ο δείκτης κάλυψης ρευστότητας σε 172,2% στις 31 Δεκεμβρίου 2025.

 

▪ Τα υπό διαχείριση αμοιβαία κεφάλαια πελατών αυξήθηκαν κατά 30% σε ετήσια βάση και διαμορφώθηκαν σε €9,9δις στις 31 Δεκεμβρίου 2025. Το ενεργητικό και παθητικό των private banking πελατών ενισχύθηκε κατά 12% σε ετήσια βάση και ανήλθε σε €14,5δις στις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Επιχειρηματικό Πλάνο 2026-2028

Σε ένα περιβάλλον σχετικά σταθερών επιτοκίων, η Eurobank στοχεύει στην αύξηση της απόδοσης ενσώματων ιδίων κεφαλαίων τουλάχιστον σε περίπου 17% το 2028, η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση των ενσώματων ιδίων κεφαλαίων ανά μετοχή και σε αύξηση κατά 50% της σωρευτικής διανομής κερδών για την περίοδο 2026-2028, έναντι της αντίστοιχης διανομής για την περίοδο 2023-2025.

Η ανάπτυξη θα προέλθει κυρίως από:

την οργανική αύξηση των χορηγήσεων (σωρευτική ετήσια μεταβολή +7,5% περίπου),
τα οφέλη και τις συνέργειες από την ηγετική θέση στην Κύπρο,
την εξαγορά της Eurolife, και
την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών στη Διαχείριση Περιουσίας (σωρευτική ετήσια μεταβολή κατά περίπου +16% των υπό διαχείριση κεφαλαίων).

Οι χρηματοοικονομικοί στόχοι της περιόδου 2026-2028 έχουν ως εξής:

Τι ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας

«Το 2025, ξεπεράσαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει για το έτος, επιτυγχάνοντας ισχυρή οργανική ανάπτυξη σε δάνεια, καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.
Οι χορηγήσεις αυξήθηκαν κατά €5,3 δισ., οι καταθέσεις άνω των €4 δισ. και τα κεφάλαια υπό διαχείριση κατά 30%.
Οι στρατηγικές μας πρωτοβουλίες είχαν αξιοσημείωτο αποτύπωμα: ενισχύσαμε τη θέση μας στην Κύπρο μέσω της νομικής συγχώνευσης των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών μας. Περαιτέρω, η απόκτηση της Eurolife ενδυναμώνει τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα.
Οι κινήσεις αυτές συνάδουν πλήρως με τη στρατηγική μας για διαφοροποίηση των εσόδων μας, τόσο γεωγραφικά όσο και ανά δραστηριότητα στους τομείς της τραπεζικής, των ασφαλειών και της διαχείρισης περιουσίας.
Τα καθαρά κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν σε €0,37, εκ των οποίων τα μισά περίπου προήλθαν από τις δραστηριότητές μας εκτός Ελλάδος.
Ο δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων αυξήθηκε στο 16%, υπερβαίνοντας τις αρχικές μας εκτιμήσεις.
Τέλος, διανέμουμε στους μετόχους μας το 55% των κερδών.
Τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα μας επιτρέπουν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Επεκτείνουμε την πρωτοβουλία μας για το Δημογραφικό, ενισχύουμε τον κορυφαίο επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων EGG και συνεισφέρουμε σημαντικά στην ανακαίνιση των δημόσιων σχολείων στην Ελλάδα. Επιπλέον, προβαίνουμε σε κοινωνικές δράσεις σε Βουλγαρία και Κύπρο.
Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τις προοπτικές του περιφερειακού τραπεζικού μας μοντέλου, όπως αυτές αντικατοπτρίζονται στο 3ετές επιχειρηματικό μας πλάνο για το 2026-2028. Στους παράγοντες ανάπτυξης εργασιών περιλαμβάνονται η πιστωτική επέκταση κατά περίπου 8% ετησίως, η περαιτέρω αύξηση των υπό διαχείριση κεφαλαίων, οι συνέργειες από την ισχυρή μας παρουσία στην Κύπρο, οι προοπτικές που προκύπτουν από την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωζώνη και η εξαγορά της Eurolife. Αναμένουμε μια μέση ετήσια αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή κατά 10% και τον δείκτη απόδοσης ιδίων κεφαλαίων να ενισχύεται σε 17% έως το 2028.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους μας για τη δέσμευσή τους και την ομαδική τους εργασία, τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και τους μετόχους μας για τη διαχρονική υποστήριξή τους.»

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: EUROBANKΚΑΡΑΒΙΑΣΚΕΡΔΗ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Χρήστος Μεγάλου: Νέα πολιτική μερισμάτων και έμφαση στην επιστροφή αξίας προς τους μετόχους της Πειραιώς

26/02/2026 | 17:44
HOT NEWS

HSBC Malta: Κέρδη προ φόρων άνω των 100 εκατ. ευρώ για 3η συνεχόμενη χρονιά

25/02/2026 | 17:24
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

egg Innovation & Investment Summit | Τρεις ημέρες στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική καινοτόμο επιχειρηματικότητα

12/02/2026 | 16:00
HOT NEWS

Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Η συγχώνευση με την Holdings ενισχύει τη διαφάνεια – Μία τραπεζική οντότητα από τις 15 Δεκεμβρίου

03/12/2025 | 18:10
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Live από σήμερα η πορεία των τρένων – Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Αντώνης Σαμαράς: Νέες αιχμές για κυριαρχικά δικαιώματα και ελληνοτουρκικά, ζητά από την κυβέρνηση να απαντήσει για Chevron και Κάσο

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: Χάσμα 23,8% για τις γυναίκες στην Ελλάδα – Οι πληρωμές Απριλίου, τι λέει το Υπουργείο Εργασίας 

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Νέα έκρηξη Τραμπ φουντώνει τον πόλεμο με 2 μουσουλμάνες βουλευτές- Ραγδαίες εξελίξεις 

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ: ΚΑΠ 2023–2027 και ΕΛΓΑ 18,3 εκατ. ευρώ: Πυλώνας 1 – Πυλώνας 2, πού ανήκει κάθε ενίσχυση και ποιες αποζημιώσεις πληρώθηκαν

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ 2026: 2.249 μόνιμες προσλήψεις με 3 προκηρύξεις -Όλες οι προθεσμίες και 94 θέσεις στον Δήμο Λαρισαίων

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη: Προσδεθείτε, γιατί θα έρθουν πολλά πρόστιμα με τις κάμερες

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch