Ο Ινδοκαναδός επενδυτής ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις διαθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και του Πρωθυπουργού ξεχωριστά, επειδή σκοπεύει να διευρύνει τον κύκλο των επενδύσεών του στην Ελλάδα.

Ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Ινδοκαναδός μεγαλοεπενδυτής Πρεμ Γουάτσα της Eurobank και της Eurolife, επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, και επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο είχε προπαρασκευαστική συζήτηση εν όψει των επερχόμενων επενδυτικών projects του στην Ελλάδα.

Ο κ. Γουάτσα υποσχέθηκε στον κ. Μητσοτάκη ότι θα επανέλθει προσεχώς στην Αθήνα με μια ομάδα επενδυτών, καθώς διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας για την Ελλάδα συνεχώς αυξάνεται.

Μετέφερε μάλιστα θετικά σχόλια για τον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι είναι «ικανός και άξιος» και πρόσθεσε ότι «μετά τη συνάντηση που είχα με τον κ. Μητσοτάκη με ενθάρρυνε να πραγματοποιήσω επενδύσεις»…

Αργά το μεσημέρι παρέθεσε γεύμα στα κεντρικά γραφεία της Eurolife, στην οδό Κοραή, στον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, στον πρόεδρο του ΣΕΒ Θ. Φέσσα, στον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσο.

Συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Φωκίων Καραβία και της Eurolife Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου.